Cauta in 21.294 retete
... -o oala mare, caleste carnea de vita pâna când devine maronie. Dizolva cuburile de concentrat de vita în patru cani cu apa si toarna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încinge uleiul, se adauga curry, ghimbirul, coriandrul, semintele de chimen si fulgii de ardei iute. Se adauga apoi ceapa care se lasa putin la calit, dupa care se pune usturoiul, morcovul, telina si nautul. Se stinge totul cu sucul de rosii si apa cât sa acopere alimentele, lasându-se sa fiarba la foc mic aproximativ 15 minute. Se consuma atât calda, cât si rece cu o salata de varza murata sau de verdeturi proaspete.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se soteaza pasta verde de curry in ulei, la foc mediu ... busuioc. - 400 g carne macra de vita feliata (1 cm grosime), 3 linguri pasta verde de curry, 2 1/2 cani lapte de cocos, 1 vanata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
500 gr carne de porc sau vita, ulei, curry, smantana. Mod de preparare: Se taie carnea feli si se pune intr-o tigaie cu ulei incins si se prajeste usor pe ambele fete. Se presara cu curry pe ambele fete si apoi se pune pe fiecare felie cite o lingura de smantana. Se acopera si se tine la foc usor pana se face carnea. Mod de servire Se serveste cu cartofi natur sau orez.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... iute, 2 1/2 linguri de pudra de curry, 1 1/2 linguri miere, 1 1/2 lingura sos de peste, 1,5 kg pulpa de vita taiata in fasii de 1 cm ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mereu am avut probleme cu vita, in sensul ca, de cele mai multe ori nu mi-a iesit. Numai ca, am tot adunat ... geamul meu :D Ingrediente: - carne de vita (eventual pulpa ca sa nu ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
În uleiul încins se pun semintele de coriandru, ghimbirul si curry, dupa care se adauga ceapa tocata. De îndata ce s-a calit putin ceapa, se adauga bucatile de dovleac si rondelele de morcov. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se acopera cu apa si se lasa la fiert aproximativ 20-30 de minute. Se pune supa în blender si se amesteca pâna obtii o consistenta cremoasa. Se poate servi cu ardei iute, crutoane, ardei iute sau patrunjel proaspat tocat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începe prin a da morcovul si ceapa pe razatoare si pune-le la fiert. Dupa ce apa da în clocot, adauga sare, bulion sau rosiile tocate si lasa-le în continuare pe foc. Nu uita de lingura de orez! Unele persoane pun orezul în compozitia perisoarelor, altele în zeama. În paralel, pregateste compozitia pentru perisoare. Carnea trebuie sa fie tocata marunt, ceapa deasemenea, dupa care sunt amestecate foarte bine. Se adauga sare, piper si cele doua oua pâna devine un amestec omogen....
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se scurge tofu, se farâmiteaza si se pune într-o tigaie cu 1 lingurita de ulei. 2. Se presara peste ea praf de curry pentru a-i da o savoare si se lasa putin la calit (5 minute), amestecând-o des cu o lingura de lemn. 3. Se adauga apoi putina ceapa si ardei, ambele tocate marunt si se mai lasa la calit înca 5 minute pâna se îmbina aromele. 4. Optional poti sa adaugi câteva felii de ciuperci si verdeata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un wok se topeste uleiul de cocos la foc mediu. Se adauga morcovul si ceapa si se calesc pâna se înmoaie. Se adauga pasta de curry verde, se amesteca pentru omogenizare si se gateste 1 minut. Se adauga laptele de cocos, se aduce la punctul de fierbere, se reduce focul la mic si se aseaza bucatile de peste, iar legumele se aseaza peste peste. Se acopera si se lasa la gatit 10 minute. Se aseaza pe farfurii, se presara frunze de coriandru si se serveste cu felii de lime...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Muschiuletul de vita se taie perpendicular pe fibra, în fâsii groase cât un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bine încinsa, asaza bucatile de vita asezonate cu sare si piper ... doua farfurii, taie friptura de vita în fâsii subtiri, asaza deasupra frunzelor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Frunzele de vita se oparesc. Ceapa se razuieste, se caleste putin ... condimente dupa gust. Frunzele de vita de vie se umplu cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adaugi tocanita cu carne de vita.Ornezi cu putin busuioc maruntit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Muschiul de vita se taie în 10 bucati si se marineaza în amestecul ... balsamic. Feliile de muschi de vita se scot din marinata, se ... în mijlocul farfuriei, deasupra muschiul de vita la gratar si deasupra sosul ... rosu. Sfatul bucatarului: Muschiul de vita se poate înlocui cu cotlet ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca în robotul de bucatarie pâna ce obtii o pasta cremoasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o cratita se caleste putin ceapa în unt, dupa care se adauga conopida oparita în prealabil, curry, chilli, sarea, piperul si apa. Se lasa la fiert sub capac 10-15 minute. Dupa ce se raceste putin amestecul, se mixeaza în blender si se adauga smântâna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de impachetat sarmalele. Frunzele de vita se spala,taiem eventual coditele ... de oala pe cele cu vita si pe jumatate pe cele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro