ice de pastrav somonat
Pagina 4 din 5
... cu smantana amestecata cu marar, somonul afumat marinat taiat felii subtiri ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Preparare crema de branza cu somon: Frecam crema de branza cu ... camerei apoi adaugam smantana. Adaugam somonul afumat taiat fasii. Mixam cu ... vertical ca sa facem pasta somonul apoi adaugam zeama de la ... apoi crema de branza cu somon afumat. Nivelam. Punem deasupra ultimul ... cu crema de branza si somon il imbracam cu feliile de ... topita. Decoram cu trandafirasi din somon...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lunga si lata se asaza somonul astfel incat fiecare felie sa ... am facut decat sa transfer somonul pe folie, era perfect aranjat ... mararul. Apoi, se asaza peste somon. Branza se acopera cu felii ... Manciuria cine are sau de somon, eu am avut icre roz ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la 180 de grade Celsius. Pastravii curatati si spalati se sareaza ... in lamele subtiri. In pielea pastravilor se fac incizii cu varful ... cateva lamele si in interiorul pastravilor, alaturi de cateva frunze de ... , apoi se pun cei doi pastravi. Pastravii se vor coace 20 ... razuit.In timpul in care pastravii se coc in cuptor, se ... piper si se tarna peste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca brânza de vaci cu telemeaua si smântâna pâna se obtine o compozitie cremoasa. Morcovul trebuie dat prin razatoarea cu ochiuri mici. Unge foile de tortilla cu un strat de sos pesto, pune o felie de somon, adauga brânza si presara morcovul ras, dupa care adaugi o frunza de busuioc proaspat. Ruleaza fiecare foaie si lasa-le la frigider timp de 10 minute, dupa care le poti taia în mai multe bucati.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cuptorul la maximum. Cresteaza fiecare pastrav de 10 ori pe fiecare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cumparam somonul fumme gata feliat. Taiem feliile de somon pe jumatate, punem 2-3 capere si rulam. Procedam asa cu toate feliile de somon. Le aranjam pe un platou. Le stropim cu zeama de la o lamâie. Ornam cu felii subtiri de lamâie si restul de capere. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Desfacem somonul afumat bucati, punem in robotul de bucatarie si il maruntim. Amestecam somonul cu crema de branza. Adaugam ceapa si mararul tocate fin apoi omogenizam compozitia. Daca nu doriti sa se simta bucatelele de ceapa o puteti baga la robot si o transformati in pasta. castravetele felii nu foarte groase si le asezam pe un platou. Punem crema de somon intr-un sprit si ornam feliutele de castravete. Decoram cu caviarul german si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... celalalat medalion. Daca se prajeste somonul se indeparteaza patrunjelul ca sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... marar si câteva fâsii de somon afumat pe fundul formei (aceasta ... de bucatarie jumatate din fileurile de somon, jumatate din cantitatea de somon afumat ramas si crema de brânza. Asezoneaza-le si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pastravul trecut prin faina de grau se rumeneste uniform in tigaia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... am ornat minibriosele. Pt. decor: Somonul se taie in fasii subtiri ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de saramura, apoi vom face pastravul la gratar. Zdrobim usturoiul intr ... folie de aluminiu Preparare pastravi. Luam pastravii eviscerati (daca nu i-ai ... asteptarea) Dupa ce s-au facut pastravii, desfacem folia de aluminiu si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curata cartofii si apoi pune-i la fiert în apa sarata timp de 15 minute sau pâna când intra furculita usor în ei. Se scurg si se lasa sa se usuce putin. Transfera cartofii într-un castron mare, adauga untul si asezoneaza-i dupa plac. Adauga apoi otetul sau zeama de lamâie, pune arpagicul tocat marunt deasupra si amesteca bine. Pastravul poate fi rupt în bucatele mici si amestecat cu cartofii sau poate fi lasat ca fileuri deasupra lor. Se serveste la temperatura camerei!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Transferam somonul afumat pe o folie alimentara exact asa cum este in ... . Omogenizam si intindem crema deasupra somonului in strat subtire. Scobim miezul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mixeaza impreuna cu smantana. Adaugam somonul afumat taiat cubulete mici si ... si decoram cu trandafirasi din somon afumat si crengute de marar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se eviscereaza pastravii, se spala foarte bine, se condimenteaza cu sare, piper si condiment special pentru peste, se ung cu ulei. Se pregateste din timp gratarul si cand e incins se aseaza pastravii! Se lasa cam 30 minute la fript! Se orneaza cu bucati de lamaie si rosie, taiate felii! Se servesc cu mamaliga calda si mujdei cu smantana! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nu compromita culoarea roz a mousseului. Somonul se taie fasii si se ... baza, se pune mousse de somon, apoi o feliuta de paine, mousse ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Uscam bine fileurile de somon cu ajutorul unui servetel si le condimentam cu sare si piper. Le dam apoi prin faina pe ambele parti. Batem ouale cu un praf de sare. Dam fileurile prin compozitia de ou . Le dam apoi prin pane-ul pentru peste (daca nu aveti puteti folosi pesmet ) Prajim bucatile pe ambele parti in uleiul incins pana se rumenesc usor. Apoi scoatem pe servetele pentru a absorbi excesul de ulei. Am servit cu cartofi cu usturoi si cu lamaie
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata pstele si se condimenteaza dupa care se aseaza in tava unsa in prealabil cu unt ,se adauga ceapa taiata julien,vinul si patrunjel. Sos Meuniere: Topim untul ramas intr-o tigaie, punem patrunjelul lasam 2-3min. apoi adaugam putina coaja de lamaie si zeama de la o lamaie intreaga. Mai lasam pe foc inca 3-4 min. Sosul astfel obtinut se toarna peste peste (scos de la MO) si legume. Legumele se fac dupa preferinta fiacaruia…la cuptor, la abur, in tigaie…
Reţetă de pe retete.eva.ro