Cauta in 21.294 retete
Toaca morcovii, ceapa, telina, rosiile din conserva, pastaile de fasole si ardeii si pune-le într-o oala mare. Adauga sucul de rosii, supa de vita sau pui si suficienta apa pentru a acoperi cu patru degete legumele. Fierbe pâna când legumele se înmoaie. O poti pastra la frigider timp de câteva zile.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate legumele între ele, morcovul poate fi ras sau taiat rondele, si se adauga tonul împreuna cu condimentele. Pe lânga faptul ca este satios, este si foarte sanatos!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , untdelemn Mod de preparare: Daca varza murata e prea acra, se spala ... , dupa care se adauga si varza. Cand incepe sa se rumeneasca ... apa calduta. Daca e nevoie, la varza se mai adauga din cand ... apa. Se potriveste de sare. Varza trebuie sa fie scazuta si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... capatana de varza murata cu foi subtiri (cam 2 kg), 1,5 kg carne ... impreuna. 3. Se aleg foile de varza, se taie in bucati potrivite ... cu nervuri mari. 4. Restul de varza (miezul si foile ramase) se ... de cat de sarata este varza) si piper. 7. Se pregatesc sarmalele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Varza acra cca 1,5 kg; 1/2 kg carne de porc, 200 g ceafa de ... : Pentru sarmale este buna numai varza cu foi subtiri. Sarmalele mici ... foarte subtiri, fara nervuri groase. Varza prea acra sau prea sarata ... pune, deoarece carnea afumata si varza lasa destula sare. Daca este ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... varza mare acra, 1 kg carne porc, 80 g slanina proaspata, 1 ceapa mica ... desface apoi o capatina mare de varza acra foaie cu foaie, taind ... la jumatate cu zeama de varza acra, iar restul pana sus ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 varza mijlocie, 2 linguri ulei, 2-3 linguri otet, 1/2 lingurita zahar, sare Varza bine spalata se taie fin ca fideaua Mod de preparare: Se amesteca cu sare si se freaca cu mina pana ce se moaie. Se adauga ulei, otet si zahar. Se amesteca bine. Alt mod de preparare: varza tocata se opareste cu apa clocotita si se lasa sa stea 10-15 minute. Se scurge apa si se amesteca varza cu uleiul, otetul, sarea si zaharul . Mod de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... varza, sare, 2 felii piine veche de o zi, 2 cepe, o lingura unt moale ... . Mod de preparare: Se spala varza si se indeparteaza frunzele de ... incheie cu un rind de varza. Crema de branza se amesteca ... , piper, sare. Se toarna peste varza. Se da la cuptor o ora ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... buc. varza, 1-2 buc. ceapa, 2 buc. morcov, 1 buc. pastirnac, o radacina patrunjel, 150 ... Mod de preparare: Se curata varza, ceapa si zarzavatul si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... varza acra, 150 ml ulei, piper pisat, o lingurita de bulion de ... Mod de preparare: Se taie varza in jumatati si, daca este ... a le rupe. Se scurge bine varza de zeama, se toaca pe ... lasa pe foc. Se adauga varza, se pune sare si se ... lasa la foc mic. Cind varza a inceput sa se inmoaie, se adauga bulionul (daca varza este prea acra se adauga bulion numai ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litru apa, 500 gr. varza, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina ... in zeama ramasa se pune varza tocata fin. Se lasa sa ... , la foc mic, pana cind varza se inmoaie. Se adauga sarea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 g carne de porc, 2 linguri untura, o ceapa, 150 g orez, o ceasca mare de smantana, 1 kg varza murata, sare. Mod de preparare: Carnea, impreuna cu ceapa taiata marunt, se inabuse intr-o lingura de untura pana se inmoaie. Varza se caleste in restul de untura, adaugind cite putina apa. Orezul se fierbe complet in apa cu putina sare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 felii de piine mai veche, 1/4 varza proaspata, 1 ceapa, 3 linguri ulei, sare ... prin masina de tocat carnea, varza, ceapa si piinea inmuiata in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. pulpa de vitel (poate fi si cu os), 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1/2 varza alba, 1 buc. ceapa, 1/2 l bors, verdeata, sare, 1 galbenus de ou, o cana smantana Mod de preparare: Se fierb bucatile de carne si se ia spuma de deasupra. Se pune morcovul, patrunjelul si ceapa taiata marunt la fiert, iar cind acestea sunt aproape fierte se adauga varza taiata fideluta. Se adauga borsul, verdeata si sare dupa gust. Se drege cu galbenus de ou si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 g peste, 1/2 l apa, zeama de varza, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, leustean, sare Mod de preparare: Se pun la fiert in apa zarzavatul si ceapa. Cind zarzavatul este aproape fiert, se adauga zeama de varza. Se potriveste dupa gust, adaugindu-se inca apa sau zeama de varza. Dupa ce da un clocot, se spumeaza, se adauga pestele taiat bucati si se lasa sa fiarba incet 25-30 minute. Se adauga leusteanul.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... buc. varza mijlocie, 3 oua, 2 linguri smantana, 3 linguri pesmet, 1 lingura marar sau ... Mod de preparare: Se taie varza ca fideaua si se pune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... varza, 1 lingura pesmet, 50 gr. unt, 3 oua, 2 linguri ulei, resturi de ... ) Mod de preparare: Se taie varza fisii subtiri, se freaca cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 l apa, 1 litru zeama de varza, maruntaiele si aripile de la o pasare(gaina, curcan, gisca sau amestecate), 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa mare, 1/2 telina, verdeata tocata (patrunjel si marar), sare Mod de preparare: Se fierb maruntaiele cu zarzavatul si ceapa, taiate marunt. Se spumeaza si se adauga sare. Cind carnea este fiarta, se adauga zeama de varza fiarta separat, patrunjelul si mararul si se lasa sa dea citeva clocote.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 varza alba, 1 buc. ceapa, 2 linguri ulei, 1 lingura faina, verdeata, ardei iute, 1/2 l lapte batut Mod de preparare: Se rumeneste ceapa rasa in 2 linguri de ulei pe fundul oalei, dupa care se presara faina. Se stinge cu 1 litru apa, se adauga sare, putin ardei iute, verdeata tocata, varza taiata subtire. Se fierbe 1 1/2 ora. Mod de servire Dupa ce s-a racit, se amesteca cu 1/2 l lapte batut
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg varza, 3-4 cepe, 1 lingura faina, 2 lingurite unt, sare, lapte Mod de preparare: Se alege varza tinara, proaspata si se curata de foile galbene. Se fierbe in apa clocotita varza cu ceapa. Se trece prin sita, se adauga zeama in care au fiert, laptele, faina si sarea. Se mai da un clocot si se serveste cu unt proaspat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com