Cauta in 17.642 retete
... sa se intareasca la racoare.Piersicile se oparesc,se decojescsi se ... si una lingura piure de piersici. Se inglobeaza in restul de pireu de piersici si se lasa sa se racoreasca. Se inglobeaza ... toarna cu spritul,crema de piersici. Se niveleaza si se da ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amestecam cu frisca batuta. Adaugam piersicile taiete cubulete mai mari. Amestecam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu siropul din compotul de piersici.1/2 din cantitatea de frisca se ... , se repartizeaza fructele:kiwi si piersicile taiate felii iar capsunile in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
ouale se mixeaza cu zaharul pana devin ca o crema,separat se amesteca uleiul cu iaurtul apoi se incorporeaza in crema de oua,in compozitia rezultata se adauga dupa cum urmeaza:sarea,aromele,si la urma faina amestecata cu praful de copt. Se unge o tava se pune compozitia si deasupra se adauga caise sau piersici din compot.Se coace 20 min la o temperatura de 180 de grade(cuptorul trebuie incalzit inainte de a introduce prajitura) Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... curata de simburi; caisele si piersicile, necuratate, se taie in felii ... mere,cirese,visine, caise sau piersici (zmeura, capsunele, strugurii sint prea ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , se asaza deasupra felii de piersici sau bucati de ananas, se ... ulei, 1 pahar de vin alb, piersici sau bucati de ananas din ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fructele se spala, se curata de simburi si de coaja, dupa caz, se presara cu zahar, se stropesc cu rom si se dau la rece pentru cel putin o ora. Alaturi de fructele crude se pot adauga in salata fructe din compoturi. Se servesc in cupe, decorate cu frisca. - 1 pepene galben mic, 1/4 kg piersici, 1/4 kg mere, 1/4 kg pere, 1/4 kg struguri, citeva cirese amare, 1/4 kg zahar, 1 cescuta rom, 1/4 kg frisca. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... coapte sau 10 jumatati de piersici din compot, 50 g zahar, sucul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g gem de caise, coarne sau piersici, 30 g cacao, un plic cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... negre, rosii si albe, caise, piersici etc. se trec prin masina ... negre, rosii si albe, caise, piersici, alcool, rachiu sau tuica. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... glasata, cateva fructe uscate (caisa, piersica, para), 100 ml lichior de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... la congelator. Intre timp, opariti piersicile 30 de secunde intr-o ulcica ... marunt. - 1 pepene galben, 2 kiwi, o banana, 2 piersici, 250 g afine sau mure, o portocala ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cubulete si pepenele rosu si piersicile. Se ameste pepenele galben, cel rosu, piersicile si boabele de struguri. Peste acest amestec de fructe ... . - 1 pepene galben, 2 felii pepene rosu, 2 piersici mari, 2 ciorchini de struguri de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 500 g biscuiti, 1 kg caise sau piersici. Crema: 4 oua, 500 ml lapte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... (3-4 feluri) ex: struguri, ananas, portocale, piersici, compoturi din fructe exotice, kiwi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... (3-4 feluri)ex: struguri, ananas, portocale, piersici, compoturi din fructe exotice, kiwi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... curata de simburi; caisele si piersicile, necuratate, se taie in felii ... . - 1/2 kg mere, cirese, visine, caise, piersici, etc., 200 g franzela, 300 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se tapeteaza o tava obisnuita cu fructe fara samburi, jumatati puse cu coaja in jos. Se presara zaharul cca.200 g , grisul si margarina bucatele. Se da putin la cuptor la 150 grade C. Intre timp se face un pandispan din 5 oua: se bat albusurile cu un varf cutit sare, cu 6-7 linguri zahar puse pe rand, 2 linguri apa, se adauga galbenusurile, faina si praful de copt. Se scoate tava cu fructele din cuptor se pune pandispanul si se mai da la copt cca 30 minute la 180 grade C. Se incearca cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune gelatina la inmuiat in zeama de compot de ananas sau putin lapte. Trebuie sa stea chiar si o jumatate de ora. Se separa ouale, galbenusurile se amesteca cu zahar, vanilie, faina, lapte si se fierbe la foc mic pe abur amestecand continuu pana se ingroasa ca o ciulama. Se ia de pe foc si se lasa la racit putin,se adauga gelatina cat crema este calda (sa se dizolve granulele de gelatina), apoi albusurile batute spuma si se pune la racit. Se mai amesteca din cand in cand. Cand e foarte...
Reţetă de pe retete.eva.ro