Cauta in 21.294 retete
... fina cu zaharul, uleiul, borsul, adaugati fiana in ploaie si bicarbonatul stins.Framantati aluatul si lasati-l sa se dospeasca pana pregatiti umplutura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
: Se face un aluat astfel incat sa se poata turna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina..Dupa coacere se taie blatul cu forma de inimioara, se glazureaza cu cele 2 albusuri batute bine +200 g. zahar tos + 1 lingurita otet sau lamaie, iar pe margine se topeste ciocolata si se fac diferite desene.(o inimioara mai mica sau sageata lui cupidon sau floricele) . Este minunata, incercati-o!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... g faina, 100g zahar, 1 ou, 130 g margarina(unt), 1/2 ceasca smantana, putin bicarbonat stins in otet sau zeama de lamiie; Crema: 300 g lapte, 3 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 500 g faina, 50 g nuci macinate (pot fi prajite putin), 1 lingurita bicarbonat stins cu lamiie, coaja de lamiie rasa, vanile Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si apoi macinate), 150 g zahar pudra, 1 ou, 1 varf de cutit bicarbonat (stins cu zeama de lamaie). Pentru crema: 100 g cacao sau ciocolata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
2 oua, 12 linguri zahar, 12 linguri ulei, 12 linguri faina, 1 cana iaurt sau smantana, 1 vf. cutit sare, 1 lingurita bicarbonat stins Mod de preparare: Foile: Se freaca cele 2 oua cu zaharul si apoi se adauga restul de ingrediente, se imparte aluatul in 2 si se intind foi. Se unge si se tapeteaza o tava, se pune prima foaie si se coace pe jumatate, apoi se pune crema de branza si cea de-a doua foaie si se da la cuptor. Se taie rece si se pudreaza cu zahar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
800-1000 g iaurt, 3 oua, 1/2 lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamiie sau otet, 400 g faina, 1 pahar apa minerala Mod de preparare: Se amesteca iaurtul si ouale cu telul, apoi se adauga bicarbonatul stins. Se pune faina. Aluatul se ingroasa destul de repede astfel ca trebuie subtiat cu apa minerala. Se pune toata faina. In final, aluatul trebuie sa fie ingrosat, dar fluid. Se pot umple si cu branza de vaci amestecata cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pana nu e prea tarziu... vreau sa va prezint un chec de post care este facut cu sfecla rosie si faina de algarroba. Este foarte bun dar si sanatos, dupa cum veti vedea nu are unt nici margarina, iar de indulcit am ales obtiunea de a-l indulci cu miere, mmm este delicios, secretul este sa se foloseasca sfecla de marime mica, sfecla cu cat este mai mica cu atat este mai dulce. Hasta no es demasiado tarde... quiero presentar este bund cake que es libre de huevos y productos lacteos, en cambio ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Toate ingredientele, in afara de dulceata de capsuni, se pun intr-un castron si se mixeaza cu mixerul pt aluat pana cand compozitia nu mai este lipicioasa, nu se mai leaga de maini.Se fac bilutele astfel: 2 bile mai mici pt capac si doua bile mai mari pt papanasii propriu-zisi. Cu un deget plin cu faina, se impunge bila mai mare direct in mijloc si se roteste pana obtinem o gaura maricica.Intr-o cratita se incinge uleiul, sa treaca mult peste papanasi. Se pun papanasii la prajit, si sunt...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se framanta toate ingredientele, se imparte aluatul in 3 parti si se coc 3 foi pe fundul tavii, tapetata in prealabil cu faina. Din 2 cani de zahar si 2 cani apa se face un sirop mai gros cu care se insiropeaza cele 3 foi. Se face o crema din gem amestecat cu nuci macinate si se umplu foile. Optional se poate adauga glazura de cacao deasupra ultimei foi. POFTA BUNA TUTUROR!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingredientele de mai sus se pun in ordinea mentionata, amestecand cu o lingura de lemn dupa adaugarea fiecarui ingredient. Pentru masurarea cantitatii se va folosi aceeasi ceasca sau cesti de marimi apropiate. Este posibil ca atunci cand adaugati faina sa se formeze bulgarasi, dar acestia se vor sparge cu lingura de lemn si checul va iesi perfect in cele din urma. Se coace aprox. o ora in cuptorul preincalzit la 180 grade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 300 gr faina 150 gr miere 150 gr unt 100 gr smantana 10 gr zahar vanilat 1/2 lingurita bicarbonat stins in zeama de lamaie Am amestecat toate ingredientele. Am lasat coca 30 min sa se odihneasca, dupa care am pus coca in pistolul de cofetarie si iam pus direct in tava .Se poate face si cu o punga taiata la colt. Leam tinut la cuptor 25 min,la 200?C. Au un gust foarte puternic de vanilie,se consuma reci caci devin crocanti. Se pastreaza intr-o...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... cu un tel pana cand devine ca o smantana, se adauga bicarbonatul stins cu otet, apoi se framanta cu mana, pana cand se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 3 cani faina 2 linguri cacao 1 esenta de rom, 1 esenta vanilie 2 lingurite bicarbonat stins cu putin otet 1 cana nuci macinate Intr-un vas se ... cu mixerul se pune: apa, uleiul, zaharul. Se adauga si bicarbonatul stins, apoi esentele, faina, nucile, macinate, cacaoa. Se amesteca bine si ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Se pune apa minerala cu zaharul si se amesteca pina se topeste ,se adauga uleiul,gemul,miezul de nuca,apoi faina si bicarbonatul stins cu zeama de lamiie.Se pune in tava si se da la cuptor timp de 40min si cind se scoate se pune nuca de cocos.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... este: aprox 500 g branza de casa proaspata 4 oua 1 pliculet de bicarbonat stins cu putina zeama de lamaie 2 pliculete zahar vanilinat faina cat ...
Reţetă de pe bucatariamoraritei.blogspot.com
Se cerne faina, iar in mijlocul ei se pun 50 g zahar, uleiul, coaja de lamaie, sarea si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Se framanta si se acopera aluatul. Dupa 45 minute, se imparte aluatul in doua. Se intinde o foaie si se asaza in tava. Se acopera cu miezul de nuca fiert putin in apa cu zaharul ramas. Se intinde a doua foaie care se unge cu zahar si se presara cu zahar tos, ori se orneaza cu sirop de ciocolata. Se coace timp de 30 de minute, la foc...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (Rama Maestro e favorita mea) - 2 galbenusuri - 3 linguri de smantana - o lingurita de bicarbonat stins cu otet - o lingurita coaja de lamaie - 2 plicuri de zahar vanilat ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... si cantitati : 500 g. faina 200 g. zahar 2 oua intregi + 2 galbenusuri 2 lingurite bicarbonat stins 9 linguri miere 1 lingurita scortisoara pisata. Mod de preparare: Se face ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . In alt vas se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga bicarbonatul stins si apoi faina. In aceasta compozitie se adauga si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro