Cauta in 21.294 retete
In saptamana 7-13 iunie, restaurantele din Franta se alatura initiativei Tous ... franceza se promoveaza in aceasta saptamana cu preturi promotionale  pranzul de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Luni - Salata de tortellini Marti - Salata de somon Miercuri - Pui in sos dulce de portocale Joi - Sote de mazare cu pui si morcovi Vineri - Pui la cuptor cu usturoi si mamaliguta Sambata - Pui in sos dijonez cu smantana Duminica - Pui la cuptor cu mere, capsuni si fructe de padure Mic-dejun- Granola Desert - Tortulet Panettone cu crema de portocale
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Luni - Pui in sos dijonez cu smantana Marti - Macaroane cu branza in stil american Miercuri - Pui Shanghai Joi - Aripioare picante Vineri - Tocana ardeleneasca cu carne de porc Sambata - Salata de mazare cu ricotta Duminica - Aripioare crocante cu sos de piper si usturoi Desert - Prajitura cu banane si ciocolata
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... decis sa reiau sectiunea meniului saptamanii. De data asta intr-o versiune ... principiile de baza ale Meniului Saptamanii puteti citi aici . Luni - Supa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Revin cu o noua editie a Meniului Saptamanii si va invit sa rasfoiti ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Saptamana ce sta sa se incheie a fost una delicioasa si primavarateca ... tort - Padurea Neagra Am gasit saptamana asta o idee de aperitiv dezarmant ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Rosemount Estate, Balmoral 2000, McLaren Vale, Syrah, 14% alc. Poveste spune ca Australia produce Shiraz atunci cand e vorba despre vinuri moderne, vii, vesele, si Syrah atunci cand se poarta cu vinul dupa indelungata traditie franceza din Cotes du Rhone. Acesta este, cu siguranta, un Syrah, ba chiar unul dintre cele care i-ar face pe francezi sa priveasca un pic in pamant, pentru ca in categoria sa de pret, se ridica binisor peste oferta Lumii Vechi. Este genul de vin care pica din cer ca un...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Recomandat de Valentin Ceafalau, Vinul.Ro Cuvee Charlotte (prod. SERVE, DOC Dealu Mare, sec) are toate conditiile sa fie numit un vin etalon: se evidentiaza prin calitate, mai ales printr-o constanta de la an la an, si are o traditie pe piata. Recolta 2008 (Merlot si Feteasca neagra) are extract, structura si complexitate aromatica, combinatie ce-i confera un potential impresionant. Lemnul elegant si rafinat nu acopera tonurile de fructe confiate si vanilie, completandu-le. Un vin care isi ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Luni - Ragout de porc Marti - Supa - crema de conopida si branza Miercuri - Dovlecel la gratar cu rosii si mozzarella Joi - Ghiveci national Vineri - Friptura porc in sos de vin rosu cu mere si rozmarin Sambata - Pui in vin Duminica - Pui cu rozmarin, cimbru si lamaie Desert -Paine cu banane Mic-dejun - Muffins cu usturoi si parmezan
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... vinul.ro Astazi se implineste o saptamana de cand ne-a parasit Contele ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Revin cu o noua editie a Meniului Saptamanii si va invit sa rasfoiti ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Beronia III a.C recomandat de Radu Rizea de la Vinul.ro Pentru weekend-ul dedicat nou achizitionatei sarbatori de Haloween, prima idee a fost sa recomandam un vin cu arome de sange si carne proaspata, asa cum se nasc din cauza excesului de fier din sol in unele vii din Languedoc. Apoi, prin minte ne-au mai trecut, fulgurant, niste idei nastrusnice (si foarte nepotrivite, pe alocuri), despre vreun Print Vlad, Vampire Blood, Sange de taur (doar pentru ca e sange...). In fine, ne-am hotarat la...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
recomandat de Valentin Ceafalau, Vinul.Ro Davino Rezerva alb 2009 (Prod. Davino, alb, sec) este primul vin alb baricat de la aceasta crama. Cupajul complex de Riesling si Sauvignon Blanc a fost slefuit timp de 6 luni la baric, lucru ce a imblanzit aciditatea si notele minerale, imbogatindu-i paleta aromatica cu tonuri de vanilie, caramel, piersici coapte si flori de magnolie. Are structura si extract de vin rosu, fiind foarte bine sustinut de aciditate. Alcoolul este foarte bine integrat,...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Luni - Un fel de ratatouille Marti - Piept de pui frantuzesc cu suc de portocale si tarhon Miercuri - Supa-crema de usturoi Joi - Friptura de porc toscana cu ciuperci umplute Vineri - Gnocchi Sambata - Friptura de porc cu rozmarin Duminica - Ceafa de porc cu usturoi Salata de varza cu dressing de marar Cheesecake cu fructe de padure Strudel de mere Mic dejun - Salata de fasole verde Paine alba-neagra
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... carti de vinuri, ne-a onorat saptamana aceasta cu o poveste despre un ... sub embargo. Acum vreo doua saptamani, am fost invitat la Real ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Revin cu o noua editie a Meniului Saptamanii si va invit sa rasfoiti ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Acum cativa ani, Marchesi Antinori, unul dintre cei mai importanti producatori de vinuri din Italia, impreuna cu Halewood Romania, a pus bazele unui parteneriat unui parteneriat cu nume liric: Vitis Metamorfosis. Primul vin al acestui joint-venture a fost Cabernet Sauvignon Cantus Primus 2007 (DOC-CMD Dealu Mare, 13,5 % vol. alc., sec, prod. Cramele Halewood). Acest vin reuseste sa fie foarte placut si totusi auster si sobru in acelasi timp. Are tipicitate de soi foarte buna, aromatic...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Luni - Kentucky Burgoo Marti - Supa-crema de cartofi cu zucchini si curry Miercuri - Balmos Joi - Porc in sos cremos de vin Vineri - Sote de mazare cu pui si morcovi Sambata - Gnocchi cu spanac si ricotta Duminica - Friptura la cuptor cu cartofi aromati Desert - Tort Daria
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Un cupaj de Merlot si Cabernet Sauvignon (DOC Dealu Mare, 14,3 % vol. alc., Producator: Davino) care emana forta, dens, intens si sobru, cu atac si postgust caracterizate de caldura taninurilor condimentate. Usoarele senzatii dulcege de curmale si prune care se fac simtite inca din atac caracterizeaza intreg parcursul gustativ, in postgust transformandu-se in note de condiment si de visine si cirese coapte. Reuseste sa fie convingator de la primul contact si datorita caracterului concentrat...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com