Cauta in 21.294 retete
Încinge cuptorul la 200 de grade celsius. Unge somonul cu putin ulei de masline si presara un praf de sare si piper, pe dinauntru si pe dinafara. Amesteca feniculul, rosiile, patrunjelul si lamâia cu putin ulei de masline si un praf de sare. Umple somonul cu o parte din acest amestec (cât încape), iar restul pune-l într-o tava pentru cuptor si asaza pestele deasupra. Stropeste pestele cu ulei de masline, presara cu semninte de fenicul si pune-l la cuptor timp de 45 de minute. Serveste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala fileurile si se lasa la scurs. Se face urmatorul amestec:pesmetul se amesteca cu cascavalul,coaja de lamaie,mararul,boiaua,sarea si ouale batute.Separat se amesteca zeama de lamaie cu vinul si usturoiul zdrobit. Fiecare bucata de fileu se cufunda in sosul de lamaie si apoi se trece prin amestecul de pesmet.Se prajesc in uleiul incins pe ambele parti si apoi se scot pe o hartie care absoarbe grasimea. Se serveste cald cu lamaie si diferite...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Rumeniti usor, intr-o tigaie fara grasime, semintele de pin. Incingeti uleiul ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cele mai interesante carti de bucate: Ainsley Harriott  Mancaruri rapide cu grasimi putine  80 de retete de-ti lasa gura ... nutritional, unde sunt incluse caloriile, grasimile, zaharul etc si in al ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... hartie pentru a absorbi excesul de grasime. Snitelul de ciuperci se serveste ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... a-l usca. Indeparteaza bucatile mari de grasime, daca exista. Dezlipeste cu grija ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nutritionale / portie: 184 de calorii, grasimi - 4 g, grasimi saturate - 1 g, colesterol - 66 mg ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cuptor, gaina se stropeste cu grasime, se pipereaza si sareaza, se ... , gaina sa fie stropita cu grasime sau cu apa si vin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minute. Se scurge excesul de grasime si se lasa compozitia la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... traditional este satios, bogat in grasimi si proteine. Se pot adauga ... poate fi mai scazut in grasimi, in functie de carnea aleasa ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se amesteca într-un bol mic siropul de artar, sosul de soia, usturoiul, sarea si piperul. Se pune somonul într-un vas termorezistent si se toarna peste el amestecul de mai sus. Se acopera vasul si se lasa pestele la marinat, cel putin jumatate de ora (la frigider), trebuie întors pe ambele parti astfel încât marinata sa îl patrunda. Se încalzeste cuptorul la 200 grade Celsius. Se pune vasul cu peste în cuptor si se lasa 20 de minute (sau pâna când carnea se desprinde usor cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mancarurile din organe de porc, vita sau oaie nu se gasesc ... interne, nervurile si urmele de grasime. Frecati bine rinichii cu bicarbonat ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... mai usor continutul caloric al mancarurile preparate, va punem la dispozitie ... de proteine continutul de lipide (grasimi) continutul de glucide (carbohidrati) calorii ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... în ulei încins, se scurg de grasime, se presara cu sare si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cuptor, tapetat in prealabil cu grasime, se pune un strat de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... care in mod normal cuprind mancaruri cu curry, orez cleios, legume ... din chilli "nam phrik". Printre mancarurile nordice cea mai cunoscuta este ... climat si oamenii din imprejurimi. Mancarurile precum "gaeng hang lay" sunt ... nuca de cocos smantanit. Aceasta grasime da caldura cand e vremea rea ... nam phrik reprezinta folosirea tipica a mancarurilor cu chili in Thailanda. Ca ... dealuri, "khao...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aproximativ 1,5 kg, bine curatata de grasime 4-5 catei de usturoi coaja rasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... marunte dupa ce s-a scurs de grasime. Adauga crema de brânza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... carnea devine bruna. [tip]Scurgeti grasimea in exces.[/tip] Adaugati ardeii ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Aripioarele se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se dau prin faina si se prajesc în uleiul încins. Se scot si se pun pe servetele, pentru a-si lasa grasimea, dupa care se prepara sosul dulce-acrisor: ketchup-ul este amestecat cu mierea, otetul si usturoiul, care trebuie pisat. Aripioarele se introduc în sos, dupa care sunt servite.
Reţetă de pe retete.eva.ro