Cauta in 21.391 retete
... Se curata fileul de peste de grasime si se taie in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se usuca fileurile cu un servetel apoi se dau prin faina Se bat galbenusurile,se adauga sarea,piperul si condimentele pentru peste,iar la final se adauga cu albusurile batute spuma. Se trec bucatile de peste prin compozitia de oua si apoi se tavalesc prin pesmet. Se prajesc in ulei incins si apoi se scot pe servetele ca sa absoarba excesul de ulei. Noi am servit cu cartofi nature si sos remoulade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente 1 kg file pangasius 4 oua 1 cana faina 1 cana pesmet 1 pliculet condimente pt peste sare ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ingrediente 1 kg file pangasius 2 portocale 1 lamaie 100 gr unt sare de mare piper patrunjel Mod de preparare Se curata fileul de peste de grasime si ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Se spala fileul de peste, se scoate pielea, se taie bucati medii si se aranjeaza intr-o tava de cuptor.Se sareaza si pipereaza dupa gust.Se ung bucatile de peste cu maioneza.Se taie ceapa fideluta si se pune peste maioneza.Peste ceapa se rade cascavalul si se pune tava la cuptor 30-40 de minute.Cand se rumeneste, pestele se scoate din cuptor.Se serveste stropit cu suc de lamaie, cu mamaliguta si mujdei de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fileurile se spala,se zvanta apoi se condimenteaza si se sareaza dupa gust . Cartofii curatati se dau prin razatoare apoi se storc bine intre palme,se sareaza un pic. Se trec fileurile de peste prin ou apoi prin faina,din nou prin ou si la urma prin cartofii rasi si storsi de suc Se preseaza bine prin razatura de cartofi apoi se prajesc cate 3-4 minute pe fiecare parte,in ulei incins.Se scot pe servetel absorbant pentru a scapa de surplusul de ulei si se servesc calzi cu suc de lamaie. Pofta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in acelasi timp foarte controversat, pangasius este o alternativa pentru mesele rapide ... : 15 minute Ingrediente : 2 fileuri de pangasius 1 lamaie 2 catei de usturoi piper ... cu sosul din tigaie si marar proaspat tocat (optional). File de pangasius la tigaie se serveste pe un pat de salata ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Mod de preparare: 1. Bucatile de file se spala, se sterg de ... incins se prajesc bucatile de file pe ambele parti. 6. Cand sunt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: 1. Bucatile de file se spala, se sterg de ... incins se prajesc bucatile de file pe ambele parti. 6. Cand sunt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de legume - 600 g. fileuri de pangasius sau alt peste alb - 3 linguri ... ! :P Primul nivel -ciupercile: Al doilea -spanacul: ..si ultimul -file-ul de pangasius: Vedeti cat de frumos danseaza aburii buclucasi in ... lasa sa fiarba cca. 5 minute. Fileul de peste se serveste langa ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Morcovii ii tai rondele, pui un pat de rondele peste foietaj, dupa aceea pestele condimentat, inca un strat de morcovi si mazare. Infasori totul in foietaj, ungi totul tu ou batut si il dai la cuptor vreo 20-25 minute.Pangasius în crusta de foietaj cu garnitura de sote morcovi si un sos de hrean cu pasta de tomate
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se pune ulei pentru ca pangasiusul este un peste gras si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
.Bucatile de peste se mai subtiaza daca fileurile sunt mai grosute,apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust. Castravetii se feliaza cat mai subtire posibil apoi se aseaza felie langa felie,pe bucatile condimentate de peste.Se pune in capat si cate un bastonas de cascaval apoi se ruleaza cu grija si se prinde cu scobitoare,in asa fel incat sa nu se desfaca. 2.Rulourile astfel obtinute se aseaza intr-o tavita potrivita ca marime,unul langa altul,ridicate(nu asezate pe orizontal),apoi se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala fileurile si se lasa la scurs. Se face urmatorul amestec:pesmetul se amesteca cu cascavalul,coaja de lamaie,mararul,boiaua,sarea si ouale batute.Separat se amesteca zeama de lamaie cu vinul si usturoiul zdrobit. Fiecare bucata de fileu se cufunda in sosul de lamaie si apoi se trece prin amestecul de pesmet.Se prajesc in uleiul incins pe ambele parti si apoi se scot pe o hartie care absoarbe grasimea. Se serveste cald cu lamaie si diferite garnituri(cartofi,orez,legume)
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Fileurile de pangasius spalate si zvantate se stropesc cu suc de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tare pestele. Servim sosul cu pangasius pe pat de spaghetti si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se condimenteaza, apoi se aseaza intr-o tava de cuptor. Se adauga mazarea Bonduelle. Morcovul se taie rondele, ceapa la fel, ardeiul gras fasii, iar rosia felii. Toate legumele impreuna cu cateva felii de lamaie, se aseaza in tava, alaturi de peste. Se sareaza, se pipereaza, se mai adauga condimente de peste, dupa preferinte si se stropesc cu ulei, dupa care se da tava la cuptor pentru 20-30 min. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... morcov si de zucchini. Asezam fileul de peste la capatul superior ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalati fileul de peste, scoateti pielea, taiati bucati medii si aranjati intr-o tava de cuptor. Sarati si piperati dupa gust. 2 Ungeti bucatile de peste cu maioneza. 3 Taiati ceapa fideluta si puneti peste maioneza. 4 Peste ceapa radeti cascavalul si puneti tava la cuptor 30-40 de minute.Cand se rumeneste, pestele se scoate din cuptor. 6 Se serveste stropit cu suc de lamaie. Pofta Buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro