Cauta in 16.330 retete
se amesteca cu lapte sau iaurt, 250-300 ml, iar dupa gust se pot adauga fructe ( stafide, capsuni, caise, zmeura, fragi, cirese, banane, piersici, ananas, fructe de padure asortate, smochine, etc.). Fulgii de cereale se pot consuma si ca atare, fara adaos de fructe.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ), ardeiul iute (taiat marunt). Daca fructele de mare sunt congelate, se ... vinul putin si se pun fructele de mare bine scurse în tigaia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune totul in mixer si se amesteca rapid, pana se obtine o spuma. Se poate orna cu ea inghetata sau se poate pune in scobitura pepenelui galben. - 1 cana fructe (visine fara samburi, capsuni, caise bine coapte, etc.), 1 cana zahar, 1 albus de ou. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , se amesteca smintina cu fructele de padure si se mixeaza. Se condimenteaza, se strecoara si se ... de cartofi si sosul de fructe, presarate cu cimbru tocat. Se ... . - 4 piepturi de pui dezosate, 450 g conopida, 600 g cartofi, 200 g fructe de padure, 200 g smintina, 75 g unt, 100 ml lapte dulce, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Pentru a obtine sosul, visinele se fierb 10 minute cu zahar, adaug ... câteva minute. Poti sa adaugi visine proaspete în crema daca preferi. Foloseste ... , un strat de sos de visine, dupa care continua cu piscoturile ... de crema si se orneaza cu visine si pudra de cacao ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fructele mai zemoase ca: zmeura, afine, fragute, cirese amare, visine, coacaze negre, rosii si albe ... din una sau mai multe fructe combinate dupa gust, se amesteca ... , adaugindu-se zahar dupa gust. - Fructe zemoase: zmeura, afine, fragute, cirese amare, visine, coacaze negre, rosii si albe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fructele, curatate de codite si de simburi (prunele), se pun intr ... zahar (50-100 g la 1 kg fructe), se amesteca si selasa cca ... si se sterilizeaza 30 minute. Fructele vor lasa suficient lichid, incit ... borcan. - Prune, coarne, cirese sau visine, cite 100 g zahar pentru fiecare kg de fructe. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de copt, presaram pesmet, adaugam visinele taiate pe jumatate si fara ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... inmoaie, o ora, in sucul de fructe rece, pina cind il absoarbe ... , si se orneaza deasupra cu fructe crude sau din compot si ... . - 250 ml suc de fructe (mere, cirese, visine, zmeura, portocale, ananas etc), 200-250 g zahar, 500 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... copt si cacao si omogenizam. Visinile fara smburi se pun cu ... isi lasa toata zeama. Scurgem visinele si dam zeama deoparte. turnam ... hartie de copt si presaram visinele pe toata suprafata. Dam la ... gelatina in zeama de la visine si dupa ce crema de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si se amesteca cu alte fructe de sezon curatate de simburi ... mici. Se pune amestecul de fructe intr-un vas de sticla ... fursecuri sau cu frisca. - Pepene galben, diverse fructe (struguri, mere, pere, visine proaspte sau din visinata, etc), coniac, gheata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dupa ce se spala fructele, se curata de coaja si se taie bucatele mici. Sucul de portocale se amesteca, într-un blender, cu musli si cu fructele si se "toaca" pâna se obtine un piure fin. Bautura se serveste imediat. Daca vreti sa fie revigoranta, puteti sa puneti si câteva cuburi de gheata. Pentru un aspect cât mai rafinat, pune alaturi si câteva bucatele e fructe. Tips: daca nu aveti blender, puteti folosi mixerul vertical.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza ouale cu zaharul.Se adauga pe rand celalate ingredienete iar la sfarsit visinele,fara samburi si date prin faina,sa nu se lase la fundul tavii.Se da tva la cuptor pentru 40 min.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se încorporeaza în amestecul cu oua. Visinele se amesteca cu plicul de ... rotunda, se orneaza deasupra cu visinele ramase si se introduce la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Spalam visinile si le scoatem samburii. Le punem intr-un vas ... se topeste complet zaharul si visinile isi lasa siropul. eu le ... . Scurgem tot siropul de la visine si il punem intr-o craticioara ... si incepe sa se ingroase. Visinile ramase le putem congela si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pepene galben .. Spalati legumele si fructele ,taiati cuburi mai mari sau ... .. La fel procedati si cu fructele,le spalati si taiati ..bananele ... :albi si rosii ,sau ce fructe doriti si va plac . Puteti ... de ciocolata,lichida,si muiati fructele daca doriti sau frisca .Pofta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se preîncalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Fructele uscate se taie marunt si se amesteca împreuna cu nucile taiate în bucati. Se bat ouale si se adauga peste ele amestecul de fructe uscate. Apoi se încorporeaza zaharul, faina si praful de copt, amestecând bine compozitia. Se unge tava pentru chec cu putin ulei înainte de a turna compozitia în ea. Se introduce în cuptorul încins la 180 de grade Celsius si se lasa 45 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se asaza toate fructele intr-un bol si se stropesc cu ... in patru cupe; se aseaza fructele deasupra. Se freaca brinza de ... toarna compozitia in cupe, deasupra fructelor si se presara zahar. - 500 g fructe de padure - zmeura, fragi, mure (se pot cumpara congelate din magazine ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -o tigaie topiti untul si puneti visinele impreuna cu zaharul si condimentele ... le impletiti peste umplutura de visine, se unge pe deasupra cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune la fiert laptele; se separa ouale. Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul si se adauga in laptele fierbinte. Se amesteca continuu, pana cand face spuma deasupra si apoi dispare. Se lasa la racit. Intre timp se bat albusurile si frisca; se pun apoi, impreuna cu esentele, in compozitia de lapte. Se adauga visinele maruntite si se amesteca totul bine. Se da la congelator si dupa cateva ore se scoate si se amesteca din nou cu o furculita pentru a sparge acele de gheata...
Reţetă de pe retete.eva.ro