Cauta in 21.292 retete
Doamne ... o fo' ase de bun ... ca pana si Sclifosel a mancat cu pofta :))) * am facut o mamaliga relativ moale * din care am luat cate o paleta si am pus-o pe o folie alimentara * am acoperit-o cu alta folie si am aplatizat-o cu palma * am dat jos folia de deasupra si am presarat branza de burduf si un cub de branza topita * am adus marginile spre mijloc, exact ca la branzoaice :) * si am pus bulzul astfel format pe gratar, cu "lipitura" in jos Eu am facut 3 ... dar ieseau linistit 8 din ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Pizza ciobanului, o glumitza gustoasa, de primavara. Ingrediente pentru doua pizza cu diametru de 27cm: pentru aluat: 500 g faina, 300 ml apa calduta, 25g drojdie proaspata (sau 7g drojdie uscata), 1 lingurita zahar, 1 lingurita sare, 3 linguri ulei de masline; pentru toping: 120ml smantana, 150g cas (sau mozzarella), 200g cartofi taiati chipsuri; pentru sosul de smantana: 100ml smantana,
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
mamaliga, branza de burduf sau in coaja de brad, unt Mod de preparare: Mamaliga, mai vartoasa, se modeleaza, cu mainile umede de zer, cuprinzand in interior branza si untul. Se coc pe jar sau in cuptor pana ce devin crocanti la suprafata si branza se topeste Mod de servire Cu jintita sau lapte gros
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se unge o cratita sau o forma de budinca (de 2 l) cu unt topit sau cu ulei si se-ncinge cuptorul la 210 ?C. Se taie carnea cubulete ori se da prin masina de tocat. Se-ncinge untul intr-o tigaie mai mare si se caleste ceapa, pana ce devine maronie. - Se presara deasupra faina si mustarul praf, se adauga zeama de carne - putin cate putin - si se amesteca bine. Se pune sosul pe foc si se lasa sa fiarba incet, circa 3 minute. Se incorporeaza carnea, menta, patrunjelul, piperul si sarea, se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se tapeteaza o strachina de lut cu bacon feliat, se pune un strat de mamaliga si se umple cu pastrama de oaie facuta la gratar. Deasupra se pune brinza de oaie si se acopera cu mamaliga. Se pune la cuptor incins 15 minute. Cind se scoate, se rastoarna, se da strachina laoparte, se pune o lingura de smintina si un ochi romanesc. - Malai, pastrama de oaie, brinza de oaie, bacon feliat, ou, smintina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sa ne gateasca un Bulz ciobanesc . Simplu si neaos romanesc. Nu ... despre aces preparat romanesc: " Bulzul ciobanesc nu este o mamaliga simpla cu ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... presarat niste patrunjel deasupra (stil ciobanesc, clasic), si am pus ficatii ...
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
...  alaturi de cea a taranului si a ciobanului  insasi declaratia bucatariei britanice, felul ... (cu carne de vita) si a ciobanului (cu carne de miel) sunt ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... la sud de Dunare: Ovcharska (salata ciobanului). Spre deosebire de salata ciobanului, care contine oua fierte si sunca, Shopska se realizeaza doar ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... netaiate. Poate direct de la ciobani? Faptul ca rotisorul e reglabil si ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... si sub denumirea de placinta ciobanului , alivencile sunt de fapt niste ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... ne ia. Asa s-a nascut tocanita ciobanului, cum am numit-o atunci. Ferice ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... formei al pastore (tacos al ciobanului) pe care mexicanii au convertit ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... mai consistenta este Ovcharska (salata ciobanului), care contine ardei, rosii, castraveti ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... poate orice. Ca sotul, copilul, ciobanescul german si siameza asteapta oricat ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com