Cauta in 21.308 retete
Mod de preparare: 1.Pentru sirop,se pun apa cu zaharul si cacaoa,dupa gust,la fiert,si se lasa pana se obtine un sirop bine legat. 2.Biscuitii se zdrobesc fin la robot sau se dau prin masina de tocat.Peste ei adaugam margarina moale,cele doua linguri de cacao,stafidele,nuca,esenta de rom si o parte din sirop(rece).Amestecam bine cu mainile pana se omogenizeaza.Compozitia trebuie sa fie destul de umeda;daca ni se pare uscata mai turnam sirop si amestecam din nou. 3.Din pasta rezultata se iau...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Untul se lasa la temperatura camerei pentru a se inmuia dupa care se freaca bine pana se albeste si devine cremos. Se adauga zaharul pudra amestecand continuu, apoi laptele praf, 150 g nuca de cocos si foile de napolitana sfaramata marunt. Compozitia astfel obtinuta se lasa la frigider timp de 15 minute pentru a se intari. Compozitia se poate imparti: jumatate ramane alba, ornata cu ciocolata rasa, si in cealalta jumatate se poate adauga 2 linguri cacao si se orneaza cu nuca de cocos si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dragii mei, nu va retin mult, probabil sinteti (ca mine :P) in focul pregatirilor de Craciun...vreau doar sa va multumesc pentru dragostea pe care nu incetati sa ne-o aratati si pentru atentia si cuvintele frumoase cu care mereu ne coplesiti :) Va invit sa gustam impreuna din aceste bombonele festive, pe care le-am facut cu gandul la voi :) Va uram tot binele din lume si numai, numai bucurii!!!!!!!!!!!!! Craciun Fericit, cu liniste-n suflet!!! Ingrediente: - 200 g. nuga - 300 g. martipan - 20...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... facem ceva bun. Ca aceste bomboane absolut irezistibile! Ingrediente 2 cani de ... se poate lucra. Se fac bomboanele si se tavalesc prin nuca ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: 300 g morcov 200 g zahar 200 ml apa 3 plicuri zahar vanilat zeama de la 1/2 lamaie coaja de la 1/2 lamaie 10 gr unt un vf cutit scortisoara nuca de cocos. Mod de preparare: Morcovii se curata, se spala si se rad, sa rezulte 300 de g de razatura. se adauga peste el zaharul, vanilia, coaja de lamaie, zeama de lamaie si se amesteca bine sa-si lase ceva zeama. Intr-o cratita cu peretii inalti se pune untul la topit, apoi se adauga amestecul de morcov, se da in 2 - 3 clocote dupa...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
... aseaza in hartiute speciale pentru bomboane. Se tin la frigider. P.S. Daca ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
600g zahar 300ml apa 200g margarina 450g lapte praf 200g nuca de cocos zahar vanilat, esenta de rom stafide, alune...etc Zaharul se pune la fiert cu apa pana se formeaza un sirop gros. Se face proba cu picatura de sirop in paharul cu apa sau se pune o picatura pe o farfurie, daca se formeaza o biluta si nu curge atunci este gata. Punem si margarina si o lasam sa se topesca, apoi adauga laptele praf si amestecam energic pt a nu se forma cocoloase. Se poate face si cu mixerul si e bine sa...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
curmalele si semintele se dau prin blander pana se obtine o pasta, se adauga putina vanilie si scortisoara apoi se formeaza bilute mici care se dau prin nuca de cocos sau migdale macinate
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am facut acest desert dupa reteta Ligiei Pop , si sunt demential de bune.Chiar daca are atat de putine ingrediente sunt peste asteptari de bune. Eu am folosit asa: 400 gr curmale fara samburi jumatate de zeama de lamaine 300 g nuca de cocos. Le-am blenduit pe toate, dupa care am format biltute si le-am dat prin nuca de cocos. Tips:daca le lasati in frigider inainte de a le consuma macar 2 ore sunt mult mai delicioase.
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
Ingrediente (pentru 30 bucati) 200 gr lapte praf 300 gr cocos 200 gr zahar pudra 200 gr unt 100 gr alune decojite Mod de preparare Se amesteca laptele praf cu zaharul pudra, untul la temperatura camerei si 200 gr cocos. Amestecam cu mana pana rezulta un aluat sfaramicios. Nu va speriati, aluatul va deveni maleabil de la cadura mainilor si va fi usor de modelat. Se ia cate o bucata din compozitie, se pune in mijloc cate o aluna si se modeleaza cu mana in forma de bilute. Se tavalesc...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... suporta mina si se fac bomboane. Imediat ce li s-a dat forma ... , pastrat deoparte fierbinte. Siropul glaseaza bomboana. Este bine sa lucreze doua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Incalziti usor. Pentru a realiza invelisul bomboanelor, decupati din foile de placinta ... foile si pentru a abtine forma bomboanelor legati-le la fiecare capat cu ata. Se aseaza bomboanele pe o tava de teflon, apoi stropiti ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , se aseaza pe un platou. Bomboanele se lasa sa se intareasca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca margarina, zaharul, laptele praf si 300 g din nuca de cocos pana devine o paste groasa, omogena. Se modeleaza bile din aceasta compozitie punand in centrul fiecarei bile cate o aluna, apoi se rostogolesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza pe platou. In loc de alune se mai pot folosi si migdale, arahide in ciocolata, alune de padure, etc. - 400 g margarina, 400 g zahar (preferabil pudra), 400 g nuca de cocos, 400 g lapte praf, 200 g alune. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... calda. Dupa ce s-a uscat fondantul, bomboanele se glaseaza cu serbet de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Gelatina se lasa sa se inmoaie in apa rece (daca este in foi se taie marunt ) pina cind o absoarbe in intregime, apoi se amesteca pe apa fierbinte pina se dizolva bine. Intr-un castron, se pune zaharul pudra; se face o gaura la mijloc cu lama unui cutit inoxidabil, in care se desarta gelatina, putin calduta, amestecind circular cu cutitul ca sa incorporeze zahar pina se obtine un aluat nu prea virtos. Se imparte apoi in atitea bucati, cite culori dorim sa realizam. Se ia pe rind fiecare...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Visinele se pun, cu o zi inainte pe un servet de hirtie ca sa se usuce. Biscuitii sau prajiturile uscate se trec prin masina de nuca. Nucile se prajesc, dinainte, in cuptor, apoi se trec prin masina de nuci. Biscuitii, nucile, marmelada, romul, zaharul, cacaua neaparat cernuta si zaharul vanilat se pun intr-un castron, amestecind bine. Se ia din compozitie, cu lingurita cite o bucata de marimea a doua visine, aplatizind-o pe palma; se asaza o visina pe ea, apoi compozitia se aduna in jurul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Înainte ca ciocolata sa se întareasca, presara trufele cu bomboane decorative ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu frisca si am adaugat si fructele de padure si bomboanele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro