Cauta in 21.436 retete
Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Avem nevoie de o cana de cascaval ras. Se mixeaza ouale, dupa care se adauga cascavalul ras si se amesteca. Se pune apoi o jumatate de cana de iaurt si se amesteca din nou. Urmeaza uleiul si apoi faina amestecata cu praful de copt. La final se adauga mazarea scursa de apa. Se potriveste de sare. Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si asezam compozitia in tava. Carnaciorii de casa se taie cubulete si se aseaza deasupra checului. Radem cascaval din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Legumele se fierb 5 minute in apa usor sarata. Se scurg. Ouale se bat cca.5 minute, se incorporeaza iaurtul, brânza rasa, uleiul. Se omogenizeaza. Se adauga legumele scurse, eventual sare si praful de copt. Faina cernuta se adauga treptat astfel ca aluatul obtinut sa fie asemanator cu cel de chec, dar mai dens. Se coace dupa gust într-o tava de chec sau una întinsa. Se taie rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... feliile de sunca. Se asaza rulourile intr-o tava Jena. Deasupra, se ... , ci atat cat sa acopere rulourile). Se lasa la cuptor cateva ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente si cantitati: 250 g. unt sau margarina 1 cana apa sau sifon rece 3 linguri ulei sare un ou Mod de preparare: Se amesteca cu faina cat cuprinde. Se intinde o foaie si se taie suvite lungi si late de 1,5 - 2 cm., dupa care se ruleaza pe forma (puteti folosi si formele pentru carnati). Crema : folositi 2 plicuri de budinca de vanilie si preparati-le conform instructiunilor respective.
Reţetă de pe retete.eva.ro
200 g sunca 200 g masline maro sau negre (fara samburi) 150 g telemea sarata (se poate combina si cu cascaval, eu asa am facut) 1 gogosar murat 6 oua 1 pliculet praf de copt 6 linguri faina piper - sunca si gogosarul se taie cubulete si se tavalesc prin faina (pentru a scapa de suprplusul de faina, dupa ce le-am tavalit bine, le-am pus intr-o sita si le-am scuturat cum trebuie) - maslinele se taie rondele si se tavalesc prin faina - telemeaua si cascavalul se dau pe razatoarea mica - faina...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... gust si se torna peste rulourile din tava. Deasupra, "ploaia de ... Rulorile se servesc calde ca aperitiv insa pot face si deliciul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se desfaca in tigaie. Prajim rulourile in ulei incins pana se rumenesc. Scoatem rulourile intr-o sita ca sa se scurga excesul de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... din tava cu ajutorul foliei aperitivul. Cu ajutorul unui cutit foarte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... umplutura de ciuperci.Se aseaza rulourile unul langa altul in tavita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Acest aperitiv poate fi servit in deschiderea unei cine cu meniu ... soia, si da gust intregului aperitiv cu otet alb si maioneza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se caleste ceapa in ulei,se adauga rosiile si 4 catei de usturoi pisati.Se sareaza si se pipereaza.Se lasa sa dea cateva clocote.Se piseaza restul de usturoi si se amesteca cu otet si ulei,pana devine o pasta.Vinetele se taie in lungime,in felii subtiri si se ung cu pasta de usturoi.Pe fiecare felie de vanata se pune o lingura din amestecul de rosii.Se ruleaza usor si se pun intr-un vas termorezistent.Se toarna vinul si putin ulei si se da vasul la cuptor,la foc mic,35 min.Se servesc cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... trecute, cand am postat placinta aperitiv cu carne de pui ca ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ingrediente: - 3 piepti de pui - 2 morcovi - 4 oua - 2 gogosari rosii - 100 g sunca - 100 g cascaval - 1 ls (lingura de supa) smantana - 2 ls (lingura de supa) mazare din conserva - 100 g faina - 25g margarina - 100 g alune taiate - masline fara samburi - piper, sare Preparare: Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare, 20 min, impreuna cu un morcov. Se lasa la racit si se trece prin masina de tocat carne de 2 ori. Gogosarul, morcovul, sunca si cascavalul se taie cubulete. Se separa albusurile...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... din mixtura astfel rezultata. 2. Introdu aperitivele in cuptorul incalzit, timp de ... de rosii cherry sau masline. Serveste imediat. Se obtin 16 aperitive ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
350 g faina 5 g sare 40 g zahar 9 g drojdie uscata (sau 25 g proaspata) 250 ml lapte 40 ml ulei 30 g unt la temperatura camerei zahar scortisoara un galbenus + o lingura de lapte pentru uns *** Asta e reteta originala. Mie nu mi-a placut consistenta aluatului, si am adaugat de la mine putere faina si ulei pana am ajuns la consistenta dorita. As zice inca 50 g faina si cel putin inca 30 ml ulei. Luati in calcul ca la inceput e cleios oricum, dar pe masura ce framantati si se dezvolta reteaua...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... incins cu ulei,apoi tavalim rulourile mai intai prin faina,apoi ...
Reţetă de pe silvia-gusturisiarome.blogspot.com
... Revelion am si executat-o! Un aperitiv deosebit, ce va impresiona cu ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... cu sucul ramas, se adauga rulourile si se fierb 20 minute ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com