Cauta in 21.294 retete
... de vanilie si bucatile de ciocolata si amesteca pâna sunt comple ... mare pentru a lua portii din aluat si a le pune pe tavile ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aluatul de cozonac se pregateste asa cum fiecare stie sa il faca, Dupa ce a crescut aluatul se intinde o foaie, eu am facut pasca in tava de tort asa ca am tapetat-o cu hartie de copt, se aseaza in tava apoi se toarna toata cantitatea de brinza peste coca si deasupta am facut frunzulite din aluat si am pus in jurul tavii si apoi in forma de cruce. Mama obisnuieste sa faca trandafiri din coca si am facut si eu, apoi am ornat...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ml frisca nebatuta, 300 gr. ciocolata amaruie, 2 galbenusuri, 2-3 linguri cacao Mod de preparare: Aluatul: Se amesteca ingredientele pana la ... faina si se tapeteaza cu aluatul pregatit. Se introduce in cuptorul ... pune pe foc intr-o oala ciocolata cu frisca nebatuta pana se ... incrporeaza. Atit crema, cat si aluatul copt se lasa sa se ... , apoi se toarna crema peste aluat si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Aluat: 400 g fursecuri cu ciocolata, 175 g unt. Mod de preparare: Se pun ... in 150 ml apa amestecand. Ciocolata se rupe bucati si se ... galbenusele si zaharul. Se inglobeaza ciocolata fluida si apoi gelatina in ... da 3 ore la rece. Prajitura se orneaza cu ciocolata si cacao ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 g ciocolata, 4 oua, 2 linguri zahar vanilat, 400 g frisca, 40 g zahar, 1 plic praf intaritor de frisca, 1 blat pandispan cu cacao (300g) si 4 linguri ciocolata rasa Mod de preparare: Se topeste ciocolata in bain-marie. Se separa ouale. Galbenusurile se bat ... de galbenus se inglobeaza in ciocolata, se omogenizeaza apoi inauntru frisca ... alternative de crema, blat si frisca. Se orneaza cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... continuu. Cand se raceste bine aluatul se mai pun 4 oua, batute ... , amestecand pana se omogenizeaza). Din aluatul format, se fac bastonase, nu ... ecler se pune crema de ciocolata (eu am folosit Creme Ole ... importante: - in cazul in care aluatul este prea subtire, se mai ... reteta (video) pentru eclerele cu ciocolata, click aici . Tipareste pagina (fara ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... amestecata cu cacao, cafea si ciocolata rasa. Cu mainile ude se ... , acelasi capat se inmoaie in ciocolata topita, apoi se pun din ... . Un sfat: pentru gem si ciocolata este bine sa se foloseasca ... se poata inmuia mai bine. - Aluatul: 140 g unt moale, 50 g zahar ... cafea neagra macinata fin, 20 g ciocolata amaruie rasa, faina pentru planseta ... : 150 g gem de portocale, 200 g...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si dam zeama deoparte. turnam aluatul in tava tapetata cu hartie ... . Insiropam. Punem frisca lichida si ciocolata rupta bucatele intr-un vas ... mestecand continuu pana se topeste ciocolata. Lasam sa se raceasca apoi ... . Turnam peste blat crema de ciocolata si dam la frigider. Adaugam ... si dupa ce crema de ciocolata s-a intarit turnam deasupra jeleul. Dam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mod de preparare Ciocolata se rupe bucati si se topeste la ... se incinga. Se amesteca in ciocolata fierbinte. Cuptorul se incinge la ... bat cu zahar. Se inglobeaza ciocolata,apoi faina si in final ... de lemn,daca mai ramane aluat lipit prajitura nu este coapta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Adaugam la final cacao sau ciocolata topita cu unt dupa preferinte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentru ornat. Pentru crema de ciocolata se amesteca frisca lichida cu ... pe foc pâna când s-a topit ciocolata. Se toarna crema peste blat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de copt. Înmoaie fiecare bila în ciocolata alba astfel încât sa fie ... acoperita cu hârtie. Înainte ca ciocolata sa se întareasca, presara trufele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... continuati sa mixati pana ce aluatul se aduna, formand o bila. Puneti ... tarta cu fundul detasabil. Intindeti aluatul, asezati-l in tava, intepati-l cu ... boabe de fasole uscata. Coaceti aluatul 15 minute, indepartati hartia si ... 15 minute la cuptor. Zdrobiti ciocolata si puneti-o intr-un bol ... si, cand clocoteste, turnati-o peste ciocolata. Amestecati bine, adaugati si untul ... caramelizate...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... la 160 de grade Celsius. Ciocolata se amesteca cu zaharul brun ... care se adauga zaharul cu ciocolata, mixând înca o data bine ... blat faina, se îmaprte în doua aluatul, se ruleaza fiecare bucata si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crema: Dati ciocolata pe razatoarea mare. Puneti intr-o cratita zeamilul, impreuna ... de pe foc si incorporati ciocolata in doua reprize, amestecind bine ... topeasca complet. Turnati crema de ciocolata intr-un castron si, cind ... unul) si continuati sa amestecati aluatul, aproximativ 2 minute, la foc foarte ... jumatate si puneti la mijloc bomboanele de zahar si ciocolata. - Pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de copt. Înmoaie fiecare bila în ciocolata alba astfel încât sa fie ... acoperita cu hârtie. Înainte ca ciocolata sa se întareasca, presara trufele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se topeste ciocolata in bain-marie. Se separa ouale. Galbenusurile se ... de galbenus se inglobeaza in ciocolata, se omogenizeaza apoi inauntru frisca ... frisca. Se orneaza cu ciocolata rasa. - 200 g ciocolata, 4 oua, 2 linguri zahar ... , 1 plic praf intaritor de frisca, 1 blat pandispan cu cacao (300 g), 4 linguri ciocolata rasa. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se combina smântâna cu ciocolata, lasându-se la topit pe foc mic. Se toarna amestecul într-o tava care se lasa timp de o ora la frigider. Se formeaza câte o biluta de ciocolata care se trece prin unt de arahide si apoi prin arahidele maruntite. Se pastreaza la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... capacele din fiecare ou de ciocolata; - le asezam intr-un cofrag ... o lasam deoparte; - umplem ouale de ciocolata mai mult de jumatate cu ... ; - in mijlocul fiecarui ou de ciocolata umplut ,cu coada unei lingurite ... dulceata; Astfel umplute ouale de ciocolata se lasa la rece pentru ... se aseaza deasupra capacelele de ciocolata si se pot servi la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie ciocolata în bucatele foarte mici si topeste-o într-un vas cu fund dublu sau la bain-marie. Înfige câte o scobitoare în fiecare capsuna si apoi scufund-o trei sfeturi în ciocolata. Asaza capsunile cu scobitoarea si coditele în jos pe un gratar si pune-le la frigider, pentru ca ciocolata sa se întareasca.
Reţetă de pe retete.eva.ro