Cauta in 20.697 retete
... pe care il detii pentru sarbatorile de iarna, poti pregati un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ai preparat deja o gramada de bunatati, însa îti doresti câteva idei de meniuri complete pentru a da pe spate musafirii pe care i-ai invitat la masa de Paste? Eva.ro îti prezinta 10 meniuri care te pot insipra! Meniul 1 - Traditional Oua picante Ciorba de miel Friptura din pulpa de miel cu sos de usturoi Pasca cu smântâna Meniu 2 - Cu legume Chec aperitiv cu ciuperci Supa de fasole alba cu miel Friptura de miel cu leustean si piure de telina Sarlota de vanilie în sos caramel Meniu 3 -...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pui cu cocos si salata de castraveti Pui andaluzian Pui in sos de portocale si rozmarin Pui in sos dijonez cu smantana Piept de pui cu ierburi aromatice Pui Kung Pao Pui cu rozmarin, cimbru si lamaie Pui in lapte a la Jamie Pui la cuptor cu mere, capsuni si fructe de padure Pui dezosat cu umplutura de ficatei
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... doua retete favorite de dulciuri: salamul de biscuiti si ciocolata de ... din ea, in balcon :) La salamul de biscuiti insa, nu a mai ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Imaginile sunt link-uri spre retete. Aperitive ; ; ; ; Fripturi ; ; Aluaturi dospite ; Dulciuri ; ; ; Torturi ; ;
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
Hai, spune pe nerasuflate: Salam de biscuiti cu fructe confiate E unul dintre cele mai bune mancate Provoaca dependenta? Se prea poate! INGREDIENTE 500 gr de biscuiti (am folosit petit beurre) 100 ml de lapte 250 gr mascarpone 200 gr ciocolata (am folosit 100 gr ciocolata cu lapte si 100 gr ciocolata cu 50% cacao) [&] Post-ul SALAM DE BISCUITI CU CIOCOLATA SI FRUCTE CONFIATE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Am petrecut ca in povesti, ne-am vizitat toate rudele si prietenii si am gustat din bunatatile pregatite de fiecare - mai mult sau mai putin sanatoase, insa deosebit de gustoase! Cum, insa, nu ne putem intoarce la serviciu grasune ca bondarii si de-a dreptul "intoxicate" de atatea mancaruri grele, Eva.ro iti propune cateva retete simplu de realizat, sanatoase si, cel mai important, usoare pentru digestie. Daca ai posibilitatea sau vointa necesara, poti incepe o cura de detoxifiere cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... taiat marunt. Se aseaza pe farfurie si se mananca tot. :) Ardeii ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Era un antrenor pe nume Viorel Hizo, Pe vremuri, in voga la Rapid Isi dorea sa joace cu Real Madrid Ca sa manance pizza cu chorizo. Ingrediente pentru blat (tava diametru 32 cm) 220 gr faina 150 ml apa jumatate pliculet drojdie uscata 15 ml ulei de masline oregano uscat putin zahar sare Pentru topping [&] Post-ul PIZZA CU SALAM CHORIZO apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
300 gr. carne slaba, 50 gr. orez, 2 albusuri, usturoi, cimbru, piper Mod de preparare: Se da carnea de doua ori prin masina de tocat. Orezul fiert se amesteca cu carnea, usturoiul pisat, cimbrul si putin piper. Se adauga albusurile, se ruleaza intr-un tifon umed care se innoada la capete si se pune la fiert intr-un vas la aburi sau in foarte putina apa in boia marina. Mod de servire Se serveste rece, taiat felii
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500g biscuiti 125g unt sau margarina 200ml lapte 6 linguri de zahar cacao 3 banane dupa preferinta: esenta de rom, portocala, zahar vanilat 1/2 cana nuca taiata bucatele 1/2 cana stafide bucatele de rahat dam biscuitii pe robot, razatoare sau ce avem, lasam cateva bucati de biscuiti mai marisoare. topim pe foc zaharul in lapte, adaugam untul si amestecam bine pana se topeste si el. punem si stafidele. dam deoparte si lasam sa se rocoreasca, cand e aproape rece adaugam biscuitii macinati,...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Pentru a prepara blatul se mixeaza biscuitii în robot, dupa care se amesteca cu untul si Nutella topite împreuna la microunde. Se preseaza amestecul într-o forma pentru tort, cu peretii detasabili si se lasa la frigider pâna prepari crema. Pentru a pregati perele pentru crema se pune apa cu zaharul la fiert si se adauga semintele din batonul de vanilie. Perele se curata de coaja, se feliaza si se lasa 3 minute la fiert în siropul de zahar. Apoi se scurg si se lasa la racit. Pentru a...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pui vita Dupa petreceri si sarbatori prelungite, corpul nostru solicita binefacerea ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ceea ce poate ai avut ocazia sa mananci prin restaurantele europene este foarte diferit de ceea ce se prepara in bucatarii. Te invit intr-un tur european, cu retete incercate si degustate, care iti pot aduce inspiratie si inedit in proria ta bucatarie. Ingredientele sunt clasice, dar savoarea o dau combinatiile. De exemplu, o salata cu doua feluri de varza, alba si rosie, sau o combinatie de oua si peste, sau berea si friptura in aceeasi tava... Incearca-le! Salata poloneza Oua cu peste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ai cam exagerat cu sarmalele de Craciun? Vrei sa fii cea mai frumoasa de Revelion? Nimic mai simplu, aBeauty Clinique are solutia potrivita! ABeauty Clinique este brandul numarul 1 in tratamente corporale si faciale exclusiviste.Combinand arta inginereasca cu medicina si pregatirea premium a personalului, aBeauty clinique ofera acum si pe teritoriul Romaniei tratamente faciale si corporale de top, identice cu tratamentele corporale si faciale de care beneficiaza si vedete precum Madonna,...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Made by Liana Un desert racoros care nu necesita fierbere sau coacere, un desert potrivit zilelor fierbinti de vara sau si de iarna, de ce nu, da bine cu zapada si cu gerul din ianuarie. Am gasit aceasta reteta in revista Click pentru femei din iunie 2010, dar am "servit-o" la cina surpriza organizata de mine pentru ziua lui Kadia , surioara mea din Elvetia, nascuta pe 28 ianuarie, si din tot meniul pregatit pentru ea, acest desert a fost prima ei alegere. Si cum dorinta ei e porunca pentru...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
intr-o cratita se pun la foc mic laptele,esenta rom, zahat vanilinat, zaharul si cacao pana ce devine o compozitie legata; se ia cratita de pe foc si se adauga biscutii rupti in bucatele mici, bucatelele de rahat, stafidele; se amesteca aceasta compozitie si se asaza pe o folie unsa cu putin ulei; se impatureste si se da la rece; cand s-a racit , se desface din folie si se presara peste ea nuca pisata sau taiata bucatele mici sau cacao praf. Pofta buna! Un desert rapid si gustos!
Reţetă de pe retete.eva.ro
O surpriza foarte placuta din partea SunFood, inainte de Paste. Va multumesc si va doresc, la randul meu, Sarbatori fericite!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Alaturi de cele Trei salate vegetale din gama Aperitivelor de Sarbatoare fac parte si aceste Trei salate cu peste, minunate, in special pentru iubitorii de peste. Pentru Salata cu rechin afumat, pe langa ingredientul de baza, rechinul afumat (achizitionat din Real), am folosit: cartofi si morcovi fierti, porumb (din conserva), ardei gras si ceapa verde. Sosul l-am facut din maioneza light la
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
Zilele de vacanta s-au terminat, insa festinul poate continua! De data aceasta, opteaza pentru preparate mult mai usoare pentru digestie decat cele pregatite pentru perioada pascala. Carnea de miel, ouale, maioneza si multe altele pot fi folosite pe mai departe, insa in cantitati mai mici , astfel incat sistemul tau digestiv sa ia si el o bine meritata pauza. Membrii familiei tale si invitatii care iti vor calca pragul casei in urmatoarele zile vor fi extrem de incantati de retetele variate...
Reţetă de pe retete.eva.ro