Cauta in 21.872 retete
... un cutit ascutit tai fiecare migdala in doua, apoi le pui ... inimioara si decupezi aluatul dupa migdala din partea dreapta. Lasi o jumatate de migdala in stanga, in dreapta-locul gol, decupat- si coci ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un bol punem fulgii de ovaz, stafidele si fructele goji. Adaugam margarina sau untul topit si mierea de albine. Amestecam bine compozitia. Asezam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si nivelam. Incingem cuptorul in prealabil si dam la cuptor pentru circa 10-15 minute. Lasam sa se raceasca in tava apoi taiem batoanele cu un cutit foarte bine ascutit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Desfacem prunele, scoatem samburii si le taiem felii. Amestecam prunele cu cele doua linguri de zahar si scortisoara si le punem intr-o tava termorezistenta unsa cu putina margarina. Amestecam faina cu zaharul si untul la temperatura camerei pana obtinem un aluat sfaramicios, ca niste firimituri. Adaugam migdalele macinate grosier. Presaram firimiturile de aluat peste prune. Dam la cuptor pana se rumeneste usor deasupra. Optional se poate servi alaturi de inghetata .Simplu,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ramana cocoloase. Se adauga uleiul,stafidele, gemul de prune,cinci linguri ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... compozitia din tava, punem si stafidele si dam tava la cuptorul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu restul amestecului.Se amesteca migdalele,amestecand usor. Pe putina faina ... . Se asaza apoi cu partea taiata in tava si se mai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o lingura de metal - faina si migdalele si se toarna compozitia astfel ... , 1/4 ceasca zahar pudra, 90 g unt taiat bucatele, un galbenus batut usor ... de vanilie, 2 lingurite faina, 50 g migdale macinate, 2 linguri gem de caise ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... preparare tort cu zmeura si migdale Se încalzeste cuptorul la 180C ... si 1 lingura de lapte. Adauga migdalele macinate, a doua lingura de lapte si extractul de migdale. Nu amesteca prea mult. Toarna jumatate din ... . Pentru decor: lipeste fulgii de migdale pe marginile tortului iar în centru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Da morcovii pe razatoare si apoi amesteca-i cu sucul de portocale si stafidele.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bucatele de margarina, apoi presarati migdale. Amestecati zaharul cu zaharul vanilat ... celelalte- si presarati-le peste migdale. 3. Se pune totul la cuptor ... , se toarna intr-o punga mica, taiata la un colt, cu ajutorul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . 3. Condimentele se amesteca împreuna cu migdalele maruntite si se pun câteva ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 200 gr unt, esenta de migdale amare Mod de preparare: Se ... adauga untul si esesnta de migdale amare, amestecand bine. Cu aceasta ... unsa cu crema) Mod de servire Se serveste taiata in patrate
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mai lipeste de maini. Adaugam stafidele tinute in rom si mai framantam pana incorporam toate stafidele. Acoperim aluatul si il lasam la ... zaharul, coaja de lamaie si stafidele tinute in rom. Impartim aluatul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Cand sunt gata se adauga stafidele, nucile coapte, scortisoara si cacaua ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si 1 lingura de lapte. Adauga migdalele macinate, a doua lingura de lapte si extractul de migdale. Nu amesteca prea mult. Toarna jumatate din ... . Pentru decor: lipeste fulgii de migdale pe marginile tortului iar în centru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... MAI PRAJESC 5 MINUTE. 3. SE ADAUGA MIGDALELE SI SPANACUL SI SE MAI ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -am lasat sa se raceasca. Stafidele se pun in apa calduta ... vanilat si esenta de vanilie. Stafidele se scot din apa cu ... /desert/placinta-cu-branza-dulce-si-stafide-fid-1488531#86LeMjvDPevHEr3J.99 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , pentru o aroma mai puternica. Adaugam stafidele si amestecam usor cu lingura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... esenta de rom, 1 plic zahar vanilat , migdalele maruntite la robot si stafidele ( dupa ce acestea au fost oparite ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încinge în prealabil cuptorul. Se amesteca ingredientele uscate, dupa care se adauga pe rând celelalte ingrediente si se amesteca bine toata compozitia. La final se integreaza stafidele si curmalele. Se toarna câte doua linguri în formele pentru copt si se lasa la cuptor aproximativ o jumatate de ora.
Reţetă de pe retete.eva.ro