Cauta in 21.294 retete
Ingredientele pentru foi se amesteca in ordinea data apoi la lasa ca sa se aseze jumatate de ora . Intre timp se amesteca ingredientele pentru compozitie . Dupa jumatate de ora se imparte pasta pentru foi in 4 parti egale ; se ia fiecare bucata , se ,,intinde ,, bine cu sucitorul si se umple cu compozitia de branza , punandu-se apoi intr-o tava unsa bine cu ulei . Placinta se pune la cuptorul bine incins timp de 50 minute , se presara zahar vanilat apoi se serveste calda . Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se dizolva drojdia in putina apa calduta si se amesteca cu cateva linguri faina.Se lasa la dospit la loc cald cam jumatate de ora. Se bat 2 oua cu 100 gr zahar,se adauga laptele caldut,maiaua dospita si se amesteca bine .se adauga faina si se framanta bine. Se lasa aluatul la caldura pana isi dubleaza volumul. In timp ce aluatul sta la crescut facem umplutura de branza:Se amesteca branza cu sase oua.Se adauga 100 gr zahar ,un plic de zahar pudra cu aroma de vanilie ,esenta de vanilie si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Nautul înmuiat se scurge de apa si se mixeaza în robotul de bucatarie împreuna cu celelalte ingrediente. Se modeleaza chiftelutele si se prajesc în mult ulei pâna când se rumenesc. Se scot pe o farfurie tapetata cu prosop de bucatarie din hârtie pentru a absorbi din ulei.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se dizolva drojdia in putina apa calduta si se amesteca cu cateva linguri faina.Se lasa la dospit la loc cald cam jumatate de ora. Se bat 2 oua cu 100 gr zahar,se adauga laptele caldut,maiaua dospita si se amesteca bine .se adauga faina si se framanta bine. Se lasa aluatul la caldura pana isi dubleaza volumul. In timp ce aluatul sta la crescut facem umplutura de branza:Se amesteca branza cu sase oua.Se adauga 100 gr zahar ,un plic de zahar pudra cu aroma de vanilie ,esenta de vanilie si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg. vinete coapte, 500 gr. dovleac turcesc, o ceapa, ulei, sare Mod de preparare: Se scoate miezul de dovleac, se taie cubulete si si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa 10-15 minute se scoate, se scurge bine si se paseaza pana se obtine o pasta omogena. Pasta obtinuta se amesteca cu vinetele care au fost tocate in prealabil, se adauga o ceapa tocata marunt sau rasa, ulei, sare, dupa gust. Mod de servire Se asaza pe un platou si se orneaza cu felii de gogosari murati
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . - 1 kg vinete coapte, 500 g dovleac turcesc, 1 ceapa, ulei, sare dupa gust ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Casul se curata de coaja, se taie bucati, se da prin masina de tocat, se adauga untul ce a fost frecat spuma, chimenul macinat si boiaua de ardei dulce si se potriveste gustul de sare. Se amesteca, pana ce compozitia s-a omogenizat, se aranjeaza pe un platou si se decoreaza dupa dorinta. - 400 g cas proaspat, 100 g unt, 10 g chimen, 3 g boia de ardei dulce, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si sub numele de chimion turcesc  este originar din zona sudica ... . Aroma: Gustul chimionului este placut, proaspat si pregnant aromatic. Seamana doar ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Zaharul se topeste pe foc mic în lapte, apoi se toarna amidonul dizolvat în prealabil în putin lapte rece. Se lasa totul pe foc mic si se amesteca în continuu pâna când se îngroasa compozitia. La final se adauga apa de trandafiri, se lasa crema la racit si se da la frigider peste noapte. În ziua urmatoare se pregateste tava în care vrei sa aranjezi straturile prajiturii. Pune lapte într-un castron si înmoaie foile speciale pentru gullac. Asaza în tava un strat de foi, urmat de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Turcia este tara kebabului si vei gasi aici cele mai originale ... se mananca foarte multa paine, Turcia fiind supranumita ,,cosul cu paine al lumii". Carnea preferata a turcilor este cea de miel, asa ca ... de majoritatea tarilor musulmane, in Turcia alcoolul nu este interzis. De baut, turci va vor oferi raki, un rachiu aromat cu anason ... gaseste in toate localurile. In Turcia apa nu...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Trei preparate delicioase, cu ingrediente de vara. Totul gata in cateva minute, fara a fi nevoie sa folosesti aragazul. Ai nevoie de cateva rosii, avocado, ceapa verde, busuioc, usturoi, ulei de masline, iar pentru desert niste branza proaspata, fructe de padure, caise si biscuiti. Iata trei retete delicioase, pe care le poti prepara foarte rapid, fara sa apelezi la aragaz. Supa de rosii naturala Tartar de rosii si avocado Fructe cu spuma de branza
Reţetă de pe retete.eva.ro
... care painea se va pastra proaspata depinde de o serie de factori ... ajutorul unor afanatori se pastreaza proaspata mai mult timp decat foarte ... o bucata de paine sau o paine proaspat coapta sa nu fie pastrata ... de casa, de regula painea proaspat coapta se pastreaza cu partea ... de drojdie se va pastra proaspata timp de mai multe zile ... de panza. Panza pastreaza painea...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fragezeste) 6. Se serveste cu pilaf turcesc. Se poate face si cu ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
O reteta cu un aer oriental. Un pliaf cu carne si stafide. Un deliciu! Ingrediente si cantitati: 600 g carne de miel (pulpa sau spata), taiate cubulete 300 g orez 3 cepe 1 catel de usturoi 1 lingura bulion 100 g stafide 100 g migdale prajite o legatura de marar ulei de masline sare Mod de preparare: 1. Bucatelele de carne de miel se prajesc in ulei incins. Adauga usturoiul taiat fin si ceapa taiata mare si lasa totul sa se caleasca timp de cateva minute. 2. Adauga orezul si continua calirea,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de miere - 1 lingura de menta proaspata tocata - 2 maini de frunze de ... morcovi copti cu naut, spanac proaspat si menta - Seteaza cuptorul la ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
Ingrediente 1 kg branza proaspata de vaci 8 oua 100 gr stafide 200 ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... fierte si serviti salata cat e proaspata. Conform traditiei, nici o leguma din ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... scoici congelate 150 gr calamar proaspat inele 150 gr baby calamar proaspat 200 gr spaghete barilla nr 5 1 pahar de vin alb sec ... masline Busuioc, oregano si patrunjel proaspat Busuioc si oregano uscat Sare ... 500 gr congelate. Baby calamarul proaspat l-am curatat. 50 de gr ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se lasa boabele de naut la inmuiat, ca si fasolea boabe. Cind sint bine de tot inmuiate se dau prin masina de tocat impreuna cu celelalte ingrediente. Din aceasta compozitie se fac chiftelute mici care se prajesc in ulei. Se pun in pita, piine turceasca, sau in baghete taiate, impreuna cu diferite salate proaspete, dupa preferinta. - 300 g boabe de naut, patrunjel, o capatina usturoi, 1 praf de copt, ulei pentru prajit. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Nu prea mi-a placut varianta asta cu bulion, de incercat cu multe legume si carne dar fara buliin, garnitura ft buna la orice carne, se poate face o mancarica si cu carne sau alte legume adaugate 1 cana de bulgur 2-4 cani de apa sau supa 2 lg unt, vreo 50 gr 2-3 lg bulion 1 ceapa alba 1 ceapa rosie 1 catel de usturoi 1 ardei capia rosu 1 ardei capia verde Sare Curry si curcuma facultativ Seminte chimen si pudra facultativ Menta uscata facultativ Boia dulce facultativ Punem la topit untul cu...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com