Cauta in 21.294 retete
... a se scurge uleiul. In principiu, fileul de peste se prajeste destul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se unge tava cu putin ulei, se aseaza pestele si i se da sare si piper. Avocado se taie bucati si se aseaza peste peste, dupa care se taie si rosiile pe jumatate sau se lasa intregi si se aseaza si ele peste peste. Branza feta se taie cubulete si se pune in tava, apoi se toarna smantana si se presara si putin busuioc proaspat maruntit (daca nu aveti proaspat e bun si cel uscat). Se da la cuptor pentru 15-20′.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru sos: 1 ardei verde, 2 linguri de ulei, 2 linguri de otet, 4 linguri de zahar, 4 linguri de ketchup, 5 linguri de suc de ananas, 1 lingura de maioneza; Pentru marinata: 1 lingura ketchup, Mod de preparare: Pieptul de pui se lasa o ora in marinata. Se scoate pieptul de pui din marinata, apoi se prajeste putin in ulei pe ambele parti. Cind este rumenit, se adauga sosul. Totul se mai lasa sa dea in citeva clocote. Cind pieptul de pui este gata, se adauga ardeiul taiat bucatele si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... faina, obtinandu-se un sos bechamel. Se trec feliile de caracatita ... doua ori succesiv prin sosul bechamel si se scurg pe marginea ... a le rumeni. Se obtine caracatita bechamel si serveste calda cu felii ... si legume natur. Parte din bechamel se poate colora cu foarte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea de rapitor, ferma in textura si consistenta, fragezita intr-un amestec de pesto, usturoi si limeta, si fripta pe gratar are o prospetime deosebita. Servit cu o salata mixta cu grepfrut, aceasta delicatesta light este o bucurie gustativa lipsita de pacat. Portii: 2 Timp de preparare: 30-40 de minute Ingrediente: 2 fileuri de salau cu tot cu piele 3 linguri de sos pesto 3 catei de usturoi 1 limeta 200 de grame de salata verde mixta 1 grepfrut 2 linguri sos de soia 2 linguri otet balsamic...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente ( pentru 1 litru de lapte): - 60 g unt - 70 g faina T45 sau faina fluida care evita formarea gogoloaselor - 1 litru de lapte Pen tru a nu face cocoloase este important ca untul+faina-calde si laptele rece sau untul+faina-rece si laptele cald. Puneti laptele le incalzit, dupa ce a dat in clocot, lasati-l sa se raceasca. Acum urmeaza metoda Bernard Loiseau - Nu este nevoie ca untul si faina sa se prajeasca impreuna, il retragem de pe foc,cand formeaza un aluat omogen, lasand sa se...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... de floarea-soarelui 4 pastravi afumati file 1 lingura de arpagic proaspat Mod ... si asezonati salata. 5 . Taiati pastravul file in fasii groase de 2 cm ...
Reţetă de pe deliciul-casei.blogspot.com
Se curata rosiile de pielita, se taie in 4, se indeparteaza - prin presare - semintele (care se pun deoparte) si se aseaza pe tava de la aragaz. Se presara cu sare, zahar si putin cimbru (frunzulite), se stropesc cu 2 linguri de ulei, se dau la cuptorul incins la 100 grade C si se lasa sa se usuce aproximativ o ora. Se spala dovleceii, se taie in doua pe lung si li se scot semintele (cu o lingurita). Intr-o tigaie, se incinge (nu prea tare) 1 lingura ulei, se pun in ea dovleceii cu taietura...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
In afara de peste, leurda, caperele intregi si lamaie, se amesteca toate ingredientele. Mixtura rezultata se toarna peste fileurile de peste, lasandu-se la marinat peste noapte. Apoi se frig fileurile cate 4-5 minute pe fiecare parte, punandu-se cate o lingura de marinata peste fiecare bucata de peste. Peste pestele prajit se toarna restul de marinata, ornadu-se cu leurda tocata, capere si feliute de lamaie. - 6 fileuri de chefal, 1 lingurita boabe de mustar, alta de boabe de piper si alta de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se bat cele 4 bucati de pui, apoi se presara cu sare si piper. Spanacul si usturoiul se pun la fiert si se lasa pina cind apa da in clocot. Spanacul se scurge, se toaca marunt si se aseaza uniform pe bucatile de pui. Apoi, pe fiecare bucata de pui, peste spanac, se intind cu ajutorul unui cutit cite 2 triunghiuri de brinza topita. pieptul de pui se ruleaza, se trece prin oul batut si apoi prin pesmet, dupa care se prajeste in ulei. Se poate servi cu cartofi natur. - 4 bucati de pirpt de pui,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se-ncinge uleiul intr-o tigaie mai mare si se caleste ceapa tocata marunt pana ce devine sticloasa. Se curata morcovii, dovlecelul si telina, se taie cubulete sau fasii, se pun in tigaie si se dunstuiesc cateva minute impreuna cu ceapa. Se toarna peste ele zeama de zarzavat (asa incat sa le acopere), se gusta de sare si de piper, se adauga nucsoara si busuiocul maruntit si se lasa sa fiarba incet 4-5 minute. Se taie pestele bucati, se stropeste cu zeama de lamaie, se sareaza, se pipereaza si...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Faina si untul se infierbinta intr-o cratita de 1 l la foc mic, numai un minut, amestecind mereu si avind grija ca faina sa nu se coloreze deloc, apoi se stinge cu laptele fierbinte, adaugat in 2-3 rinduri, amestecind de fiecare data. Se sareaza si, facultativ, se acreste putin cu zeama sau sare de lamiie, numai dupa ce s-a luat cratita de pe foc. Se aromeaza cu patrunjel sau marar taiat marunt. La sosul alb se mai pot adauga, imediat ce s-a luat de pe foc, 100 ml smintina, batuta pina cind...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea de caprioara dezosata se taie felii(fileuri), se sareaza, se pipereaza. Se presara cu rozmarin, cimbrisor si boabe macinate de ienupar. Se lasa cel putin 2 ore la rece. Ideal ar fi sa se lase o noapte intreaga intr-un vas de Jena, acoperit, pentru ca aromele sa patrunda in carne. Se pune untura intr-o tigaie si se prajeste fileurile de caprioara pe ambele parti. Se adauga vinul si se acopera vasul. Se fierbe pana cand carnea se inmoaie. Se scoate apoi carnea in alt vas, de preferat de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se ia un tub de muschi de vita si se bate usor cu podul palmei. Se condimenteaza si se trage intr-o tigaie incinsa cu unt pe ambele parti. Se face un sos din smantana si tarhon si se toarna peste muschiul de vita in tigaie. Se da in clocot. Se serveste cu diferite garnituri (orez sofranizat, sote de legume, ciuperci umplute). - 200 g muschi de vita, 150 g smantana dulce, 30 g unt, sare, piper, concentrat supe, 3 g tarhon. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Felia de carne se da prin faina si se pune la prajit in 50 g unt. Se rumeneste pe ambele parti, apoi se flambeaza cu putin coniac sau brandy, se pune sare, piper si se continua rumenirea sub capac. Se mai adauga putin unt, vinul alb, iar la sfarsit peste felia aranjata in farfurie se varsa ulei de trufe negre. - 1 felie carne de vita, faina si 50 gr unt pentru prajit, 1 lingura coniac sau brandy, sare, piper, un strop de vin alb, 1 lingura ulei de trufe negre. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Incingeti cuptorul la 240 grade C si ungeti o forma cu unt sau cu ulei. Spalati bulbii de fenicul, dupa ce-ati indepartat frunzele exterioare, taiati-i mai intai in doua si pe urma felii subtiri. Asezati feliile de fenicul pe fundul formei, turnati peste ele 2 linguri de ulei si presarati semintele de marar si fileurile de ansoa maruntite. Sarati, piperati si dati-le 15 minute la cuptorul incins. Intre timp, taiati feliile de paine - fara coaja - cubulete, puneti-le pe o farfurie, adaugati o...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cepele se curata de foi, se spala si se toaca marunt. Ardeii capia se curata de seminte, se spala si se taie in felii subtiri. Ardeiul iute se curata de seminte si se toaca cubulete. Se incinge ulei intr-o cratita, se adauga ceapa, ardeii taiati si se calesc timp de cinci minute. Se adauga rosiile curatate de pielita si taiate cubulete, sarea si piperul. Cind legumele sunt fierte se adauga boabele de porumb, patru fire de menta tocata si se amesteca. Se opreste focul si se acopera cu un...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... peste la tava si a mancat TOT! Ingrediente: - 1 file de peste alb (pangasius, cod, platica) - 1/2 capatana broccoli - 1 morcov - 2 linguri de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... sa gresiti. Ingrediente: - 150 gr file de somon afumat - 1 castravete mare ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... Se cresteaza fileul pe partea cu pielea. Se usca foarte bine ... ulei intr-o tigaie. Se pune fileul in tigaie cu pielea in ... vedeti pe margine ca 2/3 din file si-a schimbat culoarea). Se intoarce ...
Reţetă de pe retete.eva.ro