Cauta in 21.294 retete
... cunoscuta in popor ca Ignatul porcilor. Este o zi importanta in gospodariile ... , dar si pentru restul iernii. Versatilitatea bucatariei romanesti in a prepara diverse mezeluri de casa se extinde si la metodele de pastrare ... calitate. Evident, regulile stricte de igiena se impun atunci cand preparati mezeluri in casa. Click mai jos pe retete: Caltabos Jumari Toba ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cele mai ravnite. Dintr-un porc intreg, doar 4.4% sunt muschiuleti, 13 ... carne la macelarie. Muschiuletul de porc, antricotul si vrabioara sunt bucatile ... mai bune calitativ. Din muschiulet se prepara si cele mai multe mezeluri afumate. Antricotul, cotletul si vrabioara sunt ... (tocanuri, in special). Costitele de porc sunt delicioase la gratar sau ... borcan pastrata in grasime de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... gazpacho-ul andaluz, specialitatile de porc (jamon serrano, chorizo) din Extremadura ... fara ulei: una dintre caracteristicile preparatelor spaniole la gratar este ca multe sunt stropite dupa preparare cu putin ulei de masline, lamaie ... se numara specialitatile din carne: mezelurile chorizo (carnat cu usturoi si ... ) si jamon serrano (jambonul de porc, uscat si maturat), si mult ... iberico,...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... (vizibile in snitelele, ciolane de porc, asocierile de carne cu fructe ... este bogat in paine, branza, mezeluri, omlete si putina salata. Pranzul ... principal, bogat in carne de porc sau pui, insotit de nelipsitul ... deserturi, polonezii exceland atat in prepararea cat si in consumarea acestora ... multe feluri de mancare se prepara in mod diferit sau sub ... fel de carne, de la...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de specia de porc din care se prepara jamon-ul, dar mai ales de alimentatia porcului. Jamon ... mai scumpa varietate de sunca uscata spaniola, preparata din carne de porc iberic, hranit doar ... jamon iberico de recebo  sunca uscata spaniola, preparata din carne de porc iberic, hranit cu ... pe loc la raionul de mezeluri). Jamon -ul este asemanator...
Reţetă de pe www.cevabun.ro