Cauta in 21.308 retete
Încalzeste cuptorul la 170 grade Celsius. Pune untul, zaharul, faina si migdalele macinate într-un blender si amesteca pentru a le combina. Taie croasantii pe lungime ca si cum ai face un sandvis, dar nu îi taia complet. Lasând cele doua jumatati lipide va mentine forma croasantilor. Întinde pasta de migdale si unt în interiorul ficarui croasant, dar pastreaza 2 linguri de compozitie pentru mai târziu. Pune la loc "capacele" croasantilor pentru a-i închide si asaza-i pe o tava...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se preîncalzeste cuptorul la 205 grade Celsius. Într-un bol se amesteca faina, praful de copt si zaharul. În alt bol se bate oul si se amesteca cu laptele si uleiul, dupa care se toarna peste ingredientele uscate. Se încorporeaza toate, amestecând cu o spatula sau o furculita, iar la final se adauga curmalele si nuca. Se toarna în formele pentru briose si se lasa la cuptor 25 de minute. Se lasa la racit la temperatura camerei, înainte de a le scoate din forme.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai dulce decat gogosile?! Gogosi simple, pudrate doar cu zahar, asa ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Drojdia se pune într-un bol mic cu putin zahar si 5 linguri de lapte si se lasa la crescut. Între timp, faina se pune într-un vas mare, apoi se adauga ouale batute bine. Topim zaharul în lapte, punem aromele si le punem peste faina. La final, adaugam drojdia crescuta si margarina topita si se amesteca pâna se obtine o compozitie omogena. Se lasa coca la crescut pâna i se dubleaza volumul. Când e gata, din compozitia rezultata se întind foi având grosimea de 1 cm. Cu un pahar se fac...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... în care vrei o varianta rapida si simpla pentru a obtine o fasole batuta delicioasa ... ceapa caramelizata pentru a obtine cea mai simpla reteta de fasole batuta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 165 grade Celsius. Amesteca crema de brânza si zaharul. Adauga, pe rând, ouale si amesteca bine. Adauga esenta de vanilie, amidonul de porumb si smântâna. Toarna compozitia în aluatul pentru tarta. Coace timp de 60-70 de minute sau pâna când prajitura s-a întarit. Scoate cheesecake-ul din cuptor, desprinde aluatul de pe margine cu un cutit, dar nu-l scoate din tava. Lasa sa se raceasca, apoi pune la frigider. Serveste cheesecake-ul când s-a racit complet.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ". Azi o sa va arat o reteta simpla, din care au iesit paini ... ". Sper sa va placa :) Paine simpla cu maia Tipsuri: apa folosita ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... , asta e de departe cea mai simpla ciorba de cartofi din lume ... existenta, scriind 4 pagini despre o ciorba simpla de cartofi, care pe langa ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... am facut sosul din ingrediente simple si - surpriza! - gustul era acelasi ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Cuptorul se preîncalzeste la 170 de grade Celsius. Ouale se bat cu mixerul cu putina sare, dupa care se adauga pe rând câte o lingura de zahar pâna când obtii o consistenta pufoasa. Apoi se adauga uleiul, laptele sau apa si se mixeaza bine. Faina se amesteca cu un plic de praf de copt si se încorporeaza în amestecul cu oua. Visinele se amesteca cu plicul de vanilie Bourbon si doua linguri de faina, dupa care se încorporeaza jumatate în aluat. Se toarna aluatul într-o forma rotunda,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Punem feliile de bagheta la prajit (sau le cumparam gata prajite ) , dupa ce s-au prajit le ungem cu o pensula cu putin ulei si asezam deasupra amestecul de rosioare taiate marunt, patrunjel, sare piper.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge uleiul într-o tigaie, la foc mediu. Soteaza dovlecelul pâna când devine usor moale, aproximativ zece minute. Asezoneaza-l cu sare si piper. Bate ouale într-un bol, adauga lingurita cu apa si bate iar, pâna când amestecul este omogen. Toarna ouale peste dovlecei si lasa pe foc timp de cinci minute, amestecând cu grija, pâna ce ouale s-au coagulat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
...pe care le puteti taia in diferite forme :) Eu le-am "stantat" cu formele mele de braduti si clopotei...asta fiindca tot ne uitam de cateva zile (eu cu Bogdi)...aproape non-stop, la "Clopotica" :P Cu mare drag, deci, va prezentam (le-am facut impreuna cu puiul meu ;) ) varianta de post a viitoarelor fursecuri de sarbatori ce vor fi asternute cat de curand pe blog si care ne vor umple casa cu mireasma lor seducatoare de iarna... Ingrediente: - 150 g. margarina - 200 g. faina - 80 g. nuci ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... pretentii, ci una dezarmant de simpla. Totusi, pentru iubitorii macului - printre ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... o banalitate nedreapta. Probabil ca ingredientele simple sau timpul foarte scurt de ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Încinge o lingura si jumatate de ulei într-o tigaie din teflon. Adauga cartofii si lasa-i timp de 8 minute sau pâna se rumenesc, amestecând din când în când. Adauga jumatate de cana cu apa si lasa pâna începe sa fiarba. Redu focul si lasa sa fiarba partial acoperit timp de 8 minute sau pâna când cartofii sunt moi. Presara cu jumatate de lingurita cu sare si un praf de piper. Încinge restul de ulei (o lingura jumatate) într-o tigaie din teflon. Presara somonul cu sare si piper....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... simplu da' bun astazi o prajitura simpla cu caise. Prajiturile de casa ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Într-o cana mare, amesteca faina, pudra de cacao, praful de copt, zaharul brun, zaharul tos si sarea. Adauga uleiul, laptele si esenta de vanilie, apoi amesteca bine, pentru a obtine o pasta fina. Adauga fulgii de ciocolata si amesteca cu grija. Pune cana în cuptorul cu microunde si lasa timp de doua minute, pâna când negresa s-a copt în interior, iar atunci când înfigi o scobitoare iese curata. Lasa la racit timp de cinci minute înainte de a mânca.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca pudra de cacao, uleiul de cocos si siropul de artar într-un bol, pâna când obtii o pasta omogena. Pune ciocolata în forme speciale sau în forma pentru cuburi de gheata. Lasa forma la racit în frigider pâna când ciocolata se întareste. Scoate apoi cubuletele din forma si pastreaza-le în frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune într-un vas apa calduta, zaharul, drojdia, coaja de lamâie, sarea si vanilia si amesteca bine 2-3 minute. Adauga putin câte putin faina, amesteca, apoi framânta pâna obtii un aluat omogen, pe care îl lasi la dospit, la loc cald, o jumatate de ora, pâna îsi dubleaza volumul. Presara faina pe blatul de lucru si întinde aluatul într-o foaie de un centimetru grosime. Cu ajutorul unui pahar decupezi gogosile, iar pentru a gauri centrul fiecarei gogosi folosesti o forma mai mica,...
Reţetă de pe retete.eva.ro