Cauta in 16.331 retete
Pune bucatelele de bacon într-o tigaie adânca si lasa-le la foc mediu timp de 10 minute, pâna când se rumenesc. Scoate-le pe un servetel ca sa se scurga si pastreaza grasimea în tigaie. Pune ceapa în tigaie si caleste-o timp de cinci minute, pâna când devine translucida. Adauga varza de Bruxelles si amesteca pentru a fi acoperita cu grasimea din tigaie. Lasa pe foc timp de cinci minute, pâna când varza se rumeneste si se înmoaie. Adauga sare,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se toaca varza cât mai mic, se freaca cu sare si se lasa la înmuiat aproximativ 10 minute. Imediat dupa aceea, aceasta se caleste împreuna cu ceapa si morcovul în uleiul deja încins, având grija sa amestecam cât mai des pentru a evita sa se lipeasca. Merele razuite vor fi si ele adaugate ulterior, apoi 250 ml de apa, putina sare si piper. Lasam la fiert aproximativ 30 de minute, completam cu zaharul, otetul si doua foi de dafin si ne pregatim ca în 5 minute sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ai pus la murat si varza (alaturi de alte legume gustoase ... de aceea acum te poti bucura de nenumarate preparate cu varza acra, unul dintre acestea fiind ... gustoasa si... inedita! Ingrediente: 150 g varza acra, rupta cu mana sau tocata mare 1/2 portocala taiata in cubulete ... alune taiate Mod de preparare: Intr-un vas, se amesteca varza acra, scursa si tocata...
Reţetă de pe deliciul-casei.blogspot.com
Se aleg citeva verze mici, se taie in bucati de citiva centimetri si se despart frunzele. Se aseaza straturi intr-un borcan mare, peste fiecare strat adaugind piper macinat, catei de usturoi pisati, ghimbir si sare grunjoasa. Se umple borcanul cu apa si se lasa 4-6 zile la temperatura camerei. Se serveste rece, sub forma de salata cu ulei de masline. - Citeva verze mici, piper macinat, catei de usturoi pisati, ghimbir, sare grunjoasa. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in apa rece si se fac perisoare mici si rotunde. Se ... fierte se adauga zeama de varza. Se lasa sa dea un ... , sare, piper, 1 morcov, 1 radacina patrunjel, 1 telina mica, 1,5 l apa, 1 l zeama de varza acra, o legatura leustean. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Intre timp, se pregateste si varza. Se pune la calit cu ... paharel de vin. Servirea se face in felul urmator: se pun ... cosulete de spaghete umplute cu varza calita in farfurie, carnea taiata ... prajite in tava unde s-a prajit si carnea. - 2 buc. ciolane dezosate, o varza acra mare, 200 g kaizer, 2 buc. ceapa mare, 3 buc. morcovi mari, 2 buc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie o varza acra, de marime mijlocie, cat mai subtire, ca taiteii. Se caleste ... prinde o culoare frumoasa. Se serveste cald. - Un crap de 1-1,5 kg, o varza acra de marime mijlocie, un pahar de vin alb sec, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... toarna intr-o oala zeama de varza amestecata cu apa. Cind incepe ... , aripi, git si picioare de la pasare, 1 l apa, 1 l zeama de varza acra, zarzavat de supa, 2 buc. ceapa, 1/2 cescuta de orez, sare, ardei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de ceapa taiata marunt cu varza (adaugind cite putina apa calda ... acestea sint fierte, se toarna varza peste carne, se adauga bulionul ... de porc, 300 g carne de vitel, 200 g cirnati afumati, 1 kg varza acra, 100 g untura, 1 pahar bulion, 1 ceasca smintina, 2 cepe, 1 virf de cutit ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... apoi se pune ciorba peste smintina, amestecind bine. - 1,5 l zeama de varza acra, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1/2 telina mica, 1/2 kg carne de porc cu putina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in Poza 1) - 1 piept de pui - o varza rosie mica - o ceapa - 300g ciuperci ... alb - patrunjel - condimente Cum pregatim varza? Se desfac frunzele (avem nevoie ... , cam cat sa acopere frunzele. Cand apa fierbe, se pune putina ... mai devreme in frunzele de varza si se ruleaza din nou ... incat sa nu se "destrame" cand le bagam la cuptor. Poza ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se pregateste maiaua din drojdie,apa calduta si zahar.Se pune faina in castron ,se face o adancitura unde punem maiaua.Framantam un aluat care nu se lipeste de maini si il lasam la dospit.Dam varza pe razatoare,o frecam cu sare si o punem la calit.Potrivim gustul de sare si piper.Luam din aluat bucati,care le intindem cu sucitorul,punem 2 linguri de umplutura ,le adunam la colturi si le intindem cu sucitorul.Cand am terminat totul,incepem sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la cald, in sosul format. Varza se curata de cotoare, se ... respectiv, peste care se pune varza calita. - Pentru 10 portii: 1,500 ... , 150 ml ulei, 200 ml supa, 150 ml vin, 5 kg varza acra capatini, 300 g untura, sare, piper, dupa gust. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Nu stiu altii cum fac ciorba de varza, sau luscosul cum ii spunem noi, insa noi o facem ... e numai buna pentru post. Ingrediente: - o varza mica - o ceapa alba - un morcov ... oala in care urmeaza sa facem ciorba, incingem uleiul. Calim in ... afumatura si ceapa tocata marunt. Cand s-au rumenit, adaugam boiaua, amestecam, apoi punem apa, varza tocata fidelute, morcovul...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... creasca 30-40 min.Umplutura:Varza se taie marunt,se pune ... ,am asezat un strat de varza.Am intinsa doua foaie peste varza.Am lasat sa creasca 15 min.Inainte de a baga tava ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bulion si vin. Se adauga varza, taiata fin, piper, dafin, cimbru. Se da la cuptor, lasand varza sa se caleasca. Dupa ce ... da iar la cuptor, pana cand se rumeneste pestele. - 1 kg crap ... ulei, 50 g bulion de rosii, 100-150 ml vin, 1 kg varza acra, 1 foaie de dafin, cimbru, piper boabe, 300 g rosii. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Se taie varza fideluta sau se rade si se caleste in ... felii si se amesteca cu varza. Aluatul se prepara asa: Se ... 50 g de unt; o sa se faca niste cocoloase, dar nu-i nimic ... si elastica din care vom face 2 bile, una mai mare si ... ea venim cu umplutura de varza, apoi cu cealalta parte de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se framanta aluatul, apoi se face o foaie rotunda si groasa de 3 cm care se stropeste cu ulei si se lasa sa stea la caldura, neacoperita timp de 20, 30 de minute. Intre timp se caleste varza, iar spre sfarsit se adauga, mararul, cimbrul, sare si piper dupa gust si se lasa la racit. Se intinde aluatul foarte subtire, se umple cu varza calitata mai sus, se ruleaza si se pune in tava la copt pana prinde crusta deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ghembetzul sa fie afumat si bagat la tava in cuptor la circa 225 de grade, si se lasa cam 15-20 de minute. Ghembetzul este o forma de toba in care se foloseste carne de calitate buna si foarte buna si este afumat. Varza se taie marunt in suvite suptiri si se prajeste in putin ulei pana prinde putina culoare. - Un ghembetz de 1 kg sau 1,5 kg, varza acra circa trei capatine de preferat murate in vin alb. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... scurg de apa. Se curata varza de frunzele care o acopera, se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro