Cauta in 21.294 retete
Deoarece legumele sunt taiate in bucati mari, acest sos este ideal pentru paste fainoase sau orez; pentru paine prajita, omleta, dar poate fi adaugat si in ciorbe. Cu o astfel de garnitura sau, de ce nu, cu un astfel de ingredient "secret" pentru ciorbele tale minunate, nu vei mai avea nici un concurent in bucatarie! O sa iti placa atat de mult aceasta reteta, incat te vei intreba de ce pana acum nu ai facut conserve de acest fel, pentru fiecare iarna grea care te lasa in pana de idei si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... romanesc, desigur, insa gatit cu condimente specifice bucatariei si gusturilor unguresti ... cu amestecul de grasime si condimente. Introduceti in cavitatea puiului dafinul ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , telina, apio, morcovul iar dintre condimente si ierburi aromatice patrunjelul, foile ... va propun acest amestec de condimente: pentru ca e foarte bun, normal ... atatea calitati, un borcanel de condimente s-a transformat intr-un cadou simpatic ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Acest condiment pentru friptura de pui este doar una dintre variantele ... imi place sa imi personalizez condimentele si sa ma asigur ca ... fac atat de simplu! Un condiment de baza se poate folosi ... stiti de unde sa luati condimentele, va recomand sa incercati si ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Origine: Cimbrul, denumit si cimbrul de vara, este originar din Iran de unde s-a extins atat inspre vest, in intreaga Europa, cat si inspre Est, pana in Orientul Indepartat. Nordul Americii si cel al Africii sunt de asemenea zone care cultiva si folosesc calitatile deosebite ale cimbrului. Prezentare: Planta anuala, cu tulpina de aproximaiv 50 de centimetri, cimbrul se regaseste in 48 de varietati. Cimbrul poate fi plantat in ghiveci sau in gradina alaturi de fasole pe care o protejeaza ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Am zis pana la Craciun Sa dam porcului vacanta. Berbecul e chiar mai bun Daca n-aveti intoleranta.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
750 gr. ficat, slanina, otet, 1 ceapa, 1 fir cimbru, patrunjel, frunza de dafin, untura, zeama de carne, 1 lingura smantana, sare Mod de preparare: Se curata ficatul si se impaneaza cu slanina. Se asaza intr-o tava, dar pe un gratar, ca sa nu se moaie in sosul din tava. Se pun in tava 2-3 linguri otet, ceapa taiata felii, cimbrul, patrunjelul, frunza de dafin. Se unge ficatul de 2-3 ori la inceput cu untura, apoi cu zeama de carne. Se acopera cu o hirtie unsa si se tine cam 45 minute la...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ficat umplut cu slanina si condimente, reteta culinara, modalitate de preparare reteta, instructiuni pentru gatit
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... alege piept sau spinare de berbec, se taie in bucati. Cartofii ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rosii, se condimenteaza cu toate condimentele de mai sus dupa gust ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... am publicat premixul meu pentru a condimenta friptura de pui (sau, ma ... lista de ingrediente am ingrosat condimentele pe care eu le consider ... puteti sari sau inlocui, un condiment bun iese si folosind doar ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... puiul. Se adauga supa si condimentele, se potriveste de sare si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rosii, se condimenteaza cu toate condimentele de mai sus dupa gust ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
o lingurita oregano, o lingurita cimbru, o lingurita patrunjel, 2 catei usturoi tocati marunt, o ceapa taiata marunt, 200 gr ciuperci, un ardei gras taiat fasii, o cutie de rosii in suc propriu, delikat, 2 lingurite ulei de masline, paste fierte (spirale) Mod de preparare: Intr-o tigaie se pune uleiul si se soteaza ceapa si usturoiul impreuna cu oregano, cimbru, patrunjel, ciupercile si ardeiul. Se lasa pe foc pana se patrundte compozitia peste paste.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
piept de pui, 30 gr. unt, verdeata, sare, piper, zeama de lamiie Mod de preparare: Pieptul de pui se scoate de pe os, lasindu-se doar osul cel mic. Se bate ca pentru snitele. Se presara cu sare si piper, se ruleaza punind inauntru unt amestecat cu verdeata si sare de lamiie. Se ruleaza carnea spre osul mic care trebuie sa ramina afara impachetindu-se bine untul cu verdeata. Rulourile se trec prin faina,ou si pesmet si se frig in ulei mult, incins. Mod de servire Se poate servi cu felii de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o salata mare, 2 oua fierte, 4 rosii mici, un ardei galben; pentru sos: 4 linguri ulei de masline, busuioc, menta, oregano, patrunjel verde, marar verde, o lingurita zeama de lamiie, sare, usturoi verde Mod de preparare: Se fierb ouale tare si apoi se decojesc si se taie felii. Salata se spala foarte bine, se spala si rosiile si ardeiul. Se taie rosiile felii, se inlatura codita si semintele, ardeiul se taie fisii. Se pun toate intr-o salatiera mare. Se amesteca uleiul cu zeama de lamiie si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Crapul la protap se poate pregati numai in aer liber, ca ... caruia se agata un cirlig (protap) care sa atirne chiar in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Origine: Nici pana astazi adevarata origine a tarhonului nu este cunoscuta. Se presupune doar ca este originiar din nordul Asiei Centrale. Cel mai probabil din regiunea siberiana. Si-a facut intrarea pe continetul european in evul mediu, in perioada invaziilor asiatice. In prezent se cultiva in toata emisfera nordica iar francezii au o adevarata slabiciune pentru aceasta iarba fina. Prezentare: Tarhonul este o planta ierboasa, cu multe ramuri, care depaseste deseori 1 metru inaltime. Are...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
6 cotlete frumoase, 1 lingura ulei, sare, piper Mod de preparare: Cotletele, nu mai groase de 2 cm, se ung pe ambele parti cu ulei si se pun pe gratarul bine incins. Se rumenesc pe ambele parti, dupa care se presara cu sare si piper. Mod de servire Se aseaza imediat pe un platou fierbinte si se servesc cu cartofi prajiti si salata de castraveti. La fel se prepara si cotletele de porc.
Reţetă de pe www.retete-bune.com