Cauta in 21.294 retete
Decongelam cotletele si le uscam cu ajutorul unor prosoape absorbante. Punem doua linguri de ulei de masline in tigaie (eu am folosit ulei Monini cu piper). Taiem ghimbirul si usturoiul felii si le rumenim usor. Adaugam untul. Condimentam cotletele, stoarcem peste ele zeama de lamaie si le punem in tigaie. Le rumenim usor pe ambele parti apoi turnam vinul. Cand da in clocot adaugam sosul de soia si mai lasam 2-3 minute. Servim cu zeama de lamaie si cartofi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca într-un vas otetul, sosul de soia, sucul de portocale, ceapa, rozmarinul, salvia, sarea, usturoiul si sosul pentru gratar. Pune carnea într-o punga de plastic, adauga sosul obtinut si sigileaza. Lasa-l la frigider timp de 6-8 ore, sau pe timpul noptii. Scoate sosul din punga si pune-l într-un vas la foc pentru câteva minute. Carnea se gateste pe gratar, timp de 6-8 minute. În ultimele minute, unge carnea cu sosul obtinut.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... delicios al mancarurilor consacrate! Reteta cotletului din Jimbolia am gasit-o in ... te face sa mananci in nestire! ;) Ingrediente 5-6 felii de cotlet de porc ulei 2 cepe boia 1 cana de smantana Mai intai se sareaza cotletele si se lasa la rece ... si stingeti cu apa. Adaugati cotletele prajite si lasati sa mai ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se caleste ceapa taiata rondele in ulei, se adauga zarzavatul rondele si se calesc impreuna. Cand s-au rumenit, se adauga carnea dezosata si sarata, se stropeste cu putin otet, se presara chimen si se toarna vin. Se inabusa sub capac pana scade zeama. - 1 kg cotlet, 3 cepe, 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 1 lingura de ulei, 100 ml vin alb, 1 cub de zahar, sare, chimen, otet. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... intr-o cratita bucata intreaga de cotlete peste citeva cepe taiate felii ... sosul strecurat sau nestrecurat. - 1 kg cotlete, 4-5 cepe, usturoi, 2 linguri grasime, 1 pahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Ingrediente: - 4 cotlete de porc - 600 g broccoli - 130 g branza Gorgonzola - 50 g branza Gouda - 1 ceapa ... vasul si se lasa la fiert cca 15 minute. Cotletul de porc se taie felii de cca 1 cm grosime. Intr-o tigaie ... si se prajesc feliile de cotlet pe ambele parti cca 4 - 5 minute ... aranjeaza cate doua felii de cotlet/portie si cateva buchetele de broccoli. Peste...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper ... poate inlocui cu cimbru. - 1 kg. cotlet, 2 cepe mijlocii, 3-4 buc. rosii, 1 pahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... miere, azi am zis sa facem un fel principal: cotlete de porc proaspete, fara strop de ... , mai ales Roua Florilor de Cimbrisor . Ingrediente: - 6 felii de cotlet de porc - 6 linguri de miere Roua Florilor de salcam - 2 lingurite de ... condimentele intr-un bol. Pulverizam cotletele cu ulei, pe ambele parti ... folosi mai putin ulei. Asezati cotletele intr-o tava tapetata cu hartie...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ingrediente: carne de porc (eu am folosit cotlet) legume - ceapa/praz, ardei, fasole verde, morcovi ... pus peste ei carnea de porc taiata fasii si am lasat ... tigaie pana cand carnea de porc s-a gatit. Separat, intr-o alta tigaie ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de "ceva cu carne de porc" ca sa mai schimbam meniul ... sa iau niste pulpa de porc pentru snitele, mai ales ca ... urma m-am decis asupra unor cotlete, pentru ca deja le vedeam ... sos...de marar. Zis si facut! Ingrediente: - 5-6 felii de cotlete de porc, fara os - smantana pentru gatit - vin alb - unt - marar ... , piper Mod de preparare: Condimentam cotletele cu sare si piper....
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
cotlet de porc cu os taiat felii, usturoi, piper, sare, boia de ... alb sec. Mod de preparare: Cotletul taiat felii se sareaza, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: cotlet de porc cartofi sare piper 2-3 catei de usturoi coriandru nucsoara Dupa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de fonta, scoateti medalioanele de porc din marinata (marinata o puneti deoparte ... (sparanghel, broccoli, etc.). Carnea de porc poate fi inlocuita cu peste ... la marinat cu cateva ore mai putin. - 8 medalioane sau cotlete de porc, 1/4 ceasca suc de portocale, 4 linguri sos de soia, 3 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu un fir de bumbac mai gros. - 800 gr. cotlet de porc fara os (bucata), 12 felii subtiri de slanina afumata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Frecati muschiul de porc cu sare si piper. 2. Amestecati toate ingredientele ... in jumatati. 4. Inveliti muschiul de porc cu feliile de bacon afumat ... de ceapa, iar muschiul de porc asezati-l deasupra rondelelor de ceapa ... : 30 minute. 7. Intoarceti muschiul de porc, adaugati sosul de vin in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie carnea de porc cubulete mici si se fierbe aproximativ ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se scoate cotletul de pe os si se freaca cu sare ... cu smantana si se mai da un clocot. - 1 kg cotlet de porc, 100 ml smantana, 1 lingura de faina, sare, maghiran, 1 foaie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se scoate carnea de pe os si se impaneaza cu usturoi taiat marunt, se sareaza, se prajeste in ulei, se adauga restul de usturoi si se inabusa cu putina apa. Cand este aproape moale, se unge cu unt si se da la cuptor pana se rumeneste. Se taie in felii si se toarna grasimea ramasa peste ele. Se serveste cu paine alba, moale. - 1 kg cotlet de porc, 100 ml smantana, 3 catei de usturoi, 1 lingura de ulei, 20 g unt, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: o pulpa de porc 1/2 cana de dulceata de pere 3 linguri de ... putin obisnuita! Cand auzi de porc cu dulceata crezi ca este ... condimentele si ungeti pulpa de porc, dupa ce ati crestat-o in ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp de jumatate de ora. Se asaza apoi într-o tava, se toarna 5 linguri de apa si se presara chimenul. Se pune la cuptor, la foc potrivit. Se unge din când în când cu zeama din tava. Daca aceasta scade, se mai adauga o lingura sau doua de apa. Se tine la cuptor aproximativ doua ore, pâna ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie felii si se serveste cu sosul din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro