Cauta in 21.292 retete
Amesteca apa cu otetul de mere si pune boabele de mustar la înmuiat 2 zile. Combina apoi în blender boabete de mustar înmuiate, lichidul de pe ele si restul ingredientelor. Credit foto: http://gardening.sheknows.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carnea se amesteca si se framânta cu celelalte ingrediente, dupa care se formeaza patru chiftele cât mai plate si subtiri. Se lasa la frigider timp de 30 de minute, dupa care chiftelele se prajesc aproximativ 5 minute pe gratar sau în tigaie. Chiflele se taie în doua, se scobesc putin de miez si se pun pentru câteva secunde pe gratar. În interiorul chiflei se pun maioneza, ketchup-ul, ceapa taiata fin, salata si rosiile, apoi se adauga chiftelele. Se poate servi cu garnitura de cartofi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Tocmai m-a sunat canicula! Intarzie putin, dar vine Ceva racoritor sa am e bine: Tarta de lamaie si bezea. INGREDIENTE pentru aluat 150 gr. unt rece 2 linguri de zahar 1 ou 250gr faina 50 ml apa rece ingrediente pentru crema de lamaie 4 galbenusuri 150 gr zahar 60 gr amidon coaja razuita de la [&] Post-ul TARTA CU CREMA DE LAMAIE SI BEZEA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Scoateti o foaie de copt si una de hartie. Test grila. Materia ... bucatarie. Prajitura cu afine si bezea Este: a  fina; b  belea! INGREDIENTE pentru blat 8 galbenusuri 200 g zahar 50 ml ulei 150 ml lapte 250 g de faina 1 plic praf de copt 400 gr afine proaspete ingrediente pentru [&] Post-ul PRAJITURA CU AFINE SI BEZEA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Iti garentez ca micutul tau il va manca cu mare placere. Ingrediente : 500 grame ficat, un pachet de unt cu 60-70% grasime, sare, cateva boabe de piper, patru oua fierte tari, o ceapa un morcov si o foaie de dafin. Preparare : 1. Curata ficatul de toate pielitele. Pune la fiert intr-o oala cu apa, o ceapa mare si un morcov taiat in doua. Cand clocoteste adauga ficatul, boabele de piper si foaia de dafin. Acopera si lasa sa fiarba la foc mic circa 15-20 de minute. Scurge apa. Alege ficateii....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente 1 cana lapte 1si 1/2 zahar 1 cana faina 200 gr margarina 2-3 linguri cacao 1 praf copt 3 oua Mod de preparare Se pun intr-o cratita pe foc margarina,laptele . zaharul si cacao si se dau in clocot.Se da deoparte si se lasa sa se raceasca. Cand s-a racit se adauga galbenusurile,faina si praful de copt si se incorporeaza. Se bat si albusurile spuma si se adauga la compozitia rezultata.. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se da la cuptor la foc iute. Dupa ce s-a copt se scoate...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Poti manca o suta. Eu sustin Ca nu te-mbeti din covrigei cu vin Decat in cazu-n care, insetat, Servesti si vin la sticla, separat. INGREDIENTE 250 gr faina 100 ml vin rosu 100 ml ulei 1 lingurita chimen 1 lingurita sare PLAN DE LUCRU covrigei cu vin va veti convinge ca acesti covrigei se fac [&] Post-ul COVRIGEI CU VIN ROSU FACUTI IN CASA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
De indata ce vine toamna si zilele friguroase isi fac aparitia, pe blatul de bucatarie, sta cat mai la indemana, un borcan cu amestec pentru ciocolata calda. Pana anul asta am cumparat acest amestec, dar am hotarat sa il fac eu in casa din cauza celor inscrise pe eticheta. Prea multe ingrediente, prea multe pe care nici nu le-am putut citi din prima. Amestecul se face usor si se pot adauga condimente dupa bunul plac. Noua ne plac scortisoara si cardamonul, insa puteti adauga si cuisoare sau...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Amestecati apa, zaharul si uleiul. Faina se amesteca cu praful de copt si cacao si se adauga peste amestecul de mai sus. Amestecati bine cu un tel sau mixer sa nu fie cocoloase, apoi adaugati gemul si mai amestecati o data. Urmeaza nucile pisate si stafidele. Turnati aluatul intr-o tava de cuptor adanca asternuta cu hartie de copt - eu am folosit o tava rotunda de 28 cm diametru. Daca vreti cantitate mai mare de prajitura dublati cantitatea de ingrediente. Puneti tava la cuptor pt 35-40 de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cazati musafiri si rasul lor facut parca pentru a depasi necazurile. Gestionari ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se pune apa minerala cu zaharul si se amesteca pina se topeste ,se adauga uleiul,gemul,miezul de nuca,apoi faina si bicarbonatul stins cu zeama de lamiie.Se pune in tava si se da la cuptor timp de 40min si cind se scoate se pune nuca de cocos.
Reţetă de pe retete.eva.ro
pentru tava mare de la aragaz.... blat de cacao: 6 oua, 10 linguri zahar, 6 linguri ulei, 8 linguri faina, 2 linguri cacao, un praf de copt separam ouale, albusurile le batem spuma adaugam treptat zaharul si mixam in continuare pana se topeste tot zaharul incorporam galbenusurile, apoi uleiul, faina, cacaoa si praful de copt turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt sau unsa bine cu ulei si presarata cu faina coacem timp de 25 de minute la 180grade, facem testul cu scobitoarea.......
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... de portocale. Pt blatul de bezea: 4 albusuri, 4 linguri zahar, o esenta de ... se pune si blatul de bezea peste tort. Aici am avut ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
110 gr unt 110 gr ciocolata dulce-amaruie 2 oua 1/2 lingurita sare 155 gr zahar brun 50 gr zahar alb 1 lingurita esenta de vanilie 56 gr faina Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Tapetati o forma rotunda de 20 cm cu unt si faina sau hartie de copt. Topiti untul si ciocolata la foc mic, amestecand continuu. Luati de pe foc si adaugati sare, zaharul brun, zaharul alb si vanilia. Amestecati si lasati sa se raceasca pana este caldut. Intr-un vas mare, bateti putin ouale, apoi incorporati...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
De porc e situatia, Deci frageda si delicioasa Fleica preparata-asa E cel mai bun mezel facut in casa. INGREDIENTE 2 kg fleica de porc 500 ml bors (zeama de varza) cateva boabe de piper negru 2 foi de dafin sare 3-4 catei de usturoi boia dulce PLAN DE LUCRU fleica de porc portionam fleica in [&] Post-ul FLEICA DE PORC (MEZEL FACUT IN CASA) apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
De cand am incercat prima data aceasta reteta de negresa, a ramas una dintre prajiturile preferate ale familiei. Nu e foarte dulce, nu are crema, este genul de prajitura care nu trebuie sa lipseasca de pe platourile de sarbatori. In plus, din cantitatile date iese o portie foarte generosa (folositi tava de 33 x 23 x 5 cm). Ingrediente: (folosim o cana de 250 ml pentru a cantari ingredientele) - 200g margarina Rama Maestro - 2
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... bine, punem esenta de rom. Bezea: 3 albusuri de ou 6 linguri zahar ... treptat zaharul. Turnam spuma de bezea pe hartia de copt si ... , jumatate de crema, blatul de bezea, restul de crema, blatul de ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
pentru blat 8 oua 150g zahar 100ml cafea concentrata 200g unt 180g faina 100g nuci taiate bucatele 1 praf de copt 1 esenta de rom pentru glazura 100g ciocolata 50ml frisca Albusurile le batem spuma tare, adaugam zaharul si continuam sa batem pana ce acesta se topeste. Turnam galbenusurile unul cate unul si amestecam bine, apoi cafeaua, esenta de rom, untul topit. La urma punem faina, praful de copt si nucile, amestecam usor si turnam compozitia de blat in tava de copt unsa cu unt si tapetata...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Bine v-am regasit ! Azi am pregatit pentru voi o varianta a negresei mult mai sanatoasa, fara zahar dar in acelasi timp foarte dulce si gustoasa. ! Achizitioneaza ingredientele pentru aceasta reteta de pe SanoVita si beneficiezi de 15 % reducere adaugand codul *BUCATEPEALESE* ! Ingrediente : 1 ou 110 g banane 50 g unt cocos Sano Vita 20 g karob Sano Vita 50 g ciocolata amaruie 2 linguri miere 250 ml bautura de orez Sano Vita 150 g nuca de cocos 100 g fulgi de ovaz 50 g faina alba Mod de ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Ingrediente si cantitati: 8 linguri zahar 4 linguri cacao 1 pahar ulei 2 lingurite bicarbonat nestins 2 cani de apa 2 cani si jumatate de faina Mod de preparare: Se amesteca foarte bine, apoi se incorporeaza cu 1 borcan gem (sau dulceata) acrisor. Se unge tava. Se poate pune la sfarsit frisca, cand se raceste prajitura, pentru cei care nu tin post. Prajitura cu nuca de cocos Turta dulce Congoleza Tort cu frisca si capsuni
Reţetă de pe retete.eva.ro