Cauta in 17.960 retete
750 g carne de miel, 1 1/2 kg spanac, 1 ceapa mare, 1/2 lingurita faina, 4 linguri ulei, 1 lingura bulion, sare, zeama de lamiie Mod de preparare: Carnea bine spalata si taiata bucati se rumeneste in ulei, se adauga ceapa tocata marunt, faina, spanacul (foarte bine ales, spalat, oparit si bine scurs), o lingura de bulion, 2-3 linguri de apa si sare. Se acopera cratita si se da la cuptor ca sa scada bine. Mod de servire Se serveste cu zeama de lamiie.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne de miel, 1 kg. spanac, 2 linguri pasta de rosii, zeama ... este aproape fiarta, se adauga spanacul, care a fost ales, spalat si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g cascaval,100 g parmezan ras, 250 g spanac, un ou, 10 felii piept ... Mod de preparare: Frunzele de spanac se oparesc si se lasa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 g spanac, 3 l de apa, 1 lingura de unt, 1 galbenus, 1 lingura de faina, 2 linguri de smantana, sare Mod de preparare: Se alege spanacul, se spala cu grija si se pune la fiert cind apa clocoteste. Se prajeste usor faina in unt si se stinge cu apa in care fierbe spanacul. Se toarna rintasul in oala cu spanac, se trece totul prin sita, se potriveste de sare si se tine sa mai dea citeva clocote. Cind este gata, se drege in...
Reţetă de pe www.retete-bune.com