Cauta in 21.294 retete
... carne de pui, vitel, purcel, berbec. Ceapa taiata marunt se inabuse ... si sosul a scazut. Carnea de berbec fiind mai tare, mai intii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... prepara si frigaruile de vitel, berbec si miel. - 750 g muschi, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... carne amestecate: vaca, porc, vitel, berbec, insa numai din carne frageda ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... iau antricoate de porc, de berbec sau de vitel, se spala ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , de porc, de vitel, de berbec. Carnea se taie in bucati ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne, sare, piper, cimbru, usturoi, slanina Mod de preparare: Frigaruile se pregatesc fie numai din muschi de vaca, fie din diferite feluri de carne amestecate: vaca, porc, vitel, berbec, insa numai din carne frageda. Se taie carnea cuburi de 3-4 cm, se presara cu piper, cimbru si putin usturoi. Se pregatesc citeva frigari mici din lemn, cam de 25 cm lungime, ascutite la un capat. Se infig bucatile de carne intercalind intre ele si la capete cite o bucatica de slanina
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2-3 catei usturoi, 1 l iaurt, 3 castraveciori verzi, o legatura de marar Mod de preparare: Se piseaza usturoiul, se curata partial castravetii si apoi se rad pe o razatoare mare sau se fac cubulete foarte mici. Mararul se toaca fin. Se adauga iaurtul si sarea, dupa care se amesteca toate ingredintele. Mod de servire Se serveste la mancarurile grase, in special de berbec.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cu varza acra, carne de berbec si porc, vanat, etc. Maghiranul ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se piseaza usturoiul, se curata partial castravetii si apoi se rad pe o razatoare mare sau se fac cubulete foarte mici. Mararul se toaca fin. Se adauga iaurtul si sarea, dupa care se amesteca toate ingredientele. Se serveste la mancarurile grase, in special de berbec. - 2-3 catei de usturoi, 1 l iaurt, 3 castraveciori verzi, 1 legatura de marar. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro