Cauta in 21.294 retete
... Craciunului este postul cel mai usor: are multe inlesniri la peste ... bogatia de legume si fructe de toamna. La manastire, mancarea de post este chiar mai buna decat cea "de dulce". Am ... vrei mai multe retete de post, incearca si supa de ceapa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Încalzeste în prealabil cuptorul. 2. Opareste floretele de conopida în apa fiarta timp de câteva minute, dupa care lasa-le la scurs. 3. Condimentele se amesteca împreuna cu migdalele maruntite si se pun câteva minute într-o tigaie încinsa. 4. Dupa ce s-a scurs bine conopida, se da prin ulei si se pune în tigaia cu condimente. Se lasa pe foc înca câteva minute pâna se rumeneste putin conopida, timp în care se stropeste cu zeama si coaja de lamâie. 5. Se asaza conopida în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gustul nostru. Reteta se poate prepara si ca si mancare de post (chili sin carne) inlocuind carnea cu soia, tofu sau chiar cartofi. Mancarea se pregateste usor si o puteti ... prieteni (bineinteles daca le place mancarea condimentata). Adaugati pe masa tortillas ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... verde, dar niciodata uscata. In piure, poate sa fie o mancare de post. Ingrediente : - 250 g fasole boabe - condimente dupa gust : chimen, curcuma ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... mancare de post, caz in care folositi lapte de soia pentru prepararea ... pentru cei care nu tin post, asa cum am preparat-o si ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... crestin ar trebui sa tin postul Pastelui macar miercurea si vinerea ... calmi? ). Chit ca nu tinem post, nu vreau sa treaca perioada asta fara mancare de post, cica pentru detoxifiere :)) Asa ca acum doua seri, din ... daca sau nu sa folosesti uleiul in post; cine nu tine postul biblic, ca sa zic asa, poate sa foloseasca ulei vegetal ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
1. Încalzeste în prealabil cuptorul. 2. Opareste floretele de conopida în apa fiarta timp de câteva minute, dupa care lasa-le la scurs. 3. Condimentele se amesteca împreuna cu migdalele maruntite si se pun câteva minute într-o tigaie încinsa. 4. Dupa ce s-a scurs bine conopida, se da prin ulei si se pune în tigaia cu condimente. Se lasa pe foc înca câteva minute pâna se rumeneste putin conopida, timp în care se stropeste cu zeama si coaja de lamâie. 5. Se asaza conopida în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie ceapa marunt si se caleste în ulei, adaugând ciupercile taiate în bucati potrivite, sare si piper. Se lasa sa fiarba înabusit, pâna când scade zeama lasata de ciuperci. Se pun apoi cartofii taiati în bucati mai mici, putina apa, si se lasa sa fiarba pâna când sunt gata. Se presara patrunjel verde la servire. Este buna atât calda cât si rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... savura mai jos :P Se poate manca pur si simplu pe paine ... vrem sa o pregatim ca o simpla mancare, nu trebuie decat sa verificam ... si tocana de legume care e atat de gustoasa incat o mancam pe post de ketchup :)) Reteta preluata ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... consistenta si daca renuntati si la smantana aveti o minunata mancare de post ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... singuri pesto si renuntati la parmezan, obtineti o garnitura sau mancare de post. Portii: 2 Timp de preparare: 25 de minute Ingrediente: 400 ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... repede. Plac tuturor, pot fi la fel de bine mancare de post si mancare pentru vegetarieni. In rolul principal cartoful. Cateva amanunte despre ... in loc de apa intr-o mancare. Toate ingredientele sunt pentru patru ... copti cu dafin (vegetarian, de post) Cartofi cu masline (vegetarian, de post) Cartofi americani (lactovegetarian) Chiftelute de cartofi cu sos de lamaie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... servire Se serveste ca garnitura ptr. friptura sau ca mancare de post
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cu legume sote Iti recomandam si cateva feluri de mancare de post: Mancare de post sau, pentru ca se apropie pastele iti propunem Drob ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
Încinge uleiul într-o tigaie. Caleste ceapa si usturoiul pâna ce devin usor maronii (aproximativ zece minute). Adauga quinoa peste ceapa si toarna supa de legume. Asezoneaza cu chimion, boia, sare si piper. Lasa sa dea într-un clocot, apoi redu focul, acopera si lasa la fiert pâna ce quinoa este moale si supa absorbita, timp de aproximativ 20 de minute. Adauga porumbul si mai lasa la fiert timp de cinci minute. Ia de pe foc si apoi adauga boabele de fasole neagra si coriandrul tocat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Orezul integral se fierbe, se scurge si se amesteca cu putin ulei de masline, sare, verdeata dupa gust. 2. Spanacul proaspat se spala, se scurge si se opareste 1 minute în apa clocotita. 3. Se pune ceapa tocata la calit, se adauga apoi pasta de ardei, condimentele si spanacul oparit. 4. Se amesteca bine împreuna, se mai lasa 5 minute, iar la final se adauga usturoiul pisat. 5. Se asaza orezul în farfurie, iar lânga el mâncarea de spanac.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pesto romanesc. O reteta excelenta pentru post si nu numai. Portii: 4 Timp ... : 500 grame paste uscate 4 legaturi leurda 1 cana miez de nuca 4 linguri ... de burduf (daca nu tineti post) sare piper proaspat macinat Preparare ... pastele cu sosul. Pastele cu leurda si nuca se servesc imediat ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
1 ceapa rosie 1 ceapa alba 1 albitura 1 morcov 2 ardei grasi 1-2 cartofi 1 cana de linte rosie patrunjel ulei masline condimente: curry, boia, coriandru cativa catei de usturoi zdrobiti cu lama cutitului Tocam cepele si ardeiul marunt, albitura o dam prin razatoarea mare si morcovul prin cea mica. Calim ceapa, usturoiul apoi adaugam ardeiul si la urma morcovul. Punem niscaiva condimente si apa fiarta sau zeama de legume. Adaugam restul legumelor si cand sunt aproape fierte adaugam lintea...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Nautul trebuie pus în apa de seara, la fel cum se procedeaza si cu fasolea. Apoi se fierbe pâna când bobul devine usor de pasat. Împreuna cu putin din apa în care a fiert, nautul se paseaza în blender pâna când obtinem o pasta cremoasa. Daca vi se pare tot vâscoasa, mai adaugati putina apa. Se completeaza cu zeama de la o lamâie medie si cu cele 2 linguri de pasta de susan (tahini), un praf de sare si putin piper. Înainte de servire, se presara putina boia si se serveste cu mare...
Reţetă de pe retete.eva.ro