Cauta in 16.319 retete
Pentru a prepara blatul se mixeaza biscuitii în robot, dupa care se amesteca cu untul si Nutella topite împreuna la microunde. Se preseaza amestecul într-o forma pentru tort, cu peretii detasabili si se lasa la frigider pâna prepari crema. Pentru a pregati perele pentru crema se pune apa cu zaharul la fiert si se adauga semintele din batonul de vanilie. Perele se curata de coaja, se feliaza si se lasa 3 minute la fiert în siropul de zahar. Apoi se scurg si se lasa la racit. Pentru a...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ceea ce poate ai avut ocazia sa mananci prin restaurantele europene este foarte diferit de ceea ce se prepara in bucatarii. Te invit intr-un tur european, cu retete incercate si degustate, care iti pot aduce inspiratie si inedit in proria ta bucatarie. Ingredientele sunt clasice, dar savoarea o dau combinatiile. De exemplu, o salata cu doua feluri de varza, alba si rosie, sau o combinatie de oua si peste, sau berea si friptura in aceeasi tava... Incearca-le! Salata poloneza Oua cu peste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500g biscuiti 125g unt sau margarina 200ml lapte 6 linguri de zahar cacao 3 banane dupa preferinta: esenta de rom, portocala, zahar vanilat 1/2 cana nuca taiata bucatele 1/2 cana stafide bucatele de rahat dam biscuitii pe robot, razatoare sau ce avem, lasam cateva bucati de biscuiti mai marisoare. topim pe foc zaharul in lapte, adaugam untul si amestecam bine pana se topeste si el. punem si stafidele. dam deoparte si lasam sa se rocoreasca, cand e aproape rece adaugam biscuitii macinati,...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... pui vita Dupa petreceri si sarbatori prelungite, corpul nostru solicita binefacerea ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ai cam exagerat cu sarmalele de Craciun? Vrei sa fii cea mai frumoasa de Revelion? Nimic mai simplu, aBeauty Clinique are solutia potrivita! ABeauty Clinique este brandul numarul 1 in tratamente corporale si faciale exclusiviste.Combinand arta inginereasca cu medicina si pregatirea premium a personalului, aBeauty clinique ofera acum si pe teritoriul Romaniei tratamente faciale si corporale de top, identice cu tratamentele corporale si faciale de care beneficiaza si vedete precum Madonna,...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Made by Liana Un desert racoros care nu necesita fierbere sau coacere, un desert potrivit zilelor fierbinti de vara sau si de iarna, de ce nu, da bine cu zapada si cu gerul din ianuarie. Am gasit aceasta reteta in revista Click pentru femei din iunie 2010, dar am "servit-o" la cina surpriza organizata de mine pentru ziua lui Kadia , surioara mea din Elvetia, nascuta pe 28 ianuarie, si din tot meniul pregatit pentru ea, acest desert a fost prima ei alegere. Si cum dorinta ei e porunca pentru...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
intr-o cratita se pun la foc mic laptele,esenta rom, zahat vanilinat, zaharul si cacao pana ce devine o compozitie legata; se ia cratita de pe foc si se adauga biscutii rupti in bucatele mici, bucatelele de rahat, stafidele; se amesteca aceasta compozitie si se asaza pe o folie unsa cu putin ulei; se impatureste si se da la rece; cand s-a racit , se desface din folie si se presara peste ea nuca pisata sau taiata bucatele mici sau cacao praf. Pofta buna! Un desert rapid si gustos!
Reţetă de pe retete.eva.ro
O surpriza foarte placuta din partea SunFood, inainte de Paste. Va multumesc si va doresc, la randul meu, Sarbatori fericite!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Alaturi de cele Trei salate vegetale din gama Aperitivelor de Sarbatoare fac parte si aceste Trei salate cu peste, minunate, in special pentru iubitorii de peste. Pentru Salata cu rechin afumat, pe langa ingredientul de baza, rechinul afumat (achizitionat din Real), am folosit: cartofi si morcovi fierti, porumb (din conserva), ardei gras si ceapa verde. Sosul l-am facut din maioneza light la
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
Zilele de vacanta s-au terminat, insa festinul poate continua! De data aceasta, opteaza pentru preparate mult mai usoare pentru digestie decat cele pregatite pentru perioada pascala. Carnea de miel, ouale, maioneza si multe altele pot fi folosite pe mai departe, insa in cantitati mai mici , astfel incat sistemul tau digestiv sa ia si el o bine meritata pauza. Membrii familiei tale si invitatii care iti vor calca pragul casei in urmatoarele zile vor fi extrem de incantati de retetele variate...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Jurnalul National. Cu volumul 7, dedicat sarbatorilor crestine, la romani, si bucatelor ... crestina asociaza cu bucurie marilor sarbatori religioase si anumite mancaruri, azi ... acelor bucate fara de care sarbatorile nu ar avea nici un ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
... 3 si se ruleaza ca un salam. Se taie felii. - 900 g lapte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... altul sa aiba capetele rotunde. Salamul deja intarit se scoate nailonul ... fel inca 4 bucati. Dupa 3-4 ore salamul se poate taia in feli ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 mai 2016 Hristos a inviat! Paste binecuvantat si luminat!
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
... pui) - cateva felii subtiri de salam - unt - o dusca de vin - pasta ... pic carnea cu ciocanul de snitele), asezam pe ea feliile de salam, le rulam si le prindem cu ... s-au rumenit, le scoatem pe o farfurie si le mai lasam sa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... prin faina intinsa inainte intr-o farfurie. Nu se strange! Intre timp ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... intins-o peste primul blat, am asezat al doilea blat -pe care ... la forma tavii, apoi l-am asezat cu grija peste crema de ... doua ori si le-am asezat pe blat, cate o foaie rosso ... curat de seminte si am asezat rondelele peste foile de salata ... rulat ceafa de porc si feliile de salam si le-am asezat cum am putut si cum am stiut ... am rulat feliile alea de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se framanta aluatul adaugand faina, drojdia, uleiul, apa si un pic de zahar si sare. Se lasa la dospit 40-50 de minute. Dupa care se intinde aluatul se unge cu bulion amestecat cu condimente pentru pizza. Se presara cu salam, ciuperci, cascaval taiate, porumb sau masline si totul se unge cu un ou batut. Se baga in cuptorul preincalzit si se lasa aproximativ 30 de minute. Se scoate din cuptor si se poate servi fiind o foarte gustos si consistent! Pofta buna! :)
Reţetă de pe retete.eva.ro