Cauta in 21.294 retete
... dupa o reteta Ana Pan, tortul Dobos nu poate sa va iasa ... . Incercati-l si veti vedea... Tortul Dobos se pregateste din 6 blaturi, care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Alice albinutza Am vazut-o la Laura A ....si... m-am indragostit iremediabil...verdele ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Cu aceaisi reteta, puteti face un blat natur fara cacao. Ingrediente pentru doua foi de blat : - 6 oua - 160 g zahar tos - 110 g faina pentru un blat natur sau 100 g faina si 2 linguri de cacao pura pentru un blat de ciocolata - un pic de sare Preancalziti cuptorul la o temperatura de 200
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Ingredientele sunt cele din poza nr1, in cazul meu o jumatate de franzela, ca atat am mai avut prin casa. Se taia franzela felii, insa nu pana la capat. Se ung feliile cu unt, se pun de-a valma ingredientele (in cazu meu branza Focsani, rosii, ceapa, usturoi, sos ranch, parizer cu gogosari, salam de vara si salam uscat, parmezan). Am condimentat cu usturoi praf, muuult busuioc si oregano. Se inveleste in folie de aluminiu si se da la cuptor. Dupa vreo 10 min, se desface folia si se sparge un...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Pentru foi: 8 oua mari, 160 gr. zahar, 120 gr. faina, 80 gr. unt, 15 ml rom. (cantitatile sunt 15 gr.faina, 20 gr.zahar, si 10 gr. unt pt. un ou pentru o foaie); crema: 250 gr. unt, 200 gr. zahar, 3 oua, 80 gr. cacao sau 150 gr. ciocolata de menaj, 3 linguri apa si o lingura rom; glazura: 150 gr. zahar tos pt. caramel, 2 pachetele vanilie. Mod de preparare: Foile: albusurile se bat spuma tare, se adauga tot zaharul tos si o lingura cu rom si se bat in continuare pana se intareste spuma. Apoi...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pentru foi 8 oua, 8 linguri de zahar, 8 linguri faina, 1 plic praf de copt separam ouale. albusurile le mixam, adaugam treptat zaharul si mixam in continuare pana obtinem o spuma densa, lucioasa. adaugam galbenusurile, mai mixam foarte putin, doar pana acestea se incorporeaza. renuntam la mixam, punem faina cernuta si praful de copt, amestecam usor cu lingura de lemn sau cu o lopatica. punem hartie de copt in tava si o ungem cu ulei pentru a fi siguri ca nu se vor lipi foile. punem 3 linguri...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
- 2 ardei rosii mari - 6 morcovi mijlocii - 1 ceapa medie - 300 gr suc rosii - 500 gr carne porc - sare - piper boabe negru - piper macinat negru - piper boabe rosu - zahar - noce moscata (nu stiu cum ii zice la noi dar oricum e optionala) - 1 tulpina subtirica telina - cimbru - boia iute - ulei masline - ulei floarea soarelui Tocam destul de grosolan ceapa,ardeii,morcovii si carnea. Punem initial la calit ceapa si carnea si le lasam pana isi schimba carnea culoarea. Cand arata ca-n poza de...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
10 oua, 200 gr. zahar pudra, 120 gr. faina fina, coaja rasa si zeama de la o lamiie, unt; Crema: 6 oua, 200 gr. zahar, 200 gr. unt, 6 batoane(linguri pline) ciocolata rasa, 4 linguri apa Mod de preparare: Galbenusurile cu zaharul, coaja si zeama de la o lamiie se freaca pana se obtine o crema. Se adauga albusurile batute spuma si faina putin cite putin, amestecand incet. Din aluatul obtinut se fac zece foi subtiri cat muchia unui cutit si se coc intr-o tava dreptunghiulara, unsa cu unt. Cind...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Blatul: 10 albusuri si galbenusuri, 10 linguri faina, 10 linguri zahar, 1 lingurita praf de copt, 1 lingurita rom.Crema: 8 oua, 8 lingurite zahar, Afulgi de ciocolata, un pachet unt, 1-2 lingurite rom Mod de preparare: Blatul: Se bat spuma albusurile. Intr-un alt vas se amesteca bine galbenusurile cu zahar, pana se deschid la culoare. Se rastoarna amestecul cu galbenusuri peste albusurile spuma, se adauga faina, praful de copt, romul si se amesteca usor. Se intind cateva linguri de aluat pe...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
5 galbenusuri, 150 gr. zahar, 3 linguri faina; crema: 4-5 oua intregi, 250 gr. zahar, 3 linguri cacao, 250 gr. unt, o lingura apa Mod de preparare: Se freaca galbenusurile cu zaharul si se adauga faina, pe rind cite o lingura. Se imparte compozitia in 5-6 parti si se coc foile in forma de tort, unsa si presarata cu faina. Intre foi se pune urmatoarea crema: se freaca ouale cu zaharul, se adauga cacao subtiata cu apa, se amesteca pe baia de apa pana se ingroasa. Dupa ce s-a racit se amesteca...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se freaca galbenusurile cu zaharul si se adauga faina, pe rind cite o lingura. Se imparte compozitia in 5-6 parti si se coc foile in forma de tort, unsa si presarata cu faina. Intre foi se pune urmatoarea crema: se freaca ouale cu zaharul, se adauga cacao subtiata cu apa, se amesteca pe baia de apa pina se ingroasa. Dupa ce s-a racit se amesteca cu untul frecat spuma. Deasupra se glaseaza cu zahar ars sau cu aceeasi crema. Intre straturi se asaza crema de ciocolata. - 5 galbenusuri, 150 g...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gandit (vorba reclamei): draga de Laura a organizat concurs , iar draga de ... de la ardelence), dar daca Laura imi tot ofera posibilitatea sa ... alba (cam o lingura) - paprika dulce (Laura zice de-o lingura, eu am ... niciun strop de ulei (zicea Laura, ca-si lasa grasimea, si ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... .com/2011/01/placinte-din-aluat-cu-cartofi.html http://adamache-laura.blogspot.com/2011/01/pizza-la-laura.html http://culoriledinfarfurie.blogspot.com ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... extraordinara de pe blogul Laurei Adamache, o specialitate italiana, se poate face ... si posibilitati. Multumesc tare mult Laura pentru aceasta reteta delicioasa! Ingrediente ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... am gasit-o pe blogul Laurei Adamache si cum eu sunt in ... schimbat unul dintre ingredientele speciale. Laura recomanda folosirea unui ketchup de ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... in lista cu preferate! Multumesc Laura pentru reteta, painicile nu sunt ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... particip la concursul gazduit de Laura Laurentiu , Bloggospodina . Tortul Malaga mi ... cand l-am vazut postat de Laura pe un site culinar, acum ... ocazia a fost nemaipomenita. Multumesc frumos, Laura! Ingrediente: Pentru blat: 3 oua, 1 pahar ... pana l-am taiat?? :P O felie pentru Laura si pentru voi, with love ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... este a Laurei si o gasiti aici . (Laura, multumim) Pentru ca incerc sa ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
De obicei, nu fac torturi, pentru ca nu vreau sa fac creme pe baza de unt si nici o glazura pe baza de amande si mult zahar. De aceea am incercat o reteta de blat, care este mult mai usoara de facut ca si cea de dobos si o crema de portocale. Am incercat in acelasi timp sa fac un glacaje de ciocolata. Am reusit partial, deaceea voi reveni mai tarziu cu retetele.
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com