Cauta in 21.294 retete
Încinge uleiul într-o tigaie, la foc mediu. Soteaza dovlecelul pâna când devine usor moale, aproximativ zece minute. Asezoneaza-l cu sare si piper. Bate ouale într-un bol, adauga lingurita cu apa si bate iar, pâna când amestecul este omogen. Toarna ouale peste dovlecei si lasa pe foc timp de cinci minute, amestecând cu grija, pâna ce ouale s-au coagulat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... a mintii. Face copiii sa creasca sanatosi (spuneau vechi greci), iar pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Morcovul este una dintre cele mai sanatoase legume. Bogat in vitamina A si antioxidanti, folosim morcovul la supe, ciorbe, uneori in mancare si atat! Colectia de retete pe care ti-o ofera Eva este seducatoare si apetisanta, iar preparatele pot fi consumate la o masa obisnuita, dar si la una speciala. Sote de morcovi cu boabe de mustar Supa de morcovi cu nuca de cocos Tarta cu morcovi Chec cu morcovi
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ce ai putea sa prepari sanatos pentru familia ta, acum, pe ... , in care sa incluzi anumite mancaruri, pe care nu le-au ... alimentelor folosite. Gustos inseamna si sanatos - trebuie sa tii cont de ... tau in pregatirea unui meniu sanatos si imbietor. "Rece" este cuvantul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de zi ma uimeste cu mancarurile ei. Mi-as dori sa mananc asa de curat si sanatos ca ea. Este colega mea ...
Reţetă de pe bucatariamoraritei.blogspot.com
... tine la silueta si la sanatatea ei sa adopte o dieta de ... mancam. Spre deosebire de alte mancaruri, salata pe care ti-o pregatesti ... anumite calitati incontestabile: este usoara, sanatoasa pentru organism si te racoreste ... se va alatura listei de mancaruri grele, pe care tu doresti ... . Este ideal sa folosesti alimente sanatoase, proaspete, precum legumele, semintele, uleiul ... sigura ca ai...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 190 de grade. Unge o tava cu ulei sau asaza pe ea o hârtie pentru copt Într-un bol, amesteca bine fulgii de cartofi, parmezanul, sarea si usturoiul granulat. Da fiecare bucatica de pui prin unt topit, apoi prin amestecul crocant si asaza în tava. Coace timp de 45 pâna la 60 de minute, în functie de gust, sau pâna ce puiul este rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai des consumul anumitor alimente/mancaruri in ziua de astazi. Pentru ... . Orice e dulce sau mai putin sanatos (dupa unii, dupa altii) este ... ce. Niciunul dintre alimentele sau mancarurile pe care incearca diverse publicatii ... de un stil de viata sanatos pe care am facut-o in ...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
... aspect frumos . Am avut o cina gustoasa , satioasa si sanatoasa !!! POFTA BUNA ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius Asaza hârtie de copt pe o tava Fa un pat pe tava din jumatate din feliile de lamâie, asezate una lânga alta, apoi pune doua crengute de rozmarin si deasupra fileurile de somon. Presara sare pe somon, pune celelalte crengute de rozmarin deasupra lor si apoi restul de felii de lamâie. Stropeste cu ulei de masline si pune tava la cuptor timp de 20 de minute sau pâna ce pestele devine opac.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalati rosiile si taiati-le în felii de 3-4 mm. Pe feliile de pâine asezati pe rând prosciutto, brânza taiata felii si rosiile. Deasupra acestora asezati alt strat din felii de pâine. Cu ajutorul unei forme rotunde, cu diametrul de circa 7 cm, taiati diferite sandvisuri, având grija ca o parte sa ramâna dreapta, pentru stabilitate. Va puteti folosi de un cutit cu care sa taiati o parte dreapta, din sandvis. Compuneti corpul omidei din aceste discuri, sprijinindu-le unele de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un vas, amesteca siropul de artar, sosul de soia, usturoiul pisat, sarea si piperul. Asaza fileul de somon, taiat în bucati, într-un vas lat, peste care vei adauga amestecul. Lasa pestele la marinat timp de 30 de minute în frigider (îl poti întoarce o data), dupa care scoate vasul si pune-l la cuptor, unde îl vei lasa, descoperit, la foc mediu, timp de 20 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius Într-un bol mare, amesteca buchetelele de broccoli cu uleiul de masline, sarea, piperul si usturoiul. Pune broccoli în strat uniform într-o tava tapetata cu foaie de copt. Pune tava la cuptor si las-o timp de 15-20 de minute sau pâna când buchetelele pot fi întepate cu usurinta cu furculita. Rastoarna broccoli pe un vas pentru servit si stropeste cu zeama de lamâie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge uleiul de masline într-o tigaie. Adauga ciupercile, ceapa si ardeiul si caleste-le pâna ceapa devine transparenta. într-un bol, bate ouale si laptele. Toarna amestecul de oua peste legume, apoi adauga rosiile. Lasa pe foc pâna ce ouale se coaguleaza. Când ouale sunt aproape facute, amesteca cu brânza rasa. Serveste imediat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... acum sunt usor de facut, sanatoase cât se poate, gustoase, pline de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Topeste untul într-o tigaie nonaderenta. Pune somonul cu pielea în jos, asezoneaza cu sare, piper proaspat macinat si stoarce deasupra putina zeama de lamâie. Lasa la prajit timp de aproximativ 2-3 minute, apoi întoarce somonul pe partea cealalta si mai lasa alte 1-2 minute, sau pâna când este bine patruns. Stoarce deasupra putina zeama de lamâie. Scoate somonul din tigaie si lasa-l pe o farfurie. Pune floretele broccoli într-o craticioara cu apa putin sarata care a dat în clocot si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca într-un bol mic siropul de artar, sosul de soia, usturoiul, sarea si piperul. Se pune somonul într-un vas termorezistent si se toarna peste el amestecul de mai sus. Se acopera vasul si se lasa pestele la marinat, cel putin jumatate de ora (la frigider), trebuie întors pe ambele parti astfel încât marinata sa îl patrunda. Se încalzeste cuptorul la 200 grade Celsius. Se pune vasul cu peste în cuptor si se lasa 20 de minute (sau pâna când carnea se desprinde usor cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curata urzicile si da la o parte coditele, apoi spala-le în mai multe ape, pâna când ultima apa este limpede. Lasa-le apoi în apa fiarta cu sare timp de 40 de minute, astfel încât sa se înmoaie complet. Le iei cu spumiera si le pui pe o sita, iar zeama o pastrezi pentru prepararea supei. Curata si spala usturoiul, taie-l marunt si amesteca-l cu urzicile fierte. Pune untul sa se topeasca într-o craticioara, presara faina si amesteca totul cu zeama de urzici. Paseaza apoi urzicile cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crapul se curata de intenstine si de solzi, se portioneaza, se cresteaza, se spala bine si se lasa la scurs. Când pestele este zvântat, se presara cu sare grunjoasa. Se frige la gratar, peste care a fost pusa o tabla pentru ca pestele sa nu se lipeasca sau se poate frige într-o tigaie de tip gratar. Pestele se lasa pâna ce carnea se patrunde usor cu furculita. Pe gratar se coc în acelasi timp rosiile, ardeiul si ardeiul iute. Scoate pestele într-o tava si acopera-l cu folie de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Muschiuletul se cresteaza cu un cutit ascutit si se împaneaza cu feliute de usturoi si ghimbir. Se asezoneaza cu ulei de masline, sare, piper si amestecul de ierburi aromate si se baga la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute. Se scoate de la cuptor si se lasa deoparte timp de 10 minute. În uleiul ramas se pun la calit cubuletele de morcov si telina. Dupa 5-10 minute se adauga sosul de rosii si se mai lasa 5 minute pe foc. Se feliaza muschiuletul în felii de 1 cm grosime, se pune din...
Reţetă de pe retete.eva.ro