Cauta in 21.308 retete
350 g piept de porc sarat, 1 lingura faina, 1 ou, 2 linguri pesmet alb, 1/2 ceasca ulei, mustar, sare Mod de preparare: Carnea sarata, inainte de a fi consumata, se tine 24 ore in apa rece, care se schimba de citeva ori. Pieptul desarat se fierbe 1 1/4 ore in apa clocotita cu putina sare. Se lasa sa se raceasca, se taie felii, se trece prin faina, ou batut si pesmet alb. Se prajeste in ulei mult, ca si cartofii. Mod de servire Se serveste fierbinte, cu mustar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... : orez fiert. - 400 g carne de porc (taiata fasii), 1 cutie de ananas ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg pulpa porc, 2 cepe, 5 castraveti murati, 1 lingura faina, 1 lingura bulion, 1 lingura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cotlete de porc taiate de 2-3 cm. grosime, 50 gr. slanina afumata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sos de coniac. - 4 cotlete de porc, 100 ml coniac, 100 g unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... obisnuit numai din carne de porc. Aceasta se poate amesteca cu ... cu 2-3 zile inainte de taierea porcului si, dupa ce s-a curatat de ... este mai grasa carnea de porc, sau are mai multa slanina. Carnea de porc se trece prin masina de tocat cu sita ... sarea necesara pentru carnea de porc (20 gr la Kg), zdrobindu ... va adauga pentru carnea de porc (100 ml la Kg de ... . - Spetele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... este gata. - 1 kg. carne de porc - spate, 1 buc. ceapa, 6 buc. cartofi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g legume congelate, 500 g medalioane de porc, 400 g cartofi curatati, 2 linguri unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... verzei calite. - 1.1 kg cotlet de porc, 150 g untura, 3,5 kg varza alba ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg carne macra de porc(vitel), unt sau margarina, ciuperci, rosii ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sau ceapa. - Carne de porc (burta porcului, dar sa fie macra ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala limbile si se fierb in clocot 5 minute. Se scot din apa si se curata de pielita. Se inabusa la foc mic, apoi se pun sa fiarba in ulei amestecat cu o ceasca de apa si una de vin, impreuna cu cepele, sare si piper. Din cind in cind se mai toarna putina apa. La sfirsit se pune bulionul si se servesc cu cartofi fierti cu sare. - 2 limbi de porc, 2 cepe, 1 lingura bulion, 1 ceasca vin, 2 linguri ulei, sare, piper,
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pun oasele la fiert cu apa rece, se scoate spuma si se fierbe la foc domol ca sa iasa ciorba limpede. Se adauga zarzavatul taiat fidea, sarea si orezul. Cind acestea sint fierte se adauga zeama de varza care a fost fiarta separat si verdeata tocata. - Oase de porc, 1 morcov, 1 ceapa, 1 telina, 1 pastirnac, frunze de patrunjel si leustean, o cescuta de orez, sare, 1/2 litru zeama de varza. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de fonta, scoateti medalioanele de porc din marinata (marinata o puneti deoparte ... (sparanghel, broccoli, etc.). Carnea de porc poate fi inlocuita cu peste ... putin. - 8 medalioane sau cotlete de porc, 1/4 ceasca suc de portocale, 4 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie fileul de porc pe lungime si se bate cu ... mai groase. - 400 g muschi de porc, 150 g ciuperci, 150 g cirnaciori, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Muschiul de porc se spala, se taie in felii, se condimenteaza ... verdeata tocata. - 1 kg muschi de porc cu grasime, 200 g orez, 1 ceapa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... minute. Speli apoi muschiul de porc si-l dai la cuptor intr ... cu ciuperci, apoi muschiul de porc rumenit putin si rulezi strans ... , piper, sare, 1 kg muschi de porc. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se frig cotletele pe ambele parti si se asaza pe un platou unul langa celalalt.Fiecare rondea de ananas se da prin faina ou si apoi iar prin faina si se pune la prajit pe ambele parti in ulei cat sa le acopere;dupa ce se fac aurii se scot si se asaza peste cotlete. Se servesc alaturi de un pahar de vin alb demisec. - 4 cotlete de porc, 4 rondele de ananas din compot, ulei, un ou, faina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Capul de porc se trece prin flacara si apoi se spala ... piseaza cu sare. Stomacul de porc se opareste, se curata si ... se introduce in stomacul de porc bine curatat si apoi se ... pastrata timp mai indelungat. - 5 kg cap de porc, 1 kg sorici de ... , 1 kg limba de porc, 2 kg carne de porc, 20 g piper macinat ... g usturoi, 3 kg intestine (stomac) de porc, 30 g sare, 1 l...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... servindu-l la fel. - Carne de porc, vitel, pui, curcan, iepure domestic ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro