Cauta in 141.167 retete
... ca un aperitiv de iarna, zacusca se face insa de toamna ... sau bunica le-am aflat. Zacusca de ardei si gogosari Ingrediente ... sa-ti iasa mai multa zacusca, inmulteste cantitatile cu cate portii ... intr-un vas cu apa. Zacusca de vinete si gogosari Ingrediente ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... preferata cititoarelor noastre,si anume zacusca de vinete. Este nevoie de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Zacusca picanta Ingrediente 10 vinete 10 gogosari 500 ml ulei 10 ... si uleiul se alege deasupra, zacusca este gata si se da ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Zacusca cu ciuperci Ingrediente 1 kg de ciuperci 25 gogosari 1 kg ceapa ... bine (nu vrem sa avem o zacusca prea apoasa); Pregatim cam 10 ... ce se insurubeaza; Pentru a pune zacusca in borcane trebuie ca atat ... prealabil la cuptor); Cand punem zacusca in borcane este bine sa ... sa fie bine inchis, altfel zacusca va fermenta; Borcanele se acopera ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Zacusca de vinete Ingrediente 8 kg de vinete 2 kg ceapa 1 kg ardei ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Mod de preparare: Conopida se fierbe in apa cu sare.Cepele taiate felii se fierb in otet diluat cu apa, in care se adauga sosul de rosii sau bulionul, foaia de dafin, cimbru, sare, piper, zahar, felioarele de lamaie si frunzulitele de patrunjel.Sosul cald se toarna peste conopida scursa de zeama.Se lasa 1-2 ore in acest sos la rece. - Ingrediente: - 1 conopida - 3 cepe - 2 linguri otet de vin - 1 kg de rosii sau 3-4 linguri de bulion - cateva felii de lamaie - 1 bucatica zahar - 1 foaie dafin...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
Zacusca cu dovlecei Ingrediente 7 kg gogosari 2 kg vinete 1 kg ceapa un ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Zacusca din ardei capia Ingrediente 0,5 kg ceapa 2 kg ardei capia 2 kg ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... salata. Sunt bune insa, la zacusca. Varza In special, folosim varza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (2 variante) Vinete gratinate cu rosii Zacusca cu ciuperci Romana (fara diacritice ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... groasa vreti sa va iasa zacusca. Ar fi bine sa puneti ... a nu se sparge de la zacusca fierbinte le-am pus in ... un borcan. Pofta buna si succes in prepararea retetei de zacusca ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Iti trebuie: 1 borcan (400 g) de zacusca 2 morcovi 1 telina mica 1 gulie 2 cepe ... , apoi adaugi pasta de rosii, zacusca, sare si piper dupa gust ... de mancare cu orice fel de zacusca: cu ciuperci, picanta, etc ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... cartofi: 6 unt: 1 lingura zacusca: 1 borcan de zacusca de ghebe sare: dupa ... cantitatea de piure, apoi toata zacusca apoi restul de piure. Se ...
Reţetă de pe www.retete-utile.ro
... cum am preparat reteta de Zacusca de vinete: Se coc pe ... in cuptor. Dupa ce a fiert zacusca se pune fierbinte in borcane ... pofta buna si succes in a prepara reteta de Zacusca de vinete ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Iti trebuie: 6-8 cartofi 1 borcan zacusca de ghebe (sau ciuperci sau vinete ... de piure, peste care pui zacusca cu ghebe si acoperi cu ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... umplutura: 1 borcan de 800 g de zacusca de vinete sau de ciuperci ... fiecare figurina, pui 1-2 linguri de zacusca, apoi le impaturesti si aduni ...
Reţetă de pe www.retete-sanatoase.ro
Maioneza Cu Zacusca Ingrediente maiomeza 200 g, zacusca 400 g (de vinete), 2 buc. ceapa (rosie, alba) sau ceapa verde, gogosari murati 50-100 g Preparare Ceapa se taie marunt in patratele cit mai mici la fel si gogosari murati. Se amesteca ingredientele cu zacusca iar apoi cu maioneza. Servire Se poate servi imediat dar recomand sa fie tinuta in frigider macar 2-3 h pentru ca aroma gogosarilor si a cepei sa se uniformizeze Durata 15 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Adica o zacusca care se mananca imediat ce este gata. Ingredientele, care ... catei de usturoi, ulei. Preparare: Zacusca iese minunata daca folosesti un ... de sare si piper. Serveste zacusca cu mamaliga. Si, daca vrei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fiecare felie de prosciutto cotto se umple cu crema de branza sau cu zacusca taraneasca. Se fac rulouri si se taie cu grija in 2 jumatati. Se lasa la rece 1 ora dupa care se pot servi.
Reţetă de pe www.bucataras.ro