Cauta in 21.294 retete
... Frecati muschiul de porc cu sare si piper. 2. Amestecati toate ingredientele ... in jumatati. 4. Inveliti muschiul de porc cu feliile de bacon afumat ... de ceapa, iar muschiul de porc asezati-l deasupra rondelelor de ceapa ... : 30 minute. 7. Intoarceti muschiul de porc, adaugati sosul de vin in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp de jumatate de ora. Se asaza apoi într-o tava, se toarna 5 linguri de apa si se presara chimenul. Se pune la cuptor, la foc potrivit. Se unge din când în când cu zeama din tava. Daca aceasta scade, se mai adauga o lingura sau doua de apa. Se tine la cuptor aproximativ doua ore, pâna ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie felii si se serveste cu sosul din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si patrunjelul verde tocat Aceasta ciorba se poate face si cu ... de vaca, 1/4 kg carne de porc, 1,5 l zeama de varza, 5-6 cepe, 1 lingura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala oasele, se sparg si se pun la fiert in apa cu sare. Se spumeaza, apoi se adauga legumele, curatate, spalate si taiate fideluta sau cuburi. Se fierbe totul la foc mic. Se adauga orezul, fiert separat. Cand a fiert bine, se adauga otetul si tarhonul, taiat mai mare si oparit. Se mai dau 2-3 clocote. - 200 g oase de porc, 100 g morcovi, 40 g ceapa, 60 g albitura, 60 g telina, 30 g orez, 10 ml otet, sare, tarhon. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dupa un Craciun cu porc Vreau sa mananc ceva usor. Atentia acum mi-o-ntorc Catre o ciorba cu efect linistitor.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... , dupa care se introduce in ciorba. Cind carnea si zarzavatul sunt ... strecuratoare in oala cu ciorba. Dupa ce ciorba a mai dat citeva ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 l apa, 1 litru zer (sau 500 g. iaurt diluat cu apa), o mina de mazare, o mina de fasole verde, 2 buc. cartofi, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1 buc. patrunjel, 2-3 buc. rosii, o legatura marar, o legatura patrunjel, sare Mod de preparare: Se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pun la fiert in apa rece, impreuna cu mazarea. Cind incepe fierberea, se adauga fasolea. Dupa citeva minute, rosiile date prin razatoare se adauga impreuna cu cartofii. Inainte de a fi complet fierte, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg carne, 1 morcov, 1 pastirnac, 1 radacina patrunjel, 1-2 cepe, 1 cescuta orez, 1/2 l zeama de varza, sare Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se spumuieste si se adauga zarzavaturile curatite, spalate si taiate fideluta. Se lasa sa fiarba incet, la foc potrivit, iar cind zarzavatul este fiert se adauga orezul, sare dupa gust si zeama de varza clocotita separat si spumuita. Se mai lasa sa dea un clocot-doua, apoi se acopera.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si piper si mai dai ciorba in cateva clocote. O dai apoi ... il poti folosi sa dregi ciorba. - 1 mina de mazare, 1 mina de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 pui mijlociu, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. telina, 1 buc. ceapa, 2 buc. cartofi, 1 buc. ardei gras, 150 gr. mazare boabe, 10-15 pastai de fasole, 8-10 buc. rosii, o lingura ulei, sare, verdeata, leustean, 2 l apa Mod de preparare: Pasarea curatata si spalata se taie in bucati si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece si putina sare. Dupa ce a dat in clocot se aduna spuma si se fierbe in continuare la foc domol. Se adauga apoi ceapa taiata marunt. Zarzavaturile se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se taie 1 kg de carne de vaca in bucati potrivite si se pun la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cand incepe sa fiarba se spumeste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga o ceapa mijlocie, un morcov, un patrunjel, o jumatate de telina, taiate marunt, o mana de fasole verde taiata bucati de 2-3 cm., si mai la urma un sfert de varza mica, 2 cartofi curatati si taiati bucati, 2-3 rosii potrivite sau o lingura de bulion de rosii. Se lasa la fiert. Deoparte de fierbe 1 l de bors si se strecoara...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se spumeaza mereu, pentru ca ciorba sa ramina limpede. Cind e totul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pun la fiert in apa rece, impreuna cu mazarea. Cind incepe fierberea, se adauga fasolea. Dupa citeva minute, rosiile date prin razatoare se adauga impreuna cu cartofii. Inainte de a fi complet fierte, se sareaza dupa gust, se toarna zerul si se adauga verdeata. - 2 l apa, 1 litru zer (sau 500 g. iaurt diluat cu apa), o mina de mazare, o mina de fasole verde, 2 cartofi, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 2-3 rosii, o legatura marar, o legatura...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pasarea curatata si spalata se taie in bucati si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece si putina sare. Dupa ce a dat in clocot se aduna spuma si se fierbe in continuare la foc domol. Se adauga apoi ceapa taiata marunt. Zarzavaturile se curata, se spala, se taie fideluta sau cuburi si se calesc in ulei. Dupa ce carnea este aproape fiarta, se adauga zarzavaturile calite, mazarea si fasolea verde taiata in bucati si cartofii curatati si taiati cuburi. Se lasa sa dea citeva clocote si se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: legume de ciorba (orice varietate aveti in casa) carne tocata amestec porc + vita 1 ceapa 1-2 oua pesmet (eu ... , piper bulion frunze de leustean Ciorba de perisoare este una dintre cele mai satioase ciorbe. Gustul usor acrisor, aroma leusteanului, carnea gustoasa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: o pulpa de porc 1/2 cana de dulceata de pere 3 linguri de ... putin obisnuita! Cand auzi de porc cu dulceata crezi ca este ... condimentele si ungeti pulpa de porc, dupa ce ati crestat-o in ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... cu fasolea si zarzavatul de ciorba. Separat se prepara un rintas ... boabe, 800 g oase afumate de porc, 2 cepe mijlocii, o lingura de zarzavat pentru ciorbe, o lingura faina alba, otet, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Carnea tocata de porc se pune în tigaie la calit în ulei timp ... serveste alaturi cu carnea de porc peste orezul fiert. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Muschiuletul se cresteaza cu un cutit ascutit si se împaneaza cu feliute de usturoi si ghimbir. Se asezoneaza cu ulei de masline, sare, piper si amestecul de ierburi aromate si se baga la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute. Se scoate de la cuptor si se lasa deoparte timp de 10 minute. În uleiul ramas se pun la calit cubuletele de morcov si telina. Dupa 5-10 minute se adauga sosul de rosii si se mai lasa 5 minute pe foc. Se feliaza muschiuletul în felii de 1 cm grosime, se pune din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune la fiert morcovul, telina, ardeiul si ceapa, taiate toate marunt, sau date prin razatoare. Când apa da în clocot, iar legumele sunt moi, adauga cartofii taiati în cubulete si perisoarele. Înainte sa le pui în ciorba, trece perisoarele prin otet amestecat cu ulei, ca sa nu se desfaca. La final, dupa ce au fiert toate ingredientele, adauga smântâna amestecata cu galbenusul de ou. Dupa ce stingi focul, adauga în ciorba mararul taiat marunt si...
Reţetă de pe retete.eva.ro