Cauta in 21.294 retete
... Se spala pastravii în 3-4 ape, se sterg cu un prosop absorbant de ... adauga uleiul de masline si otetul balsamic. 4. Pastravii se trec prin malai si se prajesc în uleiul încins. Se scurg ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastravii se curata si se spala în multa apa rece. Se presara cu sare, piper si rozmarin si se lasa la rece cam 15 minute. Faina se amesteca cu malaiul. Pastravii se tavalesc în amestecul de faina, apoi se pun într-o tava acoperita cu hârtie de copt si se stropesc cu ulei de masline. Tava se pune în cuptorul încins la 250 °C, cam 20 de minute. Dupa 10 minute de întorc pe partea cealalta. Se servesc fierbinti, cu mamaliga si mujdei de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastravul are o dulceata incofundabila, o carne fina dar saraca in calorii, ideala ... mujdei in varianta light  acest pastrav la gratar se transforma intr ... . Vezi aici si reteta de Pastrav cu ratatouille de ciuperci. Reteta ... gratar cu salsa de rosii si usturoi Ingrediente: 2 pastravi 220 grame malai 2 linguri de ulei ... gratarul sare piper Preparare: Eviscerati pastravii...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... spuneti pentru cina de un pastrav la gratar? Pentru mine se ... . De fapt, pot spune ca pastravul in general, este pestele meu ... de malai sau cu faina si parmezan. Ingrediente pentru 2 persoane: - 2 pastravi - 1 buc. ceapa verde - 1 buc. usturoi ... - 1 lingura ulei de masline extravirgin Pastravii se curata, se spala, se ... si cu doua se ung pastravii pe interior. Astfel...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Se eviscereaza pastravii, se spala foarte bine, se condimenteaza cu sare, piper si condiment special pentru peste, se ung cu ulei. Se pregateste din timp gratarul si cand e incins se aseaza pastravii! Se lasa cam 30 minute la fript! Se orneaza cu bucati de lamaie si rosie, taiate felii! Se servesc cu mamaliga calda si mujdei cu smantana! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg. de peste, 1 kg. smantana, o ceapa mare, sare, malai, optional marar si patrunjel Mod de preparare: Se pune smantana intr-o cratita si, cand incepe sa fiarba, se potriveste de sare (dupa gust) si se adauga ceapa tocata marunt. Se adauga malai (in ploaie) pana se ingroasa, amestecandu-se mereu. Se pune si pestele curatat, se acopera cratita si se tragi de pe foc. Se lasa timp de 15 minute. Pregatita in acest fel, mancarea este buna calda. Se poate pune...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de ulei 400 grame de malai Preparare: Se curata si se ... o mamaliga potrivit de tare din malai. Cand o luati de pe foc ... rapitorii din apele de munte (pastrav, clean etc), dintr-un singur ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Caprioara cu fructe de padure Pastrav cu capere (in folie) Homar ... si, optional, orezul cu pasat  malai spart  pentru a obtine sarmale de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro