Cauta in 20.697 retete
... bagheta se umplu cu pasta de branza si oua fierte de prepelita. Se alterneaza cate o lingura cu pasta de branza ... . Dupa ce se raceste, bagheta umpluta cu branza si oua de prepelita, se infasoara in folie din plastic si se pastreaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Toarna sosul de iaurt peste oua, apoi deasupra amestecul de unt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa se raceasca. Ouale de prepelita se fierb, apoi se curata ... dupa gust. Se serveste rece, presarata cu marar tocat. - 8 oua de prepelita, bastonase de surimi, 250 g pui de caracatita, 200 g scoici ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Ingrediente: 30 de oua de prepelita o sfecla potrivita 100 ml otet din vin 100 ml ... . Mod de preparare: Ouale de prepelita se pun la fiert cateva ... in borcanele curate, pregatite ca pentru muraturi. 30 de oua de prepelita ajung pentru 2 borcane de 400 ml. In borcane se ... borcanele pregatite, peste ouale de prepelita. Se inchid cu capac si ...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
... Cand am primit ouale de prepelita de la Prepelix am stiut ... patrunjel tocat marunt -sare si piper dupa gust -10 oua de prepelita In primul rand fierbem ouale. Ele trebuie sa fie ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Ingrediente (pentru 4 persoane): - 16 oua de prepelita - 8 felii de sunca afumata - foi de salata verde diversa ... , puneti la fiert ouale de prepelita timp de 4 minute, ouale vor ... fotografia de mai jos. Daca doriti oua moi - 2 minute de fierbere, oua tari - 4 minute de fierbere, eu am respectat timpul indicat pe ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... ca toata lumea a ramas cu oua in plus de la Paste ... transforma in "chilimbar" (doamne cate oua-chihlimbar am avut de-a lungul ... incercati si altele. Variante. Ingrediente: - oua fierte - ceapa verde - marar verde ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
1. Pune ouale la fiert în apa vreo zece minute. Da doua oua pe razatoare si amesteca-le cu smântâna si hreanul. Potriveste gustul de sare si lasa sosul la rece 15 minute, ca sa se întrepatrunda aromele. 2. Între timp, fierbe cartofii în coaja. Curata-i, taie-i în cubulete si repartizeaza-i în patru pahare 3. Pune deasupra cubulete de ardei gras, rondele de ridiche si castravete. Toarna sosul rece si serveste cu jumatati de ou fiert.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o tigaie, rumeneste cârnaciorii taiati felii. Mai apoi, scoate-i din ulei si lasa-i la scurs. Într-un castron, bate ouale, adauga laptele, sarea si mustarul. Dupa ce le amesteci, adauga cuburile de pâine, brânza si cârnaciorii. Tot amestecul se toarna într-un vas, care a fost în prealabil uns cu putin unt. Acopera vasul si pune-l la frigider pe parcursul noptii. Dimineata, când te trezesti, scoate vasul din frigider si lasa-l 30 de minute la temperatura camerei, dupa care îl...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune ouale la fiert în apa vreo zece minute. Da doua oua pe razatoare si amesteca-le cu smântâna si hreanul. Potriveste gustul de sare si lasa sosul la rece 15 minute, ca sa se întrepatrunda aromele. 2. Între timp, fierbe cartofii în coaja. Curata-i, taie-i în cubulete si repartizeaza-i în patru pahare 3. Pune deasupra cubulete de ardei gras, rondele de ridiche si castravete. Toarna sosul rece si serveste cu jumatati de ou fiert.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: pentru Oua "Cazino" 5 oua 1-2 lgt mustar unt maioneza salata verde ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... treaca Pastele, sa ramana atatea oua inrosite si sa nu facem oua umplute? Cred ca asta e prima reteta care ii vine in ... ceva mult mai indraznet, respectiv oua umplute cu ansoa, condimentate cu ... si fara maioneza grea. Ingrediente: - 5 oua fierte tare - 5 fileuri de ansoa ... pasta asta umplem jumatatile de oua, pe care le asezam pe ... faceti si un sos pentru oua, din maioneza,...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , asa ca s-a adjudecat denumirea de oua in cuib de paine. Care ... inmuia painea in galbenus. Ingrediente: - 2 oua - 2 felii de paine (daca aveti ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Într-o tigaie se pun uleiul si chimenul la prajit un minut, dupa care se adauga ceapa pâna se înmoaie putin. Se adauga usturoiul razuit, paprika afumata si ardeiul, amestecându-se putin pâna când se înmoaie toate. Apoi se pune conserva de rosii, sare, piper si se lasa tigaia acoperita pe foc, timp de 15 minute. Se face câte un loc pentru fiecare ou, dupa care se acopera din nou tigaia si se lasa înca 5 minute pâna când albusul este facut integral si obtii consistenta dorita pentru...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se alege spanacul si se fierbe. Se lasa la o parte, o lingura de spanac, iar restul se asaza într-o tava pentru cuptor, cu doua linguri de unt. Se presara brânza rasa si se pune putina smântâna. Separat se bat albusurile, se adauga sare si se toarna peste spanacul din forma. Se netezeste albusul cu dosul lingurii si din loc în loc se fac gauri rotunde, cât sa încapa un galbenus. La mijloc se face o gaura ceva mai mare, în care se asaza spanacul pastrat la cald. În fiecare gaura se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ouale fierte se curata de coaja, se taie pe jumatate si li se indeparteaza galbenusurile. Ciupercile si ceapa se toaca foarte fin si se pun la calit in ulei, pana se inmoaie. Dupa ce se racesc se amesteca cu smantana, maioneza, mustar, patrunjel tocat fin, sare si piper. In functie de preferinte, galbenusul se poate adauga sau nu. Cu amestecul obtinut se umplu jumatatile de ou. Se decoreaza cu patrunjel verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , sau se taie si se folosesc în diverse retete de oua umplute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... place voua mai mult. Ingrediente: - 5 oua fierte tare - 1 lingura cu varf ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
- gelatina se pune la inmuiat in 100 ml apa rece; - cu un cutit zimtat decupam capacele din fiecare ou de ciocolata; - le asezam intr-un cofrag fiindca au stabilitate mai buna, iar capacelele le punem deoparte; - crema de mascarpone o punem intr-un vas, adaugam zahar dupa gust, coaja rasa de la o lamaie, 2 plicuri zahar vanilat si o amestecam cu mixerul pana la omogenizare 1-2 minute; - frisca o batem spuma si apoi o adaugam la crema de mascarpone; - punem vasul cu gelatina inmuiata pe foc...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius Unge cu putin ulei 12 forme pentru briose. Pune cârnatii într-o tigaie si rumeneste-i putin, apoi scoate-i pe un prosop din hârtie pentru a elimina excesul de grasime. Amesteca într-un bol ouale, ardeiul tocat marunt, ceapa, cârnatii, sarea si piperul. Distribuie uniform compozitia în cele 12 forme de briose si pune tava în cuptor. Lasa timp de 15-20 de minute sau pâna când ouale s-au coagulat bine, iar pe scobitoare nu ramân urme...
Reţetă de pe retete.eva.ro