Cauta in 21.294 retete
ciocanele de pui 4-10 (functie de tava), cca 2 kg cartofi, 200 ... cu untul ramas (pentru coaja crocanta) dupa care se aseaza uniform ... din nou la foc mic pana ce cartofii sunt complet facuti ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... : - 2 copane de pui, separate in ciocanele si pulpe superioare - 250 ml ... coace puiul aproximativ 35 - 40 de minute sau pana cand crusta e crocanta si rumenita, intorcandu-l la jumatatea timpului de gatit ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... si se acopera cu zahar pana a doua zi cand se pun ... usor de cateva ori cu ciocanul de snitele pentru ca e mai mare pana se crapa usor si miezul ... cuptor . Se lasa in paturi pana a doua zi. Mie nu prea ... nuci sa prinda un gust mai bun sis a fie mai crocanti ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... si se bate usor cu ciocanul de snitele ca sa se ... cubulete si le calim putin pana se evapora apa. Rulam foarte ... doua ori, va iesi mai crocanta. Dam la frigider pt 30 ... intoarcem pe toate partile. Lasati pana se rumeneste frumos, le scoateti ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... sa fie fraged in interior, crocant in exterior si deosebit de ... si bateti-o bine cu un ciocan pentru carne. Carnea trebuie sa ... ulei sau pe ambele parti, pana se rumeneste si devine auriu ... si fragezi prin prelucrarea cu ciocanul, deoarece snitelul se va strange ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... iau bucatile se bat cu ciocanul (atentie sa nu se rupa ... ajuta si de niste scobitori pana in momentul prajirii. Cascavalul e bine ... putin delikat (Knor) si lasam pana cand apa se evapora (5 minute ... bleu. Foarte bune aceste rulouri, crocante si foarte gustoase. Si garnitura ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
... . Bateti carnea usor cu un ciocan de snitele (acoperiti-o cu folie ... ] Daca doriti un invelis mai crocant, lasati puiul la rece cateva ... . Intoarceti puiul pe cealalta parte pana se rumeneste. Snitelul de pui ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... : - 2 copane de pui separate in ciocanele si pulpe - 1 catel de usturoi ... la foc mic aproximativ 1 - 2 minute, pana cand uleiul a absorbit aromele. Se ... 180 grade C si se coc pana se rumenesc (aproximativ 25 - 30 ... mixtura cu busuioc. Pielea puiului, crocanta, a pastrat carnea suculenta si gustoasa ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... taiate marunt si le lasam pana cand apa ce au lasat ... lasam inca 15-20 minute pana cand baconul se rumeneste. Intre ... de lemn si cu un ciocan (cel de batut snitele) ii lovim pana cand acestia crapa. Nu trebuie ... place mult. Si cartofii sunt crocanti la exterior si moi in ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
... si va fi si mai crocant. Lasam la rece cateva ore ... fata in jos. Puteti folosi pana la 1 kg de sare. Dam ... jumatate la 150 de grade pana se rumeneste frumos deasupra. Carnea ... bine puteti folosi pulpe sau ciocanele alaturi de legume coapte gen ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... doua linguri de apa clocotita pana se obtine o crema ca o alifie ... si restul se bate cu ciocanul intr-o punguta pentru a se simti ... faina si doua de albus pana la terminarea ingredientelor amestecand usor ... . Se scoate si se omogenizeaza pana se topeste total. Untul la ... foc ft mic. Amestecam mereu pana la topirea completa a ciocolatei. Varsam ... camerei. O dam apoi la rece...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... de azi este superba. Coaja crocanta, miezul elastic si oarecum gumos ... si se framanta pt 1-2 minute pana se obtine un aluat oarecum ... 6-8 ore, la temperatura camerei sau pana cand volumul creste de 2 ori ... prin a amesteca maiaua cu apa, pana se transforma totul intr-o masa ... am adaugat niciuna nici alta) pana se obtine un aluat fin ... care aluatul ramane pe mana - pana...
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
... pe tema painii de casa, pana transpira grinda si asta fara ... 2 faini si apa se amesteca pana se obtine un aluat compact ... deasupra alutului apoi se framanta pana ce aluatul nu se mai ... e rumena, frumoasa si la o usoara ciocanire suna a gol este gata - se ... pufoasa, usor umeda, cu coaja crocanta si-un miros absolut superb ...
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com