Cauta in 21.294 retete
Morcovul se taie batonele subtiri. Se calesc usor, la foc iute, 2-3 minute in ulei , apoi se adauga ceapa tocata marunt, si ardeiul taiat rondele. Se calesc în continuare înca 2-3 minute, apoi se adauga cartofii, curatati de coaja, taiati cubulete. Se presara sare si piper, dupa gust, se adauga rosiile taiate in patru si dovlecelul taiat cubulete in apa calda cat sa acopere toate legumele si se lasa sa fiarba acoperit aproximativ 15 minute, la foc potrivit. Între timp, se fierb separat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala fasolea,se pune la fiert,la foc incet.Intre timp se prajesc ceapa,ardeiul,morcovul.Cand fasolea e aproape fiarta se adauga prajala si 4 linguri zarzavat pentru ciorba.Se mai fierb vreo 20 minute,se adauga cimbrul,sare dupa gust , leusteanul tocat si se da jos de pe foc.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si o parte din spinarea unei pasari, 2-3 oase de vaca, 1 buc. morcov ... . Se spala bine bucatile de pasare, se verifica bine sa nu ... zeama de lamiie. Cind clocoteste ciorba, se adauga orezul fiert si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Maruntaie de pasare sau piept de vita, morcov, patrunjel, telina, o ceapa ... carnea; daca fierbe mai mult, ciorba scade). Zarzavatul si ceapa, rase ... fiarba circa 30 minute; apoi, ciorba se acreste dupa gust. Daca ... foc, se drege, ca si ciorbele precedente si se sareaza. Pentru ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Se spala bine bucatile de pasare, se verifica bine sa nu ... zeama de lamiie. Cind clocoteste ciorba, se adauga orezul fiert si ... si o parte din spinarea unei pasari, 2-3 oase de vaca, 1 buc. morcov ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... o parte de la spinarea unei pasari, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 pastirnac, 1/2 telina, 2 linguri ... preparare: Se fierb bucatile de pasare. Se ia spuma si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Carnea de pasare se portioneaza se pune la fiert in apa ... ulei si se adauga la ciorba. Din faina, ou, apa se ... tocmagii, care se fierb in ciorba. Cand carnea este fiarta se ... presara verdeata tocata. - 500 g carne pasare, 150 g morcovi, 50 g patrunjel, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb bucatile de pasare. Se ia spuma si se adauga zarzavaturile curatite, spalate si taiate fideluta. Se lasa sa fiarba incet, la foc potrivit, iar cind zarzavatul este fiert se adauga orezul, sare dupa gust si zeama de varza clocotita separat si spumuita sau zeama de lamiie. La urma, se adauga putin leustean si se acopera. Se mai lasa putin sa stea si apoi se serveste. - Aripile, gitul, pipota si o parte de la spinarea unei pasari, 1 morcov, 1 patrunjel,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fiert impreuna cu carnea de pasare sau vita. Se adauga sare ... se spumeaza mereu, pentru ca ciorba sa ramina limpede. Cind e totul ... doreste, sau simpla. - 1/2 kg carne pasare sau vita, 3 morcovi, frunza de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -30 de minute. Se drege ciorba cu galbenusuri, combinate cu smantana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , leustean, 2 l apa Mod de preparare: Pasarea curatata si spalata se taie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pasarea curatata si spalata se taie in bucati si se pune ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -30 de minute. Se drege ciorba cu galbenusuri, combinate cu smintina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... orez si se pun in ciorba sa fiarba. Se face separat ... se toarna in oala cu ciorba si se lasa sa mai ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: legume de ciorba (orice varietate aveti in casa) carne tocata ... , piper bulion frunze de leustean Ciorba de perisoare este una dintre cele mai satioase ciorbe. Gustul usor acrisor, aroma leusteanului, carnea gustoasa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... kg carne pasare sau vita, 3 morcovi, frunza de telina, leustean, patrunjel ... fiert impreuna cu carnea de pasare sau vita. Se adauga sare ... se spumeaza mereu, pentru ca ciorba sa ramina limpede. Cind e totul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cateva linguri de zeama din ciorba pentru a ajunge la aceeasi temperatura ... taie) si se opreste focul. Ciorba se serveste calda sau rece ... ardei iute. Se poate servi ciorba cu pestele in aceeasi farfurie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . de cartofi, 1/2 kg. carne de pasare, 100 gr. slanina afumata, 100 ... se stinge cu supa de pasare. Se trece carnea prin masina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 albus, 1 lingurita branza de vaci, 1 ficat de pasare fiert, 1 rosie, marar verde, sare, 2 frunze de salata verde Mod de preparare: Se fierbe oul tare, se tine putin in apa rece, apoi se curata. Se taie in doua, se scoate galbenusul si se inlocuieste cu branza amestecata cu ficatul fiert si tocat, cu marar verde tocat si sare. Mod de servire Se asaza pe farfurie cu salata verde si rosia taiata sferturi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... buc. ficatei de pasare, 2 buc. rosii, 1 buc. ardei gras, 1 buc. ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com