Cauta in 19.009 retete
1. Încinge uleiul într-o cratita medie, adauga baconul, salotele, usturoiul si cârnatii chorizo întregi. Soteaza totul pe foc mediu timp de 8 minute, amestecând ocazional. 2. Adauga orezul si amesteca-l bine cu sosul din cratita. Toarna peste el suficienta supa pentru a-l acoperi, adu totul la punctul de fierbere si asteapta ca orezul sa absoarba lichidul. Continua sa adaugi treptat câte un polonic de supa. Chiar înainte sa torni ultimul polonic, adauga bobul sau edamamele si amesteca...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Margarina moale, se taie bucatele si se pune intr-un castron. Peste margarina se toarna cele 9 linguri de apa fiebinte. Se amesteca putin pentru omogenizare.Se adauga praful de sare si faina putin cate putin, pana obtineti un aluat "matasos" si foarte usor de manevrat. Intindeti 2 foi cu sucitorul. Prima foaie o puneti in tava neunsa (nu se va lipi datorita margarinei din compozitie), turnati umplutura si acoperiti cu a doua foaie pe care o intepati din loc in loc cu o furculita.Se baga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun toate ingredientele cu exceptia cafelei si scortisoarei intr-un pahar de whisky si se amesteca. Se adauga apoi cafeaua si scortisoara si se amesteca. Se orneaza cu frisca si fulgi de ciocolata. - Cafea fierbinte, 10 ml triplu sec, 10 ml amaretto, 10 ml whisky crema, 10 ml lichior de alune, scortisoara. Pentru ornat: frisca, ciocolata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 lingura faina, 1 lingura zahar, 1 galbenus, 2 cesti lapte fierbinte aromat dupa gust cu lamiie, portocala, vanilie sau rom Mod de preparare: Se amesteca totul bine. Se fierbe 15 minute intr-o oala acoperita sau la cuptor fierbinte. Amestecul bine prins se rastoarna pe o farfurie. Mod de servire Se pudreaza cu zahar si se serveste fierbinte.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Intr-o cratita se pune uleiul , ceapa taiata marunt,se adauga carnea si se calesc câteva minute. Se adaugaa si ciupercile din borcan care au fost scurse si se calesc impreuna. Eu am dat prin masina de tocat galbiorii. Se ia cratita deoparte si se condimenteaza dupa gust cu sare ,piper ,putin ardei iute, marar proaspat. Ouale se bat ca la omleta, se adauga faina, carnea si se amesteca. Dupa ce aluatul s-a dospit,întindem o foaie mare cam de 40/20cm, peste care se presaraao lingura cu gris....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa o absenta destul de lunga... vin sa va prezint... ce altceva dupa ce v-am prezentat cum ingrijesc eu drojdia naturala ? O reteta de painici cu drojdie naturala, aceste painici cu o crusta crocanta si miez moale. ideale pentru un sandwich sau pentru a o consuma cum dorim noi... Despues de un largo tiempo sin publicar nada... vengo a presentar...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
1. Se amesteca biscuitii cu untul de cocos/palmier topit si cu zaharul brut, dupa care se preseaza în forma pentru tort. 2. Se mixeaza în robotul de bucatarie bananele, dupa care se adauga untul de arahide, semintele de chia si zeama de lamâie. 3. Se toarna crema peste blatul din biscuiti si se introduce la frigider câteva ore. 4. Se topeste la abur ciocolata fondanta cu multa cacao si se orneaza tortuletul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Este al doilea panetton pe care il fac in viata mea... si este facut fara adrojdie, are ca ferment drojdia mea naturala, facuta doar din apa si faina, in schimb nu are nici lactate. Este un proces destul de lung dar merita, iese un panetton foarte bun si pufos, nu are multe grasimi nu are unt sau margarina, are doar 15 gr manteca de cacao... dar cata manteca de cacao consumama cand mancam ciocolata? Nu mai zic nimic, doar ca pregatind reteta asta, m-am convins ca aproape toate retetele de ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Amesteca untul, zaharul alb si zaharul brun pâna ce obtii o pasta fina. Bate pe rând câte un ou în compozitia de unt si zahar, apoi adauga extractul de vanilie. Dizolva bicarbonatul de sodiu în apa calda si adauga peste compozitie. Pune faina, chipsurile de ciocolata si alunele. Amesteca bine compozitia, apoi pune cu lingura pe o tava întinsa, neunsa. Coace timp de zece minute sau pâna când fursecurile sunt rumenite pe margini.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Asezoneaza pulpele de pui cu sare si piper. Încinge uleiul într-o cratita din fonta. Prajeste pe rând pulpele de pui pâna se rumenesc pe ambele parti, fara sa se gateasca complet si scoate-le pe o farurie. Prajeste feliutele de chorizo în cratita pâna începe sa curga putina grasime din ei si se curbeaza putin. Scoate din cratita. Adauga ceapa si ardeiul în cratita si caleste-le timp de aproximativ 20 de minute, pâna când se înmoaie, amestecând frecvent. Adauga usturoiul si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Unge cu ulei si tapeteaza cu folie alimentara o forma de terina sau de cozonac. Asaza câteva frunze de marar si câteva fâsii de somon afumat pe fundul formei (aceasta va fi partea superioara a terinei, asa ca ai grija sa arate cât mai bine). 2. Marunteste într-un robot de bucatarie jumatate din fileurile de somon, jumatate din cantitatea de somon afumat ramas si crema de brânza. Asezoneaza-le si nu mixa prea mult, pentru a pastra textura. Încorporeaza jumatate din cantitatea de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Articol scris Loredana Stefan , CHHC, consilier reeducare alimentara. Detoxifierea este primul pas spre o stare de bine. Iata trei motive pentru care merita sa incerci o detoxifiere blanda: * Iti reprogramezi organismul si il ajuti in tranzitia catre o alimentatie potrivita si necesara; * Iti creste nivelul de energie si buna dispozitie prin reducerea proceselor inflamatorii din corp; * Elimini toxinele, poate scapi de ceva greutate in plus si te simti mai proaspata si pregatita pentru vara....
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Blatul l-am facut asa: Am pus intr-o craticioara laptele cu zaharul, cacaua si untul (200 gr doar, restul de 50 de gr. l-am folosit la glazura/topping) si am pus pe foc lasand sa fiarba pana se ingroasa. Am separat galbenusurile de albusuri si le-am frecat putin cu o lingura de lemn, dupa care, am adaugat galbenusurile la compozitia din craticioara. Albusurile le-am batut spuma, iar apoi am incorporat faina si praful de copt, amestecand cu grija de jos in sus cu lingura de lemn. Am...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... topeste untul,dar nu se lasa se se incinga. Se amesteca in ciocolata fierbinte. Cuptorul se incinge la 180C ... si se desprinde hartia. Se lasa sa se raceasca si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune la fiert laptele; se separa ouale. Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul si se adauga in laptele fierbinte. Se amesteca continuu, pana cand face spuma deasupra si apoi dispare. Se lasa la racit. Intre timp se bat albusurile si frisca; se pun apoi, impreuna cu esentele, in compozitia de lapte. Se adauga visinele maruntite si se amesteca totul bine. Se da la congelator si dupa cateva ore se scoate si se amesteca din nou cu o furculita pentru a...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zaharul cu laptele pana devine fierbinte(sa nu dea in clocot).Cand a devenit fierbinte se stinge focul si se adauga gelatina,dupa care se lasa la racit.In timp ce ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ) PT CA DACA ESTE PREA FIERBINTE, NU MAI CRESTE DROJDIA!!! Se ... , totul in gropita, si se lasa asa, cca 15 minute. Apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu laptele caldut(atentie,nu fierbinte)si doua trei linguri de faina si se lasa la dospit in apropierea unei ... mai lipeste de maini. Se lasa la dospit pana isi dubleaza ... cu ajutorul unui pahar. Se lasa inca 10-15 minute la ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com