Cauta in 21.308 retete
... gyoza . Sunt de origine chinezeasca (coltunasii chinesti sunt foarte asemanatori) si ... de: Porc teriyaki. [/readalso] Reteta: Coltunasi japonezi cu carne Ingrediente: Aluat ... ). Reveniti la aluat si pregatiti coltunasii. Impartiti aluatul in doua si ... cercului de aluat si strangeti coltunasul formand pliuri de jumatate de ... minute Portii: aprox. 50 de coltunasi (4-5 persoane) Puneti umplutura...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... fierb la fel ca si coltunasii cu carne, lasindu-i in apa ... 10 minute inainte de servire. Coltunasii se servesc ca prim fel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 aluat dospit, 2 linguri ulei de masline, 2 cepe, Mod de preparare: Se prepara aluatul, se pune la dospit, se intinde si se fac din el 4 patrate egale. Se incinge uleiul, se taie ceapa marunt si se caleste in acesta. Ardeii se taie in cuburi, se adauga la ceapa si se prajesc impreuna. Se incalzeste cuptorul la 220 grade. Se pun legumele intr-un castron, se condimenteaza, se adauga casul taiat in cuburi, se presara cu patrunjel si cu boia si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca putin. Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg carne de vaca, 1 ceapa, 1/2 kg cartofi, Mod de preparare: Se fierbe carnea de vaca si cartofii. Se dau carnea si cartofii separat prin masina de tocat. Intr-o lingura de ulei se prajeste ceapa,auriu. Carnea, cartofii si ceapa se amesteca impreuna si se adauga sare si piper dupa gust - amestecul trebuie sa fie mai sarat si bine piperat. Se intinde aluatul de taitei (cca. 2 mm gros) si se taie in patrate de 10x10cm sau cu un pahar in cercuri cu d=12cm. In mijlocul fiecarei bucati de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Aluatul:2 oua, 150 g faina, 50 g gris, 30 ml untdelemn. Tocatura:200 g vitel,50 g ceapa, 2 linguri untdelemn, un ou, un varf de cutit de piper,20 g faina,sare. Sosul:3 linguri untdelemn, 25 g faina, 300 ml suc de rosii, ceapa, marar si telina. Mod de preparare: Carnea, impreuna cu ceapa taiata marunt, se trece de 2 ori prin masina de tocat, apoi intr-o tigaie, se caleste untdelemn, cu 1/2 lingurita de sare si piper, acoperite, circa 30 minute ,la foc mic, pana cind scade complet apa pe care o...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de a se servi la masa, coltunasii se pun in apa clocotita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , in care se vor fierbe coltunasii. Din aluat se intind foi ... cca 10 minute. Se scot coltunasii cu o lingura cu gauri, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... bine. Ungeti cu ou suprafata coltunasilor si dati-i 20-25 de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fierb la fel ca si coltunasii cu carne, lasandu-i in apa ... 10 minute inainte de servire. Coltunasii se servesc ca prim fel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Cu aceasta compozitie se umplu coltunasii, se lipesc bine marginile si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... la fiert (o folosim la fiertul coltunasilor). Pe fiecare cerc de aluat ... unei furculite se unesc buzele coltunasilor. Coltunasii se fierb in apa ... care ajunge atat pentru umplutul coltunasilor, cat si pentru servirea lor ... . Ambele variante sunt delicioase, insa coltunasii in sos de carne si ... in jur de 25 de coltunasi) Oricum i-ati servi , va asigur ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
1/2 kg malai, 4 oua, 1/2 l lapte, 3 linguri unt, 3 linguri grasime, 150 gr. branza de oi, 3 linguri pesmet Mod de preparare: Se fierbe malaiul in lapte, se adauga untul, patru oua pe rind, unul cite unul si se amesteca bine. Pe planseta presarata cu faina se intinde o foaie groasa de 1/2 cm. Se taie forme rotunde sau patrate, se pune in mijlocul lor branza amestecata cu ou, se indoaie aluatul peste branza si se lipeste, apasindu-se cu mina, ca sa nu iasa branza. Se dau prin ou si pesmet si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... bine marginile (prin apasare). Asezati coltunasii pe o tava infainata, ungeti-i cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe malaiul in lapte, se adauga untul, patru oua pe rind, unul cite unul si se amesteca bine. Pe planseta presarata cu faina se intinde o foaie groasa de 1/2 cm. Se taie forme rotunde sau patrate, se pune in mijlocul lor brinza amestecata cu ou, se indoaie aluatul peste brinza si se lipeste, apasindu-se cu mina, ca sa nu iasa brinza. Se dau prin ou si pesmet si se prajesc in grasime bine incinsa. Cine doreste poate presara cascaval ras pe deasupra. - 1/2 kg malai, 4 oua, 1/2 l lapte, 3...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe carnea de vaca si cartofii. Se dau carnea si cartofii separat prin masina de tocat. Intr-o lingura de ulei se prajeste ceapa, auriu. Carnea, cartofii si ceapa se amesteca impreuna si se adauga sare si piper dupa gust - amestecul trebuie sa fie mai sarat si bine piperat. Se intinde aluatul de taitei (cca. 2 mm gros) si se taie in patrate de 10x10 cm sau cu un pahar in cercuri cu dimensiunea de circa 12 cm. In mijlocul fiecarei bucati de aluat se pune cate o gramajoara de umplutura....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , simpatica si muncitoare, a croit niste coltunasi moldovenesti... yummmy-yummy. Iar Monica ... de rapid si a prajit cativa coltunasi. O senzatiee...de vis! Eu si ... savuros bors de sfecla, de coltunasii lui Miha care s-au mancat ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Intr-un castron se freaca mustarul cu smintina pusa treptat, pine se omogenizeaza. Se adauga ouale fierte, tocate marunt, sosul de rosii, zeama de lamiie si verdeata; se amesteca bine, apoi se potriveste de sare si piper. Se serveste la rasol, coltunasi cu carne sau la salate. - 200 g smintina, 100 g mustar, 2 oua, 1 buc. lamiie, o cescuta sos de rosii, o lingurita tarhon, o lingura patrunjel tocat, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro