Cauta in 21.308 retete
... carora le plac mancarurile cu afumatura. Ingrediente: 2 rasoale de porc afumate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Alegem cartofi mici pentru a-i putea lasa întregi. Îi curatam de coaja si îi fierbem aproximativ 10 minute în apa cu sare. Dupa ce sunt gata, îi amestecam cu usturoi pisat, piper, boia si ulei. Îi asezam în tava pe hârtie de copt, iar deasupra punem coastele de porc afumate. Se lasa la cuptor la foc mediu aproximativ jumatate de ora, pâna când cartofii se rumenesc, iar costita devine frageda si maronie. Se asezoneaza cu patrunjel si sunt gata de servire. Pentru un plus de gust,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gr fasole, 2-3 linguri ulei, 1 ceapa, afumatura (cirnacior, kaiser, ciolan sau costita ... . 30 de minute, se adauga afumatura (daca e ciolan afumat, se pune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... .carne de popc- tocata, 1 kg. afumatura (de preferat costita) care in ... tocata, urmatorul strat se asaza afumatura, varza tocata, sarmalele, varza tocata ... adauga zeama in care a fiert afumatura si apa pana se umple ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg fasole, 7-8 bucati afumaturi, 2-3 cepe, 1-2 linguri grasime Se alege fasolea, se ... din ajun se spala si afumaturile si se pun la desarat ... fasolea, ceapa taiata marunt si afumaturile taiate bucati. In cazul in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. fasole alba (se poate si pestrita), 6 cepe mari, 0,500 kg. ulei, carne afumata (dupa preferinta), o lingurita bulion, una-doua foi de dafin, patrunjel Mod de preparare: Fasolea se fierbe in trei ape. Ceapa se toaca marunt si se adauga dupa ce fasolea este aproape fiarta, dar fara a pune mai mult de un pahar de apa. Se mai lasa circa 15 minute, timp in care se adauga foile de dafin, bulionul si carnea afumata, taiata marunt. Cind apa a scazut, se pune uleiul si se pune la cuptor ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg fasole alba, 6 cepe mari, 1 l ulei, carne afumata, o lingura bulion, una-doua foi de dafin, patrunjel Mod de preparare: Fasolea se fierbe in trei ape. Ceapa se toaca marunt si se adauga dupa ce fasolea este aproape fiarta, dar fara a pune mai mult de un pahar de apa. Se mai lasa circa 15 minute, timp in care se adauga foile de dafin, bulionul si carnea afumata, taiata marunt. Cand apa a scazut, se pune uleiul si se pune la cuptor amestecandu-se din cand in cand.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... foarte gustos cu aroma de afumatura.Cind se ia mincarea de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... proaspata si citeva bucati de afumatura, precum si citeva boabe de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 buc. ceapa, 8 buc. cirnaciori afumati, 200 gr. de ficat, slanina afumata, citeva ciuperci proaspete (albe) Mod de preparare: Se taie cirnaciorii si ficatul in bucati de marimi egale. Se pun bucatelele de carne pe betisoare speciale, care se gasesc in comert, pe rind, intercalind afumaturile cu ficat, ceapa si ciuperci. Se tin apoi frigaruile gata pregatite intr-un sos facut din: ulei, vin alb, piper, sare, cimbru. Se intorc de citeva ori si se frig la foc viu.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 conopida medie, 200 gr pastrama (sau orice del de carne afumata),250 gr cascaval sau mozarella Mod de preparare: Se fierbe la aburi conopida. Se taie in bucatale de 2-3 cm. Pastrama ( sau afumatura) se taie in bucati de 2-3 cm. Cascavalul se rade. In caserola care merge la cuptor se asaza conopida, peste conopida pastrama si pe deasupra se acopera cu cascavalul ras. Se lasa la cuptor 15 minute la 200 grade sau pana cind cascavalul e complet topit si un pic rumenit.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , putina varza acra, cartofi, ceva afumaturi eu am avut carnati, 3 linguri ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... Ciorba de pui cu afumatura 1 pui fara piept 1 ardei gras verde ... verde 1 pastarnac 1 patrunjel 1 cartof 2 oua afumatura (scarita, kaizer) rosii pasta de ... cate ori avem nevoie, adaugam afumatura si cartoful si restul de ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... tocata, urmatorul strat se asaza afumatura, varza tocata, sarmalele, varza tocata ... adauga zeama in care a fiert afumatura si apa pina se umple ... carne de popc tocata, 1 kg afumatura (de preferat costita) care in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... care razbat aromele profunde de afumatura coplesite de smantana. O ciorba ardeleneasca ... de cartofi cu smantana si afumatura se serveste fierbinte cu ardei ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Ciorba de varza cu afumatura Ingrediente: 1 varza noua potrivita 1 ceapa 2 morcovi ... fosul adaugam si condimentele. Punem afumatura intr-o oala cu apa umpluta ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
În aproximativ 3 litri de apa pune la fiert ceapa, morcovul si ardeiul gras, dupa ce le-ai dat prin razatoare. Dupa ce apa da în clocot, iar legumele au început sa se înmoaie, adauga cartofii si costita afumata, taiate în cubulete. Lasa continutul sa fiarba la foc mic si acopera oala partial cu un capac. Dupa ce au fiert si costita si cartofii, bate oul într-un vas cu putina apa si varsa-l în supa, pentru a-i oferi consistenta. Adauga mai apoi si smântâna. Lasa supa pe foc sa dea...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... din ajun se spala si afumaturile si se pun la desarat ... fasolea, ceapa taiata marunt si afumaturile taiate bucati. In cazul in ... de sezon. - 1/2 kg fasole, 7-8 bucati afumatura, 2-3 cepe, 1-2 linguri grasime. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sarmale, iar asocierea ei cu afumatura a venit astfel in mod firesc ... dupa gust. Varza calita cu afumatura se serveste simpla sau cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... da de aromele tari, de afumatura. Prepararea snert -ului aminteste de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro