Cauta in 21.294 retete
Amestecati suficient de bine dovlecelul ras, ouale batute, ceapa tocata marunt, faina, sarea si ambele tipuri de brânza pâna când toate ingredientele sunt distribuite uniform. Se pune uleiul la încins în tigaie la foc mediu spre mare, iar cu o lingura formam chiftelute din amestecul rezultat, pe care le putem aplatiza ulterior cu mâna. Se prajesc câteva minute pe fiecare parte pâna prind culoare aurie. Se servesc cu smântâna sau sos de tomate, dupa preferinta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am vrut sa fac gnocchi folosind cartofi copti, nu cartofi fierti ca sa evit acumularea de apa in cartofi, care este inevitabila la fierberea lor in apa. Am spalat cartofii si i-am sters bine, apoi i-am uns cu ulei de masline si i-am impuns pe toate partile cu furculita. I-am pus intr-o tava in cuptor pentru minim o ora. Sunt gata cand interiorul e moale iar coaja crocanta. Scoatem cartofii din tava, ii lasam cam 7 minute sa se odihneasca si apoi, folosind manusi de bucatarie sau servetele,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ulei, 200 g carne tocata, 100 g mozzarella, un borcan sos de spaghete ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si taiat, 500 grame branza mozzarella Mod de preparare: Se incalzeste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... tocat. Se taie cabanosul si mozzarella sau telemeaua, felii. Se curata ... de rozmarin, 100 g cabanos, 200 g mozzarella sau telemea proaspata (moale), 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de parmezan, se poate folosi mozzarella data prin razatoare sau taiata ... ceapa verde, 1 mar, salata verde, mozzarella. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si se toarce bine. Rosiile, mozzarella si branza se taie in ... folosi orice soi), 3-4 rosii, 300 g mozzarella (sau cas de vaca), 300 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... smantana, 1 lingura ulei, 100 g branza mozzarella sau cascaval. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... caperele si cu cubuletele de mozzarella (daca rosiile sunt mai mari ... de ansoa in ulei, o bula Mozzarella taiata cubulete, 3 linguri capere, 2 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Deasupra se pun felii de Mozzarella (dupa ce a fost lasata sa ... de ceapa verde, 125 g branza Mozzarella sau cascaval moale din lapte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Se opreste focul, se adauga mozzarella taiata cuburi, se amesteca si ... ml ulei de masline, 300 g mozzarella, busuioc uscat, pasta de ardei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... piepti de pui, 125 g branza mozzarella,rasa, 3-4 linguri parmezan ras, 2linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , piper macinat proaspat, 200 gr. mozzarella Mod de preparare: Aluatul se ... si piper. Se acopera cu mozzarella si se pune in cuptor ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru a face aluatul se amesteca ingredientele si se framânta câteva minute. Apoi se împarte aluatul în doua parti si se întinde cu ajutorul unui facalet cât mai subtire. Se pune câte o lipie într-o tigaie încinsa (fara a pune ulei), se lasa 1-2 minute, dupa care se întoarce pe partea cealalta. Se da focul la mic, se aranjeaza ingredientele pentru topping si se mai lasa pe foc pâna se topeste brânza (4-5 minute). Ai optiunea de a pune ingredientele pentru topping crude sau de a...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Incalziti cuptorul la 218 grade C. Se desface aluatul de pizza in dreptunghi sau in forma patrata. Se formeaza o forma de inima din prosoape de hartie sau din carton. Puneti pe aluat si taiati in jurul formei cu foarfecul. Puneti aluatul in forma de inimape o foaie de gatit unsa si urmati instructiunile scrise pe cutia de aluat de pizza. Cand aluatul este gata se da la o parte.Se caleste ardeiul rosu si prazul in jumatate din unt pana se moaie. Se scoate din tigaie. Se adauga carnea de pui...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie conopida în florete de dimensiune medie. Pune floretele într-un bol pentru cuptorul cu microunde, adauga o jumatate de cana cu apa, acopera bolul si pune-l la cuptorul cu microunde timp de 8-9 minute. De asemenea poti fierbe în apa sau la aburi floretele de conopida. Scurge apa, apoi piseaza conopida cu o furculita. Adauga ouale, brânza, ceapa, fulgii de ovaz, sarea si amesteca bine. Încinge putin ulei într-o tigaie mare nonaderenta, la foc mediu. Umezeste-ti mâinile cu apa, ia o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru prepararea aluatului se procedeaza astfel. În putina apa calduta se pun drojdia si zaharul, faina, grisul si sarea. Se framânta zece minute, aluatul obtinut se înveleste într-o foaie de plastic si se lasa pentru 20 de minute într-un loc calduros. Sosul se obtine din usturoiul taiat felii subtiri care se caleste în ulei de masline încins. Dupa un minut, se pun rosiile din conserva cu tot cu sosul în care stau. Tot acum se pune busuiocul, se pun sare, piper, se amesteca bine si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Coca o poti face cu mana de la inceput, dar eu am pus-o in robot (!) unde am lasat-o cam 3 minute, pana s-au amestecat toate ingredientele si nu a mai fost lipicioasa. Scoate-o din robot si mai lucreaz-o cu mana pe o planseta presarata cu faina cam 5 minute. Pune-o intr-un castron mai mare si acopera cu un servet curat. Se lasa la loc caldut cam o ora (volumul trebuie sa se tripleze). Incalzeste cuptorul la temperatura mare (220 grade Celsius) Dupa o ora scoate coca din castron si mai...
Reţetă de pe retete.eva.ro
sosul bechamel: -50g unt -2-3linguri faina -800ml lapte Se taie ceapa si morcovii si se pun la calit in putin ulei sau unt.Dupa 5 min.adaugam carnea tocata si ciupercile.Cind carnea isi schimba culoarea adaugam vinul se lasa sa fiarba la foc mic.Dupa 20min se adauga sosul de rosii si se condimenteaza.Se lasa pe foc pina scade apoi se pune la racit. Sosul bechamel: Se pune untul pe foc il lasam sa se topeasca apoi se adauga faina treptat se amesteca bine pina se incorporeaza.Se adauga laptele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se incinge uleiul pentru sosul de rosii. Se adauga chili si usturoiul tocat marunt si se caleste rapid pana incepe sa miroasa. Se adauga conserva de rosii mixata in blender si se fierbe 5 minute, adaugand sare dupa gust si zahar daca simtiti ca sosul e acid. Se stinge focul si se adauga busuiocul (sau patrunjelul) tocat marunt. Pentru umplutura, spanacul daca e proaspat se opareste, se scurge bine de apa si se toaca, iar daca e congelat se docongeleaza si se scurge bine de apa. Se amesteca...
Reţetă de pe retete.eva.ro