Cauta in 21.294 retete
Se fierbe lintea în apa si dafin aproximativ 40 de minute pâna se înmoaie. Dupa ce s-a racit putin se pune lintea si putin lichid în blender, se amesteca celelalte ingrediente si se mixeaza pâna devine o pasta omogena. Se serveste cald sau se poate pastra la frigider. Poti sa iei un borcanel cu tine la serviciu, câteva legume taiate si ai gustarea sanatoasa la îndemâna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o tigaie se pun uleiul si chimenul la prajit un minut, dupa care se adauga ceapa pâna se înmoaie putin. Se adauga usturoiul razuit, paprika afumata si ardeiul, amestecându-se putin pâna când se înmoaie toate. Apoi se pune conserva de rosii, sare, piper si se lasa tigaia acoperita pe foc, timp de 15 minute. Se face câte un loc pentru fiecare ou, dupa care se acopera din nou tigaia si se lasa înca 5 minute pâna când albusul este facut integral si obtii consistenta dorita pentru...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai la indemana. Ieftin si rapid de preparat, gujonul de peste ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... impletit cu cacao Panettone, varianta rapida Cozonac cu crema de vanilie ... urda dulce si stafide Pasca rapida fara aluat Pasca marmorata cu ... Rulada din pulpe dezosate Rulada aperitiv cu crema de branza si ... si sos de rodie Tort aperitiv Pulpa de porc pe grill ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... unul dintre cele mai rapide deserturi(sau aperitive) si tocmai de aceea au devenit extrem de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Mod de preparare Rosiile se taie cubulete mici. Într-un bol se amesteca cubuletele de rosii cu ulei de masline, usturoiul pisat, busuioc, oregano si un praf de sare. Bagheta se taie pe din doua si se împarte în trei. Pe feliile obtinute se pun rosiile cubulete. Bruschetele obtinute se baga la cuptor pentru 10-15 minute. Pentru iubitorii de peste, peste aceste bruschete se poate adauga si somon afumat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Scones Sunca in stil florentin Aperitiv Aperitiv colorat cu branza Caciotta ... cu somon Aperitive ca la mama acasa :) Biscuiti cu cereale Biscuiti ... franceza Painici cu branza Platou aperitiv cu branza si marinata de ... Paine pentru incepatori Paine rapida Paine rapida din faina integrala Paine ... cu zucchini si ciocolata Prajitura rapida cu visine Prajitura...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Pune uleiul într-o tigaie la încalzit, apoi adauga sparanghelul cu sare si piper dupa gust si lasa-l aproximativ 5 minute. Îndeparteaza tigaia de pe foc si pune sparanghelul pe o farfurie. Stropeste-l cu suc de lamâie si presara menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începe prin a cali ceapa, adaugând sare si piper dupa gust. Dupa ce aceasta este gata, punem spanacul tocat marunt si adaugam 100 ml apa. Lasam la scazut pâna obtinem o compozitie legata si o lasam la racit. Între timp batem bine cele 2 oua împreuna cu smântâna si încorporam rezultatul în spanacul rece. Se toarna umplutura între cele doua foi de placinta si se baga la cuptor pâna se rumeneste. Este de preferat sa se consume rece! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in cautare de idei de aperitive elegante si deosebite, dar si ... . Dupa cum vedeti, modul de asamblare este foarte simplu si rapid ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Finger food ramane cea mai rapida si economica abordare a unei petreceri cu multi oaspeti. O serie de aperitive reci sau calde, in bucatele ... de alte canape-uri si aperitive, alaturi de salate sau chiar ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... tari (minim 5 minute). Preparati o maioneza rapida dintr-un galbenus crud, mustar ... , aspectuos, consistent, dar si un aperitiv minunat sau chiar o cina pentru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rezultat se pune la foc rapid si se amesteca destul de ... se lasa tot la foc rapid si se fierbe pana scade ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gustare rapida, excelenta pentru pentru orice ocazie dar ideala pentru musafiri ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Vânata se taie rondele si se coace fie în cuptor, fie pe o tigaie grill. Se amesteca apoi cu rondele de rosie, bucati de brânza feta, nucile si usturoiul pisat. Se asezoneaza cu ulei, otet balsamic, sare, piper si fulgi de ardei iute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aperitive iubite in orice circumstanta, saleurile se prepara rapid din foietaj (foitaj). Numele si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Nautul trebuie pus în apa de seara, la fel cum se procedeaza si cu fasolea. Apoi se fierbe pâna când bobul devine usor de pasat. Împreuna cu putin din apa în care a fiert, nautul se paseaza în blender pâna când obtinem o pasta cremoasa. Daca vi se pare tot vâscoasa, mai adaugati putina apa. Se completeaza cu zeama de la o lamâie medie si cu cele 2 linguri de pasta de susan (tahini), un praf de sare si putin piper. Înainte de servire, se presara putina boia si se serveste cu mare...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spala dovleceii si taie-i în lungime, în fâsii subtiri si late. Taie mai multe felii de mozzarella, cu o grosime de jumatate de centimetru. Pune doua felii de dovlecei în forma de cruce, iar acolo unde se întrepatrund acestea asaza o felie de mozzarella. Aduna pe rând cele patru capete ale feliilor de dovlecel si pune-le peste mozzarella, dar ai grija sa pui mai întâi capetele feliei de dedesubt, pentru ca "pachetelul" sa reziste mai bine. Înfige o scobitoare în dovlecelul umplut...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 200 de grade Celsius. Unge o tava întinsa pentru cuptor cu ulei. Clateste si apoi usuca crevetii folosind prosoape de hârtie. Amesteca amidonul de porumb, sarea si ardeiul iute într-un bol putin adânc. Pune fulgii de cocos într-un alt bol. Ia fiecare crevete în parte, da-l prin amestecul de amidon, apoi prin albusul de ou, iar la final prin fulgii de cocos, având grija sa fie acoperiti bine. Asaza crevetii pe tava pregatita. Când toti crevetii sunt acoperiti cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinetele se taie rondele, se sareaza si se pun pe gratar. Între timp se prepara un dressing din usturoi, sare, piper si o jumatate din semintele de susan pisate în mojar. Apoi se amesteca zeama de lamâie si uleiul pentru a rezulta un dressing cremos. Se amesteca rondelele de vinete cu acest dressing atunci când sunt calde pentru a absorbi toate aromele. Se pot consuma alaturi de o salata cu rosii, ceapa, patrunjel, quinoa, ulei de masline, zeama de lamâie, sare si piper.
Reţetă de pe retete.eva.ro