Cauta in 21.294 retete
Se bat galbenusurile cu zaharul ,apoi se adauga uleiul si se bat in continuare pana devine ca o crema. Se adauga faina amestecata cu cacao si praful de copt.Se bat spuma albusurile spuma si se incorporeaza cate putin in aluat.Atentie ,este foarte important sa adaugam albusurile spuma la final,pentru ca blatul sa fie pufos . Turnam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul preincalzit,la foc mic,pana se desprind marginile de peretii tavii.Se poate face si testul cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preincalzeste cuptorul la 160 de grade celsius si pune hartiute in tava pentru briose. Topeste untul, ciocolata si zaharul impreuna cu 100ml apa calda intr-o oala, amestecand ocazional, apoi lasa deoparte sa se raceasca. Adauga ouale si extractul de vanilie in amestecul de ciocolata. Adauga apoi si faina amestecata cu praful de copt si mixeaza pana la omogenizare. Adauga cu lingura aluatul in tava pentru briose, si lasa deoparte 5 minute inainte sa dai la cuptor pentru 20-22 de minute. Dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aici am sa atasez fotografii culese de pe internet si de la alte bloggerite gospodine pentru a ne inspira ori de cate ori vrem sa pregatim ceva special pentru anumite ocazii sau de ce nu pe ntru cei dragi. Cum sa faci un trandafir si alte ornamente din morcov: http://www.youtube.com/watch?v=SpvAtTZa68g&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=OfnwohPYoVE&feature=player_embedded
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
De cate ori nu ati avut pofta sa rontaiti ceva, dar nu stiati exact ce? Si de cate ori v-a cerut altcineva ceva de rontait..."ceva bun"? :) Mie de multe ori! De aceea mi-am facut o mica lista peste care sa ma uit cand sunt din nou intr-o astfel de situatie. Sigur gasesc ceva bun de pregatit rapid! :)
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
O cale lejera si placuta de a petrece cateva ore in aer liber, la iarba verde, impreuna cu prietenii si familia, poate fi gratarul de week-end! Dar, pentru ca iesirea in natura sa fie perfecta, mai ales din punctul de vedere al reusitei culinare, iata sfaturile celor care au facut din preparate la gratar o arta. Lemne sau carbuni? Exista diferente de gust si aroma, pe care lemnele sau carbunii o dau preparatelor la gratar; Temperatura degajata de carbuni este mai mare decat cea a lemnelor,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Peste tot in lume unde se cultiva ananas vei afla diverse intrebuintari, atat pentru fructul in sine, cat si pentru frunze. Fruct raw, stors si facut suc, transformat in gem sau dulceata, pus la conserva, pus in salate dulci sau acre/iuti, adaugat la frigarui de pui sau porc -- asta ca sa mentionez numai ce imi vine in minte despre fruct la prima mana. Plus frunzele care servesc ca hrana pentru diverse animale (foarte des pentru elefanti, in Thailanda) sau sunt transformate in fibre textile...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Concursul a ajuns la final, va multumesc tututror pentru participare si multumesc sponsorului pentru generozitate! Dupa ce am eliminat inscrierile duble si cele anonime au ramas 196 participanti. Lista participantilor: 1. Julie Julia 2. loredana nicoleta 3. Barcer Mihaela 4. Silvia Puiu 5. Eu Sergiu 6. Popescu Cristina 7. Daiana Vereb 8. Andreea Isbinda 9. Liana Toma 10. Emilia Iacob 11. Olguta Oana 12. Dogaru Goncea Anelia 13. Ana Maria 14. BACOS IULIANA 15. Dana Ro 16. Diana Farcas 17. Paun...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Indigriente: 2 cepe mari 2 cuti de rosii cubulete ulei,sare,piper, bicarbonat,vegeta,o lingurita de zahar ,ardei iute (dupa preferinta mai picant) Se taie ceapa se pune la prajit in ulei cind e aproape prajita se adauga rosile ,vegeta se amesteca si se lasa la foc mic circa 30 min.amestecind mereu. Se ia de pe foc se pune o lingurita de zahar si se mixeaza cu blenderul bine. Se adauga condimentele dupa preferinta se mai da un clocot la sos si se adauga bicarbonatul si se amesteca...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Carnea tocata se amesteca cu felia de piine farimitata, 50 ml smintina, un ou, o jumatate de ceapa razuita, mustar, sare si piper. Se prepara chiftelute de marime obisnuita si se prajesc in ulei pina se rumenesc. Se razuieste cealalta jumatate de ceapa in restul de smintina, se adauga usturoi si se toarna peste chiftele. Se presara ceapa verde, tocata marunt. - 400 g carne de porc tocata, 400 g carne de vita tocata, 1 felie mare de piine, 200 ml smintina, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 1 ou,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Aluatul sfaramicios Ingredientele folosite trebuie sa aiba aceeasi temperatura; Folositi unt proaspat, de calitate buna; Inlocuiti oul intreg cu doua galbenusuri; Lasati aluatul sa se odihneasca o ora, in cazul cand il folositi pentru tarte, sau folositi-l imediat dupa ce a fost framantat, daca faceti din el prajituri uscate; Aluatul trebuie lucrat repede, pentru a impiedica untul sa se topeasca; Raciti-va mainile, inainte de a-l prepara; Tabla de prajituri trebuie tinuta afara, la aer rece,...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Carnea batuta si sarata se prajeste pe ambele parti, se scoate si se da la o parte. Se calesc ciupercile in grasimea ramasa, se sting cu crema de telina si putina apa, se toarna peste feliile de carne si se mai da un clocot. Se serveste cu cartofi fierti in apa cu sare. - 8 felii de cotlet dezosat, 200 g ciuperci, crema de telina, 1 lingura de ulei, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fierul de calcat : Se curata extraordinar in felul urmator : dupa ce s-a racit inmuiem o carpa moale neabraziva din bumbac in putina apa in care am dizolvat ft bine niste bicarbonat de sodiu alimentar. Stergem imediat cu alta carpa uscata. Este valabil si in cazul in care murdariti fierul la arsul unui material. - Otetul alb in amestec cu sare fina este o solutie eficienta de curatare a petelor de orice fel de pe talpa fierului nostru, cu conditia ca operatiunea sa se faca delicat. Stergem...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se fierb ouale tari si se taie felii destul de groase. Se scot galbenusurile, care se zdrobesc impreuna cu pestele si untul. Se face un sos alb din faina, unt si lapte. Se pune peste galbenusuri si peste. Se sareaza, se pipereaza si se amesteca bine. Intr-un vas de sticla rezistent la foc, se aranjeaza feliile de albus, iar deasupra se pune pasta preparata. Se rade brinza si se gratineaza la cuptor 12-15 minute la foc iute. - 4 oua, 1 cutie de ton sau sardele, 100 g unt, 1 lingurita faina,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... o prajitura "din plic" de lene... ideea e ca in saptamana 39 de ... gasi 3 plicuri: unu cu praful pt crema, unul cu fulgi de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , eu am ales carnaciorii oltenesti pt ca sunt foarte buni prajiti ... -o tava (nu o ungeti cu nimic, pt ca riscasti sa se inmoaie ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... cu faina(cata faina cuprinde pt un aluat nu foarte tare ... deasupra se inteapa cu furculita pt. a nu se umfla. POFTA BUNA ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: - o cutie de foi pt lasagna (eu nu am gasit decat ... NEAPARAT cativa stropi de ulei, pt ca altfel se lipesc intre ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... si tapetata cu faina. Coaceti pt cca 25 min in cuptorul ... si apoi dam la frigider pt minim 5-6 ore (de preferat peste ... ). Nivelam si dam la frigider pt 3-4 ore. De preferat este sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cea mai buna salata pe care am mancat-o in ultima vreme. Ingrediente: salata verde, porumb, praz, fasole rosie, rulouri de hering cu castraveti murati + 2-3 picuri de ulei de masline + otet de mere + condimente Fuchs pt salata. Tipareste pagina (fara poze) Iti place aceasta postare? Da-o mai departe! Tweet
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com