Cauta in 21.294 retete
Berbec cu varza acra, reteta culinara, modalitate de preparare reteta, instructiuni pentru gatit
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg piept de berbec, 100g costita afumata, 2-3 cepe, 50g unt, 1 catel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. carne de berbec, 1 pahar de orez, 2 cepe, 1 lingura untura Mod de preparare: Carnea de berbec se taie in bucati mici, se presara cu sare si piper, se prajeste in untura impreuna cu ceapa taiata marunt. Dupa ce carnea si ceapa s-au prajit, se sting cu apa cat sa le acopere, se pune capacul si se fierb inabusit pana cind carnea este moale. Cind se serveste la masa se pun pe platou bucati de carne impreuna cu zeama in care a fiert, iar deasupra se asaza...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. carne de berbec, 2 buc. ceapa alba, 100 gr. ceapa ... Mod de preparare: Carnea de berbec (vrabioara sau pulpa) se spala ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 cotlete frumoase, 1 lingura ulei, sare, piper Mod de preparare: Cotletele, nu mai groase de 2 cm, se ung pe ambele parti cu ulei si se pun pe gratarul bine incins. Se rumenesc pe ambele parti, dupa care se presara cu sare si piper. Mod de servire Se aseaza imediat pe un platou fierbinte si se servesc cu cartofi prajiti si salata de castraveti. La fel se prepara si cotletele de porc.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... (piept gras), de porc, de berbec sau de rata, 6 castraveti mari ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Dupa 40-50 minute (la berbec dupa 1 1/2-2 ore) se trece carnea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... iau antricoate de porc, de berbec sau de vitel, se spala ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de vaca, de porc, de berbec, din piept de pasare sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . La fel se prepara si frigaruile de vitel, berbec si miel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pulpa de berbec, 2 linguri grasime, 2-3 cepe, usturoi, 1 morcov, 1 pastirnac, 1 telina, 1 patrunjel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg carne de berbec, 1 morcov, 1 ceapa, 1 telina, 1 radacina de pastirnac, 1 legatura de patrunjel, 1 lingura pasta de bulion, zeama de varza, ardei iutem, sare Mod de preparare: Se taie carnea bucatele si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri apa cu sare. Se scoate spuma si se adauga zarzavaturile taiate ca fideluta. Dupa ce a fiert carnea, se adauga bulionul si dupa gust si putin ardei iute. Se acreste cu zeama de varza si se serveste fierbinte.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... porc, 375 gr. carne de berbec, sare, 5 oua, 75-100 gr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pulpa de berbec, usturoi, slanina, 3-4 cepe, 1 pahar vin Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pulpa berbec, 125 g slanina, 1 capatina usturoi, 1 lingura untura, 1 paharel vin sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne de berbec, 2 buc. morcov, 1 buc. ceapa, 1/2 buc. telina, 1/2 buc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne macra de berbec, o lingura de untura, 4 buc. ceapa, cimbru ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. carne de berbec, 600 gr. cartofi, 2 buc. morcovi, 1 buc ... Mod de preparare: Carnea de berbec (piept sau spata), spalata si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... alege piept sau spinare de berbec, se taie in bucati. Cartofii ... fie scazuta. - 750 g carne de berbec, 2 teline, 8 cartofi, 10 cepe, 1 l zeama ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea de berbec (vrabioara sau pulpa) se spala, se taie bucati ... orez fiert. - 500 g carne de berbec, 2 buc. ceapa alba, 100 g ceapa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro