Cauta in 21.294 retete
O reteta veche, tocmai de aceea, garantata. Ingrediente: 250 de grame de unt, 250 de grame de zahar pudra, 2 oua intregi, 4 galbenusuri, un baton de vanilie (sau o lingura de zahar vanilat preparat in casa), 250 de grame de faina, 100 de grame de stafide, 150 de grame de fulgi de migdale, un praf de sare. Preparare: freaca untul cu zaharul pudra, pana cand acesta se topeste complet, adauga cele patru galbenusuri si o lingura de zahar vanilat sau semintele unui baton de vanilie. Amesteca totul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie ceapa marunt, se pune in vasul ceramic termorezistent, in amestec cu putin ulei de masline si condimente. Se adauga pieptul de pui taiat fasii si condimentat, se amesteca totul si se baga la cuptor. Se lasa 15 minute pana cand ceapa si pieptul de pui fierb, apoi se adauga ciupercile feliute ( dupa ce au fost calite separat, pana cand nu mai lasa apa ) si cartofii taiati cubulete. Se pune o folie de staniol deasupra vasului si se introduce din nou la cuptor pentru 20 de minute. Intre...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se servesc calde, cu sos vienez cu hrean turnat deasupra. Pentru ... g unt, 100 g cascaval, 2-3 linguri sos vienez cu hrean, pesmet. Pentru sos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... populare fripturi la tigaie, snitelul vienez este raspandit astazi in intreaga ... sa, calda sau rece. Snitelul vienez apare in secolul XIX in ... medievalul preparat milanez si cel vienez consta in carnea folosita la ... fleica de vita pentru cel vienez. Chiar daca in prezent snitelul ... si uneori de porc in Viena, si din multe alte carnuri ... la cuptor. [/readalso] Reteta: Snitel...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... prin vene, stie vals, e joviala  e Viena. Suntem norocosi ca stam in ... cu orele cum fac americanii. Viena este una din destinatiile ideale ... amenajate (Wurselstands) peste tot in Viena, iar varietatea satisface si cele ... cu adevarat uriase de snitel vienez servit cu & salata de cartofi ... mai multe restaurante Centimeter in Viena  verificati website-ul lor pentru ... de dovleac si multe...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
1 kg. pulpa vitel, 2 oua, 1 pahar pesmet, 1 pahar faina, 2 linguri untura Mod de preparare: Se taie carnea felii potrivit de groase, in curmezisul fibrelor. Se bat feliile usor cu ciocanul de lemn. Se sareaza, apoi se trec prin faina, ou batut si prin pesmet. Se prajesc in tigaie, in grasime foarte bine incinsa. La inceput la foc iute, apoi la foc mai domol. Snitelul se prepara in momentul cind trebuie servit la masa. Mod de servire Se serveste cu cartofi prajiti, cartofi fierti si opariti cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne de vitel, 2 linguri grasime, 2 oua, faina, pesmet, sare Mod de preparare: Se taie carnea dea curmezisul fibrelor, in bucati potrivit de mari, nici prea groase, nici prea subtiri. Se bat cu ciocanul de lemn, dar nu prea tare pentru a nu se distruge fibrele. Daca vitelul este tinar, se poate bate carnea cu lama cutitului. Snitelul se prepara in momentul cind trebuie servit la masa. Se pune sare, se trec bucatile prin faina, apoi prin ou batut, prin pesmet amestecat cu putina faina si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. carne de vitel, grasime, sare, piper, 5 felii lamiie, faina, ou, pesmet Mod de preparare: Se taie carnea cruda in felii, care se bat usor cu ciocanul, se presara pe ambele parti cu sare si piper, apoi se bat in faina, ou si pesmet. Se prajesc snitelele pe amindoua partile in multa grasime, la inceput pe foc viu, apoi la foc mai moale. Cind snitelele sunt gata se pune cite o felie de lamiie pe fiecare si se servesc cu cartofi prajiti si salata verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt. Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet.Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cat este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie).Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se taie carnea felii potrivit de groase, in curmezisul fibrelor. Se bat feliile usor cu ciocanul de lemn. Se sareaza, apoi se trec prin faina, ou batut si prin pesmet. Se prajesc in tigaie, in grasime foarte bine incinsa, la inceput la foc iute, apoi la foc mai domol. Snitelul se prepara in momentul cind trebuie servit la masa. Se serveste cu cartofi prajiti, cartofi fierti si opariti cu unt si verdeata tocata marunt, piure de cartofi sau cu diferite legume fierte si oparite cu unt. De...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie carnea cruda in felii, care se bat usor cu ciocanul, se presara pe ambele parti cu sare si piper, apoi se bat in faina, ou si pesmet. Se prajesc snitelele pe amindoua partile in multa grasime, la inceput pe foc viu, apoi la foc mai moale. Cind snitelele sint gata se pune cite o felie de lamiie pe fiecare si se servesc cu cartofi prajiti si salata verde. - 1 kg carne de vitel, grasime, sare, piper, 5 felii lamiie, faina, ou, pesmet. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie carnea de-a curmezisul fibrelor, in bucati potrivit de mari, nici prea groase, nici prea subtiri. Se bat cu ciocanul de lemn, dar nu prea tare, pentru a nu se distruge fibrele. Daca vitelul este tinar, se poate bate carnea cu lama cutitului. Snitelul se prepara in momentul cind trebuie servit la masa. Se pune sare, se trec bucatile prin faina, apoi prin ou batut, prin pesmet amestecat cu putina faina si fara sa se bata cu palma, ci numai scuturat, se mai trece inca o data prin ou si...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mei nu se dau in vant dupa rozmarin, l-am inlocuit cu ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... , odata deschis veti simti adierea vantului si mireasma fructelor bine coapte ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... , ca nu ma dau in vant dupa fasolea frecata cu ceapa ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... ceva mai capricioasa, cu un vant care a ravasit intreaga curte. Si sa stiti ca vantul se simte altfel la tara, unde nu ... o casa noua, sunetul facut de vantul care suiera salbatic, de burlanele ... sa aprinzi focul cand suiera vantul, ulterior nu mai ai nici ... rosu Dupa cum va spuneam, vantul de pe malul Begai a fost ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... frunzele sa pluteasca in bataia vantului :))) Degeaba, iubesc vara si soarele ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... peste "depresia" de noiembrie, cand vantul suiera pe la ferestre si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... numele lui Franz Sacher) din Viena, reteta a fost tinuta mai bine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro