Cauta in 17.960 retete
Pune o cana cu lapte vegetal într-o cratita, adauga 4 linguri cu fulgi de ovaz si 1 lingurita cu cacao, lasând sa fiarba un minut la foc mic. Piseaza o banana cu furculita si amesteca în terciul de ovaz. Deasupra se poate orna cu gem de cirese amare sau cu dulceata/nuci/seminte/fructe proaspete.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si deasupra intindem umplutura de cacao, rahat si miez de nuci ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul in ploaie putin cate putin, galbenusurile, uleiul, praful de copt stins cu zeama de lamaie, esenta. Se pregatesc doua tavi de chec, se tapeteaza cu hartie de copt, punem jumatate de compozitie in forme, in restul compozitiei punem cacao, amestecam usor dupa care punem in tavi in zig-zag. Se da la cuptor pentru 30-40 minute. Se scoate , se tapeteaza cu zahar farin si se feliaza.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... faina alba, 5 linguri zahar, 3 linguri cacao, 1 pliculet zahar vanilat, 1 ceasca lapte ... 2 linguri zahar, se adauga 3 linguri cacao -s e freaca in continuare-se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... copt, 20 ml lapte, 30 g cacao, 700 g compot visine. Mod de ... 2 parti. Jumatate se amesteca cu cacao si cealalta parte se amesteca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
70 gr cacao, 100 gr zahar, 4 oua, 400 gr frisca Mod de preparare: Se fierbe la foc foarte mic cacao cu zaharul si putina apa. Se lasa sa se raceasca, apoi se freaca galbenusurile batute separat, iar apoi frisca. Se toarna in casetele de gheata de la frigider si se pun la inghetat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Albusurile impreuna cu apa se bat bine, se adauga zaharul si se bate bezeaua pana se topeste zaharul. Adaugam uleiul si galbenusurile.Incorporam in amestec amestecand usor apoi si cacaua,faina si praful de copt.se imparte in doua si se pune in doua tavi de chec cu fund curbat tapetate cu hartie de copt. Se coc la foc mic 35 min. Se rastoarna,se indeparateaza hartia si se lasa sa se racesca blaturile. Crema: Frisca se bate bine. Gelatina se hidrateaza in 3-4 linguri de apa apoi se topeste pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... umplutura: nuca se amesteca cu cacaoa si cu vreo 3 linguri de ... spuma. apoi se adauga uniform cacaoa, nuca si stafidele. Se ruleaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
7 oua, 3 linguri pline de cacao, 100 gr. nuci, 30 gr. unt,
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Blat: -6 albusuri,6 linguri apa,se bat spuma si se adauga apoi 6 linguri zahar si galbenusurile. Se pun pe rand 12 linguri faina si un praf de copt,se amesteca usor. Se unge tava cu unt si se intind in strat biscuitii macinati,apoi se pun merele rase si amestecate cu zahar si scortisoara,necalite si nestoarse de zeama(zeama va inmuia biscuitii). Peste stratul de mere intindem uniform blatul si coacem la foc mediu.
Reţetă de pe retete.eva.ro
200 gr. biscuiti, 250 gr. frisca, 200 gr.nuci pisate, 250 ml lapte indulcit, 4 paharele rom, dulceata Mod de preparare: Se inmoaie biscuitii in laptele indulcit amestecat cu romul. Se aseaza unul linga altul pe un platou lung, se presara cu nuci, se asterne un strat de frisca si iar biscuiti, nuci, frisca. Se garniseste cu dulceata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 275 gr. zahar pudra, 2 linguri cacao, 300 gr. faina, 1 plic praf ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Ingrediente: - 200 g. zahar - 200 ml. apa - 100 g. unt - 600 g. biscuiti - 2 linguri cacao In optiune : - nuca de cocos - 2 linguri de rom Puneti ... si lasati sa se topeasca. Maruntiti biscuitii si adaugati siropul si cacao intr-un saladier. Amestecati bine. Puneti ... , presarati nuca de cocos sau biscuitii foarte fin sfaramati, rulati si ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
SE FREACA GALBENUSURILE CU ZAHARUL PINA SE OBTINE O CREMA,APOI ADAUGAM FAINA,,ZAHARUL VANILAT,CACAUA,SI COAJA DE LAMAIE.SE BAT ALBUSURILE SPUMA SI SE ADAUGA PESTE COMPOZITIA DE MAI SUS,AMESTECAND DE JOS IN SUS.SE UNGE TAVA SPECIALA IN FORMA DE INIMA, CU MARGARINA,PUNEM COMPOZITIA,SI DAM LA CUPTOR MIC,25 MINUTE.DUPA CE S-A COPT LASAM LA RACIT SI DAM CU ZAHAR PUDRA
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cu ajutorul mixerului bateti untul pana devine o crema. Adaugati si laptele condensat si mixati in continuare. O sa obtineti o crema consistenta si catifelata. Adaugati vanilia si ouale pe rand. Faina o amestecati cu praful de copt si o adaugati in trei reprize. O sa obtineti o compozitie cremoasa. O turnati pe o bucata de folie de aluminu si o dati la frigider pentru 10 minute. Pe o suprafata presarata cu faina intindeti o foie destul de groasa. Si stantati inimioarele. Le asezati pe o tava...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cuptorul se preîncalzeste la 190 de grade Celsius. Formele pentru briose se ung cu putin ulei. Se pun într-un bol untul, zaharul sau magiunul si oul, amestecându-le putin cu o lingura de lemn. Apoi se încorporeaza faina si se amesteca bine, înainte de a pune cacaua pudra. La final se adauga laptele, iar cu o lingura se pune câte putin din compozitie în fiecare forma pentru briose. Optional, se poate pune deasupra câte o bucatica de ciocolata neagra. Se introduce tava la cuptorul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si daca se leaga ca o bomboana moale, inseamna ca siropul este ... se taie in dreptunghiuri. - 30 g cacao, 100 g zahar, 50 ml apa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro