lichiu cu smantana
Pagina 1 din 5
Pieptul de pui se taie fasii ,recomandabil, sau bucati mai mici.. Ceapa si usturoiul se toaca marunt. Intr-o tigaie se caleste ceapa cu usturoiul si cand devin aurii se adauga puiul. Cand sunt gata, se adauga smantana, sare, piper si Delikat. Se mai fierbe 10 minute. se serveste cu mamaliguta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
se pune la fiert ciupercile apoi,se adauga smantana...etc...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 1 morcov 2 cepe 1 lingura faina 1 pahar smantana ulei sare piper dafin patrunjel ... au prins culoare adaugati faina, smantana si cateva linguri din apa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... proaspete ardei ceapa 1-2 linguri faina smantana 1 ou patrunjel Ciupercile se curata ... apa. Intr-un bol amestecati smantana cu un ou si turnati ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Crestam pulpele de pui dezosate sa se patrunda cand le prajim, le spalam , le punem la scurs intr-o sita, le condimentam si le punem la prajit intr-o tigaie de ceramica cu putin ulei. Curatam cartofii ,ii spalam apoi ii taiem feliute si dupa ce s-au scurs de apa, ii condimentam si ii punem la prajit. Cateii de usturoi se curata de coaja , se piseaza, se adauga smantana si se amesteca bine. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apoi le-am amestecat cu smantana, obtinandu astfel un sos.In ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adaugat 300 de grame de smantana, amestecate in prealabil cu cele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se caleste pana se inmoaie. Smantana se amesteca cu cea pentru ... simplu( fiert cu sare si piper) , sos de smantana si lamaie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... putina sare si putin ulei,apoi se adauga smantana. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie capetele sparanghelului, apoi se fierbe in apa sarata timp de 5 minute. Se incinta uleiul intr-o tigaie, unde se caleste ceapa, timp de 3-4 minute. Se adauga usturoiul, se pune smantana si sparanghelul, care se taie bucatele. Se pune si parmesan-ul si se foloseste un blender pentru a pasa ingredientele. Se asezoneaza cu sare si piper si se pune deoparte. Se fierb pastele si se servesc cu sosul facut.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... care va sta crema de smantana. Intr-un vas amestecam cu ... si vanilie. Dupa care adaugam smantana, amestecam in continuare, apoi cele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu ciuperci si sos de smantana si cascaval. Ingrediente: - 3 bucati piept ... (400 gr) - 500 ml de smantana pentru gatit (Gran Cucina) - 200 ... gust. Urmeaza apoi sa adaugam smantana si cascavalul. Amestecam foarte bine ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... apoi le-am amestecat cu smantana, obtinandu astfel un sos.In ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : - 3-4 catei de usturoi - 2-3 linguri de smantana - sare dupa gust - marar proaspat ... si apoi il amestecati cu smantana si marar SAU - pisati usturoiul ... amestecati intr-un castron: usturoiul, smantana, mararul tocat si sare dupa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... placinte unguresti subtiri, unse cu smantana si multa branza telemea sarata ... - 2 galbenusuri - o lingurita sare - 200ml de smantana - 2 linguri ulei Pentru coacere si servire: - ulei pentru prajit - smantana - telemea sarata In laptele caldut (nu ... faina, galbenusurile, sarea si uleiul, smantana apoi turnam maiaua de mai ... sunt calde, le ungem cu smantana si punem deasupra branza telemea ......
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , apoi branza de burduf si smantana , iar mamaliguta .....pana am epuizat ... si o acopar cu restul de smantana in care am tocat mararul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
250 g faina, 200 g unt, 200 g smantana, 1/2 lingurita sare Mod de preparare: Se amesteca ingredientele, se formeaza aluatul, apoi se da la rece. Peste 3 - 4 ore se intrebuinteaza. Se fac placintele umplute cu branza, cu carne sau ciuperci, cu dulceata, cu nuci cu zahar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 conopida (cam 1kg), 200 g branza telemea, 300 g smantana, unt pentru uns tava sau vasul yena, pesmet, sare si piper Mod de preparare: 1. Se spala conopida, se desface in buchetele si se tine
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o lingurita zahar, 250 gr smantana, o ceapa mica data prin razatoare, 2 lingurite otet alb sau suc de lamaie, 6 castraveti de marime medie, taiati felii, jumatate lingurita sare Mod de preparare: Se amesteca zaharul, sarea, smantana, ceapa si otetul intr-un vas mare. Se adauga castravetii taiati felii. Se lasa la rece 2 ore.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se spala limba,se pune la fiert dupa care se curata si se taie cubulete sau felii subtiri.Se toaca o ceapa marunt se undeste adaugam limba si un pahar de zeama,in care a fiert aceasta.Taiem si ardeii capia ii adaugam ,dupa ce au fiert dam deoparte de pe foc punem smantana ,usturoiul ,mararul tocat si condimentam dupa gust
Reţetă de pe retete.eva.ro