Cauta in 21.294 retete
Amestecam toate ingredientele si le mixam pana obtinem o pasta de consistenta unei smantani subtiri. Lasam compozitia sa se odihneasca la frigider, timp de o ora. Ungem tigaia cu ulei pentru fiecare clatita. Dupa ce am incins tigaia, adaugam un polonic din aluat, iar dupa ce s-a copt pe o parte, o intoarcem si adaugam 2 linguri de halva data prin razatoare. Dupa ce s-a copt si pe cea de-a doua parte, o impaturim. Se poate servi simpla sau cu putina miere de albine. Clatitele de post cu halva...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteci zaharul cu cele doua oua, adaugi uleiul putin cate putin, pui laptele si faina (cernuta si amestecata cu praful de copt). Pui si zaharul vanilat, coaja de lamaie, un praf de sare, un strop de esenta de rom. Iti iese o coca pe care o torni in tava de la aragaz unsa si tapetata cu faina. Deasupra vei pune fructele curtate de samburi, scurse si trecute prin faina. Dai tava la copt, la foc potrivit. Se pudreaza cu zahar!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca intr-un pahar sucurile de visine, soc si lamaie cu zahar. Se completeaza cu apa minerala si se orneaza cu felii de lamaie, de kiwi si cu menta. - 150 ml suc de visine, 2 linguri suc de soc, o lingura suc de lamaie, apa minerala, zahar, lamiie, kiwi, menta pentru ornat. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca uleiul,apa(lapte soia)zaharul.Se adauga faina,stafidele,merele razuite sau tocate,nucile macinate si se amesteca bine toate.Praful de copt se cerne. Se amesteca bine toate ,se tapeteaza 3 tavi de chec cu hartie de copt,se pune compitia in tavi si se da la cuptor pentru 45 minute la 170 grade. Cand sant gata se scot din tava ,se lasa la racit dupa care se pudreaza cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se framanta un aluat potrivit de moale pentru a putea fi intins pe planseta.Se taie cu paharul.Gogosile se prajesc in baie de ulei.Se pudreaza cu mult zahar vanilinat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... uleiul cu sarea, se adauga apa, apoi faina si se face ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru aluat framantam ingredientele pana cand obtinem un aluat omogen si usor de prelucrat,invelim aluatul intr-o folie alimentara si il introducem 30 minute la frigider. Pentru umplutura curatam merele si le dam pe razatoarea mare si le punem la calit impreuna cu zaharul si scortisoara. Scoatem aluatul din frigider il impartim in doua si il intindem cu sucitorul .Asezam prima foaie in tava tapetata cu faina o presaram cu gris si adaugam merele calite si scurse se sucul lasat la calire, ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cipercile se curata, se taie cubulete si se fierb cu putina sare – daca sunt proaspete. Ceapa se toaca marunt si o calim impreuna cu ciupercile, sarea si piperul dupa plac. Cand s-a racit punem pesmetul sau painea inmuiata in lapte si patrunjelul tocat. Separat batem spuma albusurile. Incorporam in amestecul de ciuperci galbenusurile si cu o paleta, cu grija, adaugam albusurile amestecand de sus in jos. Intr-o tava pe care am pus hartie de copt intindem foaia de aluat peste care turnam...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Cum preparam prajitura: Se pune apa peste o cana si jumatate de ... potrivit. Cum preparam glazura: In apa punem 5 linguri de cacao ,5 linguri ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adauga apoi supa,vinul si apa si se lasa sa fiarba ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face un aluat foarte moale,un pic mai tare ca de clatite si se lasa 10 minute la crescut,apoi se pune ulei intr-un ceaun sa se incinga bine,cand uleiul este incins punem o manusa de ceolofan pe o mana si luam cu mana aluat si il strangem in mana sa iasa deasupra ,ce iese deasupra luam cu o lingura care este mereu imnuiata in apa si ii dam drumul in ulei incins,asa gogoselele vor iesi cu forma frumoasa,pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pregateste maiaua din drojdie,apa calduta si zahar.Se pune faina in castron ,se face o adancitura unde punem maiaua.Framantam un aluat care nu se lipeste de maini si il lasam la dospit.Dam varza pe razatoare,o frecam cu sare si o punem la calit.Potrivim gustul de sare si piper.Luam din aluat bucati,care le intindem cu sucitorul,punem 2 linguri de umplutura ,le adunam la colturi si le intindem cu sucitorul.Cand am terminat totul,incepem sa le prajim in baie de ulei.Pofta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune apa intr-un vas apoi se adauga zaharul si praful de sare impreuna cu esenta de rom si uleiul.Faina dse adauga in ploaie si se bate bine sa nu faca cocoloase.Se pune in functie de cat de groase vrem sa iasa clatitele. Se pune tigaia la incins si se unge cu putin ulei. Se adauga aluat cu polonicul si se intinde bine. Se prajesc pe ambele parti. Apoi se umplu cu dulceata dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toate ingredientele pentru blat se amesteca cu telul sau cu mixerul, iar compozitia se pune în tava la foc mediu pentru aproximativ jumatate de ora. Când e facuta, prajituta se crapa fin la suprafata. Pentru glazura, se amesteca toate ingredientele si se pun pe foc, având grija sa nu se lipeasca si asteptam pâna se topeste zaharul. Se lasa la racit 4, 5 minute si se adauga 2 lg de unt/ margarina. Între timp, blatul se lasa la racit, apoi se taie marginile si bucatile ca pentru servire,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aceasta perioada si sa profitati de ele. Ingrediente -500 ml apa minerala -7 linguri de faina -o lingurita de indulcitor lichid -un varf de ... Intr-un bol se toarna apa si faina cernuta in prealabil ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... aluat mai simplu cu alte ingrediente, asadar: 500g faina 300ml apa minerala 1 lingura sare 25g drojdie putina apa calduta 1 lingura zahar branza de ... , drojdia se dizolva in putina apa calduta impreuna cu zaharul si ... drojdia in mijlocul licheanului cu faina, se adauga sare si apa minerala. se framanta un aluat moale, la nevoie se adauga faina ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... vas putin adanc plin cu apa alaturi de un vas asemanator ... gura a 4 pahare de cocktail in apa, apoi in zahar, pentru a ramane ... un cocktail fara alcool poti folosi suc/juice acidulat sau apa minerala/sifon). Mod de preparare: Pe fundul unui pahar de sampanie, toarna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
E cald, e Bucuresti, e Romanica...azi am facut pentru prima data...limonada! Cu ce? - 1 cana de 500 ml - 1 lamaie - 5-6 lingurite cu zahar - 500 ml apa minerala Cum? - taiem lamaia in felii - adaugam zaharul si stoarcem lamaia cu o lingurita - adaugam apa minerala si asta-i tot!
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com
... ce a iesit. Ingrediente pentru clatite 600 ml lapte 100 ml apa minerala 1 ou 250-300 gr faina o canuta de cafea de spanac ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... si foarte gustos!! pentru 10-12 clatite : 300ml lapte 300m apa minerala 300g faina 2 oua 2 linguri de zahar 3 linguri de ulei 1 varf ... zaharul, se adauga faina cernuta si treptat, treptat laptele si apa minerala. Se amesteca bine, bine pana se desfac toate cocoloasele de ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com