ceai
Pagina 4 din 5
1. Dupa ce ai pus faina într-un bol mare de sticla, se face în mijloc un loc în care sa pui apa calda si drojdia pe care sa o lasi 15 minute. 2. Apoi se amesteca toate ingredientele, se framânta bine aluatul si se acopera cu un prosop/folie alimentara, lasându-se la dospit într-un loc cald, timp de o ora. 3. Dupa ce aluatul si-a dublat cantitatea se scoate pe un blat de lemn tapetat cu faina, se da forma dorita pâinii în functie de tava pe care ai ales-o pentru copt. Se tapeteaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se adauga laptele într-o oala, împreuna cu un vârf de cutit de sare, si se lasa la foc mic, eventual pe o plita, sa se încalzeasca. În momentul în care începe sa fiarba, se adauga grisul treptat, în ploaie, astfel încât sa nu se formeze cocoloase. Se amesteca în mod constant compozitia, pâna când aceasta se îngroasa. Poti lasa pe foc grisul pâna când obtii consistenta preferata de tine, însa nu uita ca, în momentul în care se raceste, se mai întareste putin. Se poate...
Reţetă de pe retete.eva.ro
220 g faina, 140 g faina de cartofi, 110 g unt sau margarina, 1/2 lingurita bicarbonat, 1 lingurita zeama de lamiie sau otet, 110 g cascaval ras, 85 g lapte amestecat cu smantana, 1 ou, putina sare Mod de preparare: Se freaca bine untul cu oul, apoi se adauga laptele cu smantana, bicarbonatul dizolvat in zeama de lamiie sau otet, sarea, cascavalul ras si se amesteca adaugind si faina de cartofi. Se framinta cu faina de griu un aluat, se aduna in forma de minge si se lasa sa se odihneasca 30...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ciorba este un preparat traditional, un amestec din radacinoase, legume, leguminoase, apa, bors si de cele mai multe ori si carne. Dupa preferinta ciorbele se acresc cu bors, suc de lamaie, sare de lamaie, suc de rosii, zeama de varza, corcoduse sau zarzare. Verdeata este nelipsita de la prepararea ciorbelor, de obicei se adauga patrunjel, leustean, marar sau tarhon. Principalul avantaj al ciorbelor este ca poate fi consumata la orice ora din zi, indicata chiar si in unele diete (ciorba de...
Reţetă de pe sabina-madalina.blogspot.com
Se pune apa la fiert si, cand da in clocot, se toarna peste florile de musetel. Se acopera si se lasa sa stea 10-15 minute, apoi se indulceste dupa gust. Se serveste caldut. - 1 g flori de musetel, 250 ml apa, 1-2 lingurite zahar. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se freaca bine untul cu oul, apoi se adauga laptele cu smintina, bicarbonatul dizolvat in zeama de lamiie sau otet, sarea, cascavalul ras si se amesteca adaugind si faina de cartofi. Se framinta cu faina de griu un aluat, se aduna in forma de minge si se lasa sa se odihneasca 30 minute. Din acest aluat se ia cite putin si se formeaza bastonase lungi de 1-5 cm, de grosimea unui creion. Se asaza in tava lasind intre ele un spatiu liber de 1 cm. Se coc la foc potrivit. - 220 g faina, 140 g faina...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala macesele si se pun sa fiarba in apa clocotita 5-10 minute, acoperite. Se iau de pe foc si se lasa sa stea acoperite. Ceaiul se serveste indulcit, cald sau rece. - 10-15 boabe de macese, 1 pahar apa, 25 g zahar. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1. Pune pe foc 250 ml de apa cu zaharul si lasa pâna se se transforma într-un sirop mai gros. Da deoparte si pune pliculetele de ceai si acopera. Lasa la infuzat 4-5 minute. Scoate pliculetele si lasa sa se racoreasca 2. Adauga apoi sucul de la cele patru lamâi, mierea, restul de apa rece si frunze de menta usor zdrobite. Amesteca si da la rece macar o ora. 3. Strecoara bautura racoritoare într-o carafa, adauga cuburi de gheata si decoreaza paharele cu felii de lamâie...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... - 300 ml de smantana dulce (cea pentru frisca) - 100 gr de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... orez) - usturoi - piper (cu lamaie, cea mai tare combinatie pe care ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... o puneti peste; Acum vine partea cea mai grea: trebuie asteptat vreo ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... folositi hartie de copt. Partea cea mai migaloasa a retetei este pregatirea ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... si crocanta, cum zice Kako cea mai buna pizza facuta in ... busuioc 1/3 lingurita sare salata mixta (cea ce-mi place cel mai ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... fiecaruia. Servim alaturi de un ceai de fructe intr-un decor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de salvie verde sau uscata (ceai), 2-3 linguri vin alb, sare, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... clocote), se introduc pliculetele de ceai si se lasa zece minute ... . - 100 g zahar, 1/2 l lapte, 2 plicuri cu ceai de lamaie, sare, 150 g orez ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se prepara 480 ml de ceai tare, in care se lasa ... pun si fructele scurse din ceai si se amesteca bine pana ... de minute in cuptor. - lingurite ceai negru, 350 g fructe uscate (stafide ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca apa cu sucul de mere si se fierbe pana da in clocot. Se amesteca mierea cu scortisoara. Se adauga pliculetele de ceai si apoi se ia de pe foc. Se lasa 1 ora. Se adauga 2 cesti de apa rece si se pune in pahare cu gheata. Se serveste rece. - 1 ceasca de apa, 2 linguri de miere, 1 ceasca de suc de mere, 1/4 lingurita de scortisoara, 3 pliculete de ceai de capsuni. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ), 2 linguri ulei de masline (de cea mai buna calitate). Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... vitel, 1 kg fasole verde (cea galbena este cea mai gustoasa), 300 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro