Cauta in 21.308 retete
... pentru care trebuie pastrate si iarna in forma cat mai apropiata ... conservelor si al muraturilor pentru iarna. Rosii uscate in ulei Rosii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Mod de preparare : Se curata zarzavatul, se spala si se pune ... se taie in feliisubtiri. Daca zarzavatul este bine fiert, se trece ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in perioadele aglomerate. De multe, multe ori, m-a salvat acest zarzavat pentru iarna facut cu atata drag ... . Totul se reduce la : carne, zarzavat si gata! Eventual si o mana ... atunci totul devine ca o joaca de copii. Zarzavat de ciorba pentru iarna Sunteti gata? Luati creionul si o foaie de ... va doresc si o camara cat mai plina! Zarzavat de ciorba pentru iarna...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
Zarzavatul dorit. Mod de preparare: Prin aceasta metoda se conserva frecvent in mica gospodarie: morcovii, patrunjelul, telina, mai ales cind nu se dispune de spatii de depozitare. Zarzavatul se spala bine de pamint cu spalatorul din plastic, se curata si, apoi, fara sa se mai spele, se taie in felii de 1/2 cm sau mai groase sau se lasa intregi (radacinile subtiri).
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2-3 buc. ridichi de iarna, 4-5 buc. morcovi, 2 linguri otet, 3 linguri de ulei Mod de preparare: Ridichea de iarna si morcovii se curata, se spala si se taie marunt sau se dau pe razatoare. Se pun apoi in salatiera, se presara cu patrunjel verde tocat, se sareaza, se adauga otet si ulei. Se
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/4 kg ciuperci, zarzavat de supa, 1/2 l bors, 1 ceapa, verdeata, 1 cescuta orez, sare Mod de preparare: Se taie zarzavatul si ceapa si se pun la fiert cu 1 1/2 l apa si sare. Cind zarzavatul este pe jumatate fiert, se adauga ciupercile taiate felii. Dupa ce s-au inmuiat ciupercile, se toarna borsul clocotit si orezul fiert. Mod de servire Se mai lasa citeva minute pe foc, se presara verdeata si se serveste.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
macaroane, o lingura de vegeta, ulei Mod de preparare: Se incinge uleiul intr-o oala. Se adauga macaroanele(nefierte, direct din punga)si se prajesc pana devin aurii. Se adauga apa cat sa treaca cu doua degete peste macaroane si se mai pune o lingura de vegeta. Se fierb pana scade apa. Mod de servire Cu pulpe de pui prajite la cuptor sau pulpe pane
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se rumeneste usor grisul intr-un vas smaltuit, fara grasime. Cind incepe sa se ingalbeneasca, se stinge cu supa de zarzavat si se lasa sa fiarba 5-10 minute. La sfirsit, se adauga untul si verdeata. - 300 ml supa de zarzavat, o lingura gris, o lingurita unt, sare, verdeata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie zarzavatul si ceapa si se pun la fiert cu 1
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... prima degustare :D ) - legume uscate sau vegeta de casa (vreau o clona sa ... de bineeeeeee - ardeii copti pentru iarna - un chin la copt si la curatat, o placere divina iarna, alaturi de o salata de vinete sau ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... preparat si rapida, salata de iarna cu maioneza din avocado este ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... clasica a muraturilor de iarna, gogosarii in otet merg perfect cu fripturi ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... se pastreaza in camara pentru iarna. Spor la treaba si pofta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Celebreaza sarbatorile de iarna cu un meniu delicios! Pentru ca gusturile ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... !!!!!) si nu imi pot imagina iarna fara s-o am in camara. Se ... sau la supa de rosii iarna. Are o culoare fabuloasa si gustul ... borcane ! Pasta de ardei pentru iarna Cum se face? Extrem de ... parte :) Pasta de ardei pentru iarna Se pun la fiert la ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
In sezonul rece, ciorbele, borsurile si supele consistente sunt cea mai buna solutie. Hidrateaza, incalzesc si sunt o binevenita sursa de vitamine si minerale. Nu sunt greu de preparat, se pot face in cantitate mai mare, astfel incat le poti avea la indemana doua zile, plac tuturor si pot fi imbunatatite cu smantana sau iaurt. In plus, se fac repede, iar ingredientele sunt la indemana oricui. Pentru o completare a retetarului de mai jos, poti incerca si supa crema de fasole boabe , dar si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... retete, perfecte pentru sarbatori de iarna... delicioase. Incearca-le si povesteste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Este pentru prima data cand ma pregatesc pentru iarna si pentru aceasta ocazie am ales ceva soft, dar important...patrunjelul. Cu ce? - 400 grame patrunjel - 3 linguri sare grunjoasa Cum? Spalam patrunjelul Il tocam marunt Peste patrunjel punem sarea si amestecam usor Introducem patrunjelul in borcan si il presam cu o lingura Borcanul se pasteaza in frigider
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com