Cauta in 67.038 retete
... la baza tomatele, combinate cu usturoi, zahar, sare de mare si ... sare de mare); 2 catei de usturoi - tocati; 2 lingurite miere; 2 lingurite bobite ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 1 lamaie mare; 2 catei mici de usturoi, pisati marunt; 2 lingurite patrunjel tocat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de masline; 1 catel mic de usturoi, pisat marunt; cate 1/4 lingurite de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... iute) sau susan; 2 catei de usturoi taiati marunt; 1 lingura ghimbir (ginger ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de pui; 1 ceapa; 3 catei de usturoi; 3 oua; 2 felii de paine; 1 lingura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in bucati mari; 1 catel de usturoi, taiat; 1 cana suc de rosii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... busuioc; 5 cepe mici; 2 catei de usturoi; 3 morcovi; 1 pastarnac; sare; piper. Mod ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ; 1 fir de praz; 4 catei de usturoi; 2 morcovi; 3 ardei grasi rosii; 400 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ; 2 foi de dafin; 4 catei de usturoi; 200 ml apa (sau supa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ; 1 ceapa mica, tocata; 1 catel de usturoi, tocat; 1 cana sos de rosii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... " Farfurie cu pastai marar si usturoi " Ingrediente 2 kg pastai 2 legaturi marar 1 ceapa mare ulei sare usturoi Mod de preparare Incepeti prin a curata ... se serveste cu mujdei de usturoi. Timp de preparare: 1 ora Complexitate ...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
Iti trebuie: 500 g fasole verde 1 rosie 3 catei de usturoi 1 legatura de marar 3 linguri cu ulei 2 linguri cu otet sare Mod de preparare: Fasolea se curata si se pune la fiert in apa cu sare. Cand s-a inmuiat bine, se scurge si se pune intr-un castron. Deasupra se toarna sosul facut din usturoi ras pe razatoarea mica si frecat cu ulei si otet. Se pune si mararul tocat si se da la rece. Se orneaza frumos cu felii de rosie inainte de servire.Pofta buna!
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... g Maioneza 2 linguri sau smantana/iaurt Usturoi 2 buc 2 catei Salata verde, castraveti ...
Reţetă de pe www.lalena.ro
Felia de paine se prajeste foarte putin cu unt,apoi se scoate pe o farfurie,se taie rosiile cubulete,ceapa marunt si un catel de usturoi tocat si se calesc 10 min in tigaia in care am prajit painea,se asezoneaza cu sare si piper.Cand este gata se adauga peste felia de paine,dupa care se niveleaza frumos iar deasupra se aseaza frumos un ou ochi,si la urma branza. cine doreste poate folosi cascaval in loc de branza. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se pune deasupra amestecul de usturoi si ulei de masline, întins ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iti trebuie: 1 pachet paste fainoase 1 kg rosii 3-4 catei usturoi cimbru busuioc sare ulei dupa gust si cateva masline Pregatesti asa: Fierbi pastele fainoase in apa cu sare si cand sunt gata le treci sub un jet de apa rece si le lasi sa se raceasca. Tai apoi rosiile cubulete, pisezi usturoiul si le amesteci cu pastele. Pui ulei, sare dupa gust, busuioc, cimbru dupa gust si masline si dai pastele la rece pentru aproximativ 2 ore.
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... pentru carnea de miel 1 capatana mare de usturoi si o legatura de usturoi verde 2 galbenusuri 300 g smantana slaba ulei. Pregatesti asa: Costitele se ... el se adauga capatana de usturoi curatata si zdrobita. Se pune ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... . Si cand aud si de usturoi, bucuria este si mai mare ... 1 ceapa 1 bucata de praz, 1 legatura usturoi verde 250g rosii in bulion ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Preparare: Taie dovleceii, cu tot cu coaja, în felii potrivite ca grosime. Sareaza-i si condimenteaza-i dupa gust. Încinge o tigaie de teflon si asaza feliile de dovlecel, apoi pune un capac. Lasa câteva minute si întoarce dovleceii pe partea cealalta. Trebuie lasati pe foc pâna când se rumenesc destul de bine. Curata si piseaza usturoiul si apoi presara-l peste dovlecei. Lasa câteva minute pâna când dovleceii se patrund de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb cartofii si se taie rondele sau cubulete (dupa preferinta). Se adauga patrunjelul taiat fin,conserva de ton,maslinele taiate rondele,2 linguri ulei de masline,sare, piper dupa gust si sos de usturoi. Se orneaza cu feliute de lamaie.
Reţetă de pe retete.eva.ro