Cauta in 21.294 retete
... ai sa vezi ca are conservanti si aditivi. Cumpara direct de ... fructe sanatoase, pe care merita sa le mananci, mai ales iarna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... e uscata ca aceea de o mananci iarna, dar nici nu mai e acea ... zarzavat - morcov, patrunjel, telina, ardei, gogosar (eu folosesc zarzavatul conservat pentru iarna - home made) suc de rosii - 100gr rosii cherry - vreo ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... mici imagini ale legumelor din conserva. Enjoy! Mai jos gasiti o colectie ... in otet Etichete zarzavat de ciorba pentru iarna : Etichete zarzavat pentru iarna Etichete castraveciori in otet dietetici : Etichete borcane Castraveciori in otet ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
Una dintre cele mai parfumate conserve de sezon, dulceata de gutui ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... lichidul in care se va conserva hreanul, si anume 100ml de ... borcanul bine cu un capac si conserva mea de hrean pentru iarna este gata, se poate pastra ata ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... in miere, am ales sa-l conserv in forma de gem, gustul ... care ne viziteaza in fiecare iarna. Aici gasiti mai multa informatie ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Imi plac visinele mai ales in prajituri, dar si sub forma de visinata, compot ori dulceata. Saptamana trecuta mi-am facut putin timp de bucatareala, asa ca am conservat (in mai multe moduri) si cateva kilograme (vreo cinci) de visine pentru iarna. Am pus cateva pungi la congelat, am mai pus cateva la borcan (de 3l), visine cu zahar in straturi si cu adaos de coniac, iar din ce a ramas am
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
... si mai gustoasa. O puteti gati pentru consum imediat sau conserva pentru iarna. Indiferent de alegere, scopul va scuza mijloacele. Timp de ... ce s-a racit minim 1 ora, sau conservata (sterilizata in borcane acoperite cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ei, cum sunt reusitele la conservarea legumelor, si in special , am ... cumparati legume si fructe, care doriti sa conservati pentru perioada de iarna. Si al doilea moment foarte important , APA ... conservera a legumelor, si totodata la gustul conservelor preparate. Citeste mai departe ...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... . Asezonati cu sare si piper dupa gust. Pentru a le conserva pentru iarna, cantitatea de ulei va fi mai mare 200 ml ... suprafata. Pelicula de ulei la suprafata borcanelor va favoriza conservarea pentru iarna, cu conditia ca borcanele sa fie sterilizate si sa ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... uscata la vant, prajita si conservata in untura, dar cel mai ... cel mai iubite tehnici de conservare, afumarea contribuie in plus cu ... din carne de porc corect conservate si cu un gust superior ... . [note]Sararea are ca scop conservarea carnii si inlatura riscul dezvoltarii ... la rece, in zilele de iarna, in afumatori speciale (butoaie, afumatori ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , si rapida, pentru sarbatorile de iarna care vin, Va veti impresiona cu siguranta musafirii :) Ingrediente: - 1 conserva de 400 g. lapte condensat - 50 ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... direct din borcanul pus pe iarna; ardei productie proprie 1 lingura chimen ... fasole rosie, clatita si scursa (o conserva mica) 225 gr boabe porumb din conserva, scurs 1 rosie potrivita, taiata 1/2 ardei gras (rosu) taiat 3 fire ... lichidul in care au fost conservate. Feliile de bacon le prajiti ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... . Bucurati-va? de el vara s?i iarna! [note]I?n ta?rile germanice compotul ... in frigider sau se poate conserva asemeni gemurilor. Timp de pregatire ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... initiala pentru formarea crustei (coaja); - Conservarea cascavalului; - Stabilizarea gustului. 1) Cascavalul se ... 15-20*, umiditate 50-55%. Iarna: Temperatura 5-15*, umiditate 50%. 6) Controlul ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
... care ne pune la treaba  conserve, muraturi, gemuri. Camara se pregateste ... tot ce ne dorim pentru iarna. Pe langa obisnuitele muraturi, gemuri ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Sfarsitul lunii septembrie si inceputul lunii octombrie este perioada optima pentru a pune la murat gogonele (patlagele verzi). Gustul lor sarat, astringent si chiar usor picant (in functie de condimentele folosite) este ideal alaturi de fripturi grase din carne de porc sau mancaruri de cartofi sau fasole. Mai sarate si mai intense la gust decat castravetii murati in saramura, gogonelele sunt excelente mai ales daca printre ele se strecoara si cateva rosii date in copt. Portii: 1 borcan de 5...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... mici decorticati lastari cruzi sau conservati de mugo, ceapa, lucerna etc ... si vin fiert) seara de iarna in care mi-amsarbatorit onorabila ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... , relicvele comuniste ale fabricii de conserve si santierul naval sunt acum ... si vanatoarea, pana tarziu in iarna; vizitarea cimitirului local, loc ce ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Aceasta ciorba de iepure, de iarna, este re si re-inventata ... cu tot cu sucul din conserva si iaurtul bine omogenizat si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro